Януарче в коремчето расте - мама все се тревожи дали е добре (Тема 2/ 2024г.)

• 41 167
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Цвете:), на мен АГ също ми каза след 12 г.с., аз вече влязох в нея, но нямам насрочен все още преглед, така че по-нататък ще се запиша. А направлението важи 1 месец, от датата, на която е издадено.

# 121
Аз не помня вече, но някъде около 10та беше. Щом аг така е казал, значи няма проблем Simple Smile

# 122
И моят АГ каза 12г.с., и ми записа час за 04.07, тогава каза, че ще се започне с кръвните изследвания и всичко което си е по здравна каса Simple Smile

# 123
На 12-ти съм на преглед, тогава ще съм в 12г.с и аз и ще ме запише. Предния път ме записаха още в 9г.с. зависи си и от аг. Щом ти е казал 10-та, не го мисли.

# 124
Аз ще съм в 14 г.с. Щеше да е предната седмица в 13, но тогава ще е феталната и БХС.

# 125
Момичета, може ли разяснение...не съм хич наясно с това, за записване за ЖК...към момента се следя в Щерев и не знам трябва ли също някъде да се записвам....нали са частни...въпреки че работят и със ЗК..

# 126
Аз се следя само в Токуда. Няма нужда, не е задължително, да се записвате и по ЗК.

# 127
Аз днес бях при доки. В 10г.с. съм и му занесох направление от личната, той ме беше предупредил от по - рано, само че съм с прекъснати права(бяхме в чужбина миналата година и още чакам здравната каса да ми признае осигуровките 🙄) и сега чак на 19.07 ще ме запише по ЗК, тогава ще ми е БХС и фетална.

# 128
  • София
Момичета, помагайте Hands Pray
Пуснах си изследвания за витамини, че от теста за тромбофилия ми излезе, че не ги усвоявам нормално и трябва да пия мета. Та излезнаха ми резултатите и съм меко казано притеснена за Витамин Д ( от норми от 50 до 120, аз имам 10). Звънях на лекар, но той не вдига и най-вероятно ще имам връзка с него чак другата седмицата когато имам преглед. Посъветвайте ме какъв витамин Д да взема да пия? За сега пия само фолиева киселина. В 9 г.с. съм. Ще се побъркам от притеснение и място не мога да да си намеря Cry

# 129
Пуснах си изследвания за витамини, че от теста за тромбофилия ми излезе, че не ги усвоявам нормално и трябва да пия мета. Та излезнаха ми резултатите и съм меко казано притеснена за Витамин Д ( от норми от 50 до 120, аз имам 10). Звънях на лекар, но той не вдига и най-вероятно ще имам връзка с него чак другата седмицата когато имам преглед. Посъветвайте ме какъв витамин Д да взема да пия? За сега пия само фолиева киселина. В 9 г.с. съм. Ще се побъркам от притеснение и място не мога да да си намеря Cry

Аз съм най-доволна от този на better you с вит.к под формата на спрейче е и при мен даде най-бързи резултати.

# 130
  • Пловдив
Тъкмо щях да пиша за този вит Д. Аз съм от много време с ниски стойности и сега реших на своя глава да пусна изследванията и добре че го направих, направо са шокиращи.

Изписаха ми
Солигамма 1000
Метилкобаламин 1000 за един месец.

# 131
Не мога да дам съвет, но се чудя какви са тия лекари, с които човек не може да се свърже?! В 21 век сме и баба ми дори има смартфон с вайбър. И мисля че когато поемаш да следиш бременност трябва да може да се разчита на теб при спешен случай?!?

# 132
KrissSsstina, както по-горе са споменали, спрей на better you с витамин D3 и K2. Три впръсквания в светлата част на деня. В тази форма най-бързо се усвоява.

# 133
  • София
Не мога да дам съвет, но се чудя какви са тия лекари, с които човек не може да се свърже?! В 21 век сме и баба ми дори има смартфон с вайбър. И мисля че когато поемаш да следиш бременност трябва да може да се разчита на теб при спешен случай?!?
#Lollo, и аз така мисля и съм меко казано разочарована....звънях, писах на Вайбър и няма отзвук. Обмислям да сменям лекаря докато е време.
#upincloudnine, благодаря много ❤️

# 134
Вит Д с К задължително,  ок е този на Better you, аз сега съм с капки на Seeking health. Обаче за такъв дефицит поне 5000-6000 IU на ден, най-добре сутрин или на обяд след храна. Ако приемаш и Б витамини,  със сигурност фолиева взимаш,  разминавай ги с няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт