Януарче в коремчето расте - мама все се тревожи дали е добре (Тема 2/ 2024г.)

• 41 331
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, имате ли болезненост в мускулите на краката в долната част.
Имах леки схващания, започнах магнезий преди около седмица. От два дни ми се появиха тези болки все едно са ми насинени краката. Мога да го опиша и скованост с болка.
Може ли да съм качила нивото на магнезия и от това да се е получило?
Да не ми се смеете на въпроса, моля ви. 💌

По-скоро може все още да ти е малко магнезият. Как го пиеш?

# 346
Muffinche , много се радвам , браво … сега малко по спокойно  😊и на мен ми изместиха с 5 дни термина , поне така пишеше на резултатите , който вчера получих .
А относно фондовете искат фактура , касов бон и амбулаторен лист . Тевече  всички имат онлайн портали и може онлайн заявка за възстановяване на разходите .

Синеочка аз съм на 40 км разстояние от Благоевград Simple Smile
амии да...сега ще се опитам да се успокоя 😊..записала съм и час на 12ти за преглед при АГ да ме види, че се надявам на малка почивка и да ми е по-спокойно /заради все още лекото зацапване/ и тъй... 😁
нещо от 3 дни имам зверски киселини, дори да не ям.....чак днес са по-малко, дано отминат, че едвам се яде.....

# 347
Muffinche , много се радвам , браво … сега малко по спокойно  😊и на мен ми изместиха с 5 дни термина , поне така пишеше на резултатите , който вчера получих .
А относно фондовете искат фактура , касов бон и амбулаторен лист . Тевече  всички имат онлайн портали и може онлайн заявка за възстановяване на разходите .

Синеочка аз съм на 40 км разстояние от Благоевград Simple Smile
амии да...сега ще се опитам да се успокоя 😊..записала съм и час на 12ти за преглед при АГ да ме види, че се надявам на малка почивка и да ми е по-спокойно /заради все още лекото зацапване/ и тъй... 😁
нещо от 3 дни имам зверски киселини, дори да не ям.....чак днес са по-малко, дано отминат, че едвам се яде.....

Препоръчвам ти гавискон, изцяло безопасен по време на бременност. И аз пих няколко пъти вече.
И моят скрининг мина, момиченце, термин 12ти януари. Горещо ви препоръчвам доктор Павлова във МЦ Марковс

# 348
Др.Павлова е страхотна! Мисля скоро да си запиша час за втората фетална, че както я препоръчваме вече няколко пъти да не вземат да свършат часовете Simple Smile На първия скрининг ми каза най-рано в 22гс да отида за втора фм, понеже е видяла до момента достатъчно неща и можем да сме спокойни. Това ще е към края на август.
А на редовен преглед при АГ съм другата седмица в четвъртък. Вече много искам да си видя малката бебонка

# 349
Др.Павлова е страхотна! Мисля скоро да си запиша час за втората фетална, че както я препоръчваме вече няколко пъти да не вземат да свършат часовете Simple Smile На първия скрининг ми каза най-рано в 22гс да отида за втора фм, понеже е видяла до момента достатъчно неща и можем да сме спокойни. Това ще е към края на август.
А на редовен преглед при АГ съм другата седмица в четвъртък. Вече много искам да си видя малката бебонка

Записах си началото на юни за края на юли при нея 😅😁 викам да не изтърва, да кажат няма часове. Ама Пък искам и часа да избера, че приспивам дъщеричката по обяд. Ама Пък и с работата на мъжа ми да съобразя:)))
Всичко стана де, навреме записах, но и сега сигурно направо като мине ще запиша за втората

# 350
Ами първо купих на Солгар таблетките с Б6, но там е около 130мг и като питах аг дали може да го пия тя каза може, но ми каза да пия и по едно прахче Диаспорал 400мг. На ден по около 500мг се събира.
Интересното е че като ги започнах не болеше чак, вчера не пих прахче и сякаш по-бива.
Референтните стойности са от 0.66-1.07, моите 0.74.
Момичета, имате ли болезненост в мускулите на краката в долната част.
Имах леки схващания, започнах магнезий преди около седмица. От два дни ми се появиха тези болки все едно са ми насинени краката. Мога да го опиша и скованост с болка.
Може ли да съм качила нивото на магнезия и от това да се е получило?
Да не ми се смеете на въпроса, моля ви. 💌

По-скоро може все още да ти е малко магнезият. Как го пиеш?

# 351
Забравих да ви кажа, че АГ ми каза да спирам всичко каквото пиех, като лекарства и остави само дуфастона, но 2х1 и но-шпа при нужда...леко се притесних, като намалям така дозата и я питах да не е проблем и тя каза, че лекарствата с прогестерон вече не помагали много, защото плацентата трябва да произвежда...таа с лек страх го намалям...чудя се май да взема витамини за бременни някакви...вие на какво мнение сте...моя приятелка беше доволна от фемибион...

# 352
Забравих да ви кажа, че АГ ми каза да спирам всичко каквото пиех, като лекарства и остави само дуфастона, но 2х1 и но-шпа при нужда...леко се притесних, като намалям така дозата и я питах да не е проблем и тя каза, че лекарствата с прогестерон вече не помагали много, защото плацентата трябва да произвежда...таа с лек страх го намалям...чудя се май да взема витамини за бременни някакви...вие на какво мнение сте...моя приятелка беше доволна от фемибион...

И аз все още пия Фемибион 1, мисля, че 1 беше до 12 седмица. По препоръка на лекар го пия още преди забременяването и така до 12 седмица , после предполагам, че друго ще ми изпише😊

# 353
Феминбион и аз пия още преди бременността и сега ми каза да ги сменя ,защото са до 12 г.с и ми изписа Премама дуо
Днес бяхме на женска консултация, видяхме бебо ,в развива се добре, пусна ми и кръвни изследвания

# 354
Сега гледах, че има Фемибион 2...може и него да се взима, след 12та седмица...

# 355
Да преди имаше Феминбион 2 ,пих го предишната бременност, но днес ми каза ,че вече го нямало ,видях в няколко аптеки че е изчерпан ,явно е спрян .

# 356
Аз трябва да започна с Фемибион 2 вече, а го няма.
Сега други трябва да издирвам.
Каква е логиката да се държи единицата, а двойката да се спре?

# 357
Да ви се оплача аз, цяла нощ бях с повръщане и разстройство. Направо беше кошмарно. Лягам по едно време започва адското втрисане, треперене, студ голям. След малко пак ставам за същите неща до тоалетна, тогава пък адското потене, цялата станах мокра. Какво беше туй чудо? Някой с такова втрисане да е бил? Сега само ми е отпаднало и не ми се става от леглото.

# 358
Да ви се оплача аз, цяла нощ бях с повръщане и разстройство. Направо беше кошмарно. Лягам по едно време започва адското втрисане, треперене, студ голям. След малко пак ставам за същите неща до тоалетна, тогава пък адското потене, цялата станах мокра. Какво беше туй чудо? Някой с такова втрисане да е бил? Сега само ми е отпаднало и не ми се става от леглото.
Измери ли си температурата? Може да е било от храна или някой летен вирус еднодневка...

# 359
И аз от време на време настръхвам и ми става студено. Разстройство имах миналата седмица 2-3 пъти.
А снощи усетих нещо като спазми в гениталиите /ако ме разбирате/, сега сутринта пак, имах и бодежи в корема.

Общи условия

Активация на акаунт