На почивка в Поморие 2023 и 2024 г.

• 78 337
  • 990
  •   1
Отговори
# 915
  • СВИЩОВ
Благодаря Ви момичета! Хубаво лято на всички! 🍀

# 916
Здравейте,

да попитам отново, достъпът до това езеро с лечебната кал свободен ли е? Трябва ли резервация предварително ?

Благодаря на отзовалите се. Отдавна ми е мечта да го видя езерото и да пробвам поне един път да се намажа с малко кал.

# 917
  • offshore & overseas
Достъпът е свободен, но калта я събират (има си технология за събирането на лечебната кал) и предлагат за мазане срещу три лева на човек на няколко места около езерото. Отделно вече се продава луга и има масажни студия, където масажите с луга са си на традиционните цени. Хипотетично всеки, които желае, може да си извади кал и да се намаже, но не е толкова просто и лесно, колкото звучи.

П.П. Отиваш например при музея на солта и там питаш намазаните откъде са взели калта. Или пък вървиш по косата в посока Ахелой и там поне двама дядовци предлагат, единият за 6 лв. дори може да те намаже. Просто отиваш, няма ни резервации, ни нищо.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 13:01 от Мяуче

# 918

Също южния в новия град.
Е, точно там е Пенелопа Палас, за който пита slonop. Морето плавно става дълбоко, но плажът е с насипан пясък на твърда основа и чадър не може да забиеш. В морето има водни змии от околните натрупани камъни. Това ме накара повече никога да не се върна там на почивка. Ето ги и отзивите за хотела от нета.
https://www.google.com/travel/search?gsas=1&ts=EggKAggDCgIIAxocE … xUAAAAAHQAAAAAQCQ

# 919
Нямам време да търся локация, след като не е сложена в поста. И отговарям принципно...

# 920
Здравейте,
Някой с актуални отзиви от Пенелопе палас.Храната как е ,плажа подходящ ли е за деца? Благодаря!
Не сме били в хотела,но се хранихме в ресторанта няколко пъти-храната беше много вкусна и обслужването добро.

# 921
Здравейте ! Да попитам има ли обществена пералня в Поморие? Предстои ни по дълъг престой и примерно  плажни хавлии или нещо друго да се изпере.

# 922
Здравейте ! Да попитам има ли обществена пералня в Поморие? Предстои ни по дълъг престой и примерно  плажни хавлии или нещо друго да се изпере.

Мисля,че видях такава,ако не се лъжа,на уличката срещу входа на х-л Токалиев

# 923
И аз там съм виждала.

Питайте хазаина или накой местен, в общината също...

# 924
В стария град до ключаря перат неща

# 925
В стария град до ключаря перат неща
Къде се намира ключаря - нещо за орентир

# 926
Има един ключар на големия паркинг, където е спиди, на светофара.Има един ключар, който е на улицата зад хотела Софарма, навътре към руския квартал. А преди имаше и до старото читалище, ама сега дали го има - не знам.

# 927
  • София
Препоръчвам ключаря на големия паркинг,защото при другия ключовете ни не влизат добре и се наложи да вадим нови пак от големия паркинг.
В Поморие сме цяло лято и се разхождаме извън доста често за разнообразие.Вчера посетихме Ахелой и се натъкнахме на двойка прекрасни лебеди,който желае,оставям линк към видеото.
https://www.instagram.com/reel/C-bG2lUI6ZR/?igsh=MTQycWxxbHI1Nndmaw==

# 928
  • offshore & overseas
За съжаление в момента не мога да уточня адреса, но ми се стори, че видях дори и лондромат (където човек използва машините, за да си изпере и изсуши сам дрехите), но със сигурност в района на Токалиев има обществена пералня, под формата на услуга: даваш мръсното пране в насипно състояние, перат ти и ти връщат нещата сухи, че и изгладени даже (но пък е по-скъпо от лондромата).

Ние утре си тръгваме, но ако междувременно пак зърна лондромата, ще обърна внимание на адреса и ще го постна в темата.

# 929
В близост до Спиди в стария град. Аз само за този ключар знаех Wink

Общи условия

Активация на акаунт