Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 358
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
Татуси и аз харесвам до момент в който не се направиш като галерия обаче.

# 391
Абе айде гаджето й не е против фотосесията 😂 на списанието си седи перфектно мацката😂

# 392
Привет. 

Мното е красива  Афра. Има изваяно тяло, изписано  лице, скули,устни, прекрасни очи. Дано винаги запази това  невинно и нипринудено излъчване.  Далече е от комерсиалното.

Може би е малко разглена, но нищо не е крала или взели назаем. Щом й харесва да носи каквото поиска и да показва колкото може:joy:
И да се забули пак,ще намери критици.

Относно МЯ,  двамата бяха много сладка двойка, изживели са голяма любов. Кое и как е станало около раздялата им, вече е все  тая. Минало е. Надявам се там където се намират и ще бъдат  занапред,да са щастливи.Само това има значение. 
 Татуси харесвам стига да са в умерен вариант Joy И аз имам цял стих на български Hug

Относно братята в сериала , да бяха чули за други хубави турски букви, не е само Ф.. Joy
Важното е да починат и да  пишат качествен   сценарии.. сценарии Joy

# 393
  • Дубай
Абе айде гаджето й не е против фотосесията 😂 на списанието си седи перфектно мацката😂
Той може и да има, ама да не казва, майтапя се... Сега нормално е да я снимат по-така, млада, секси е и е на гребена на вълната...

# 394
Тяхните трябва да са на ясно,че Мерт няма да им докара забулена и ошалварена снаха.
А Афра не се е снимала за Плейбой тъй,че няма нужда да се изпада в кризи и защо не я лайкнал може да е уморен и спи примерно или да прави нещо.Честно казано и да имам севгили и да бях известна и аз и той не бих искала да ме лайква и да ми спи в профила.

# 395
Какви са тези огромни стъпала: които са и направили?

Е определено не е 36,5 !  Това е от ракурса на снимката /гледната точка /. При  снимки на много актриси съм го забелязала. Точно стъпалата им са като плавници.
Това се получава при използване на ultrawide camera, обектът най-близко до лещата, до камерата изглежда най-голям.

# 396
Афри кой знае какви снимчици праща на Рамо, озел фотография лично на него, тъй че дали ще хареса или не отдавна ги е видял преди тя да ги качи в Инста. Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе е харесал кадрите от Италия, да се успокои фандома.Grinning

# 397
Зори, таман идвам и аз да успокоя кахърните, момчето е ударило лайка, драма няма Grinning

# 398
Добро утро! Значи като почнах не мислех,че ще излезнат толкова 110 гифа и все още не съм свършила...Боже какъв е проблем на Гюнгю с Феро???

ЧАСТ 11

Компенсации за гифчетата...

# 399
Ставайте! Изглежда пак заминаваме на почивка! 😜

# 400
  • Яко в Матрицата...
Много кратко беше това в Сицилия Rolling Eyes Но пък севгилитата са се събрали. Клюката от пътниците в същия самолет е, че заминават в чужбина. Дано никой не ги снима там, където отиват Joy

# 401
  • София
Човекът, който е направил снимката е писал, че е с Афра и Мерт в самолета Simple Smile

# 402
Ставайте! Изглежда пак заминаваме на почивка! 😜

Оха Heart Eyes

Ама с малки куфарчета пак, бе Stuck Out Tongue Winking Eye

Рени, Афра изгуби няколко дни заради визата.

# 403
Сега заедно ама може нали така?

Момичето е писала на Мускул че е в един самолет с АфРам и само като минат през нея дори получава енергия... 🌹🧿

# 404
  • Яко в Матрицата...
Еве, пак само за няколко дни ще е това пътуване. Някъде из Европата Simple Smile

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Общи условия

Активация на акаунт