Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 66

• 18 820
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Честит рожден ден, Елора! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана ❤️❤️❤️

# 421
Честит рожден ден, Елора!🎂 Пожелавам ти много здраве, прекрасно лято и парички за море!🙂

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 21:28 от dolce miele

# 422
Честит рожден ден и от мен Champagne Много здраве и наздраве Tropical Drink

# 423
  • София
Честит рожден ден, Елора! Много здраве и късмет и с лекота  да постигнеш заветната си цел! Birthday Tada Tropical Drink Flowers Hibiscus

# 424
ЧРД и от мен! Много здраве, любов и късмет ти желая, а всичко останало - да можеш да си го купиш!

Кажи като пробвате тортата дето сътвори че от снощи те мисля, то чак аз се бях развълнувала за нея дето не ми дреме за торти... Ако пък много не ще да се стегне, бухни я във фризера и я изяжте на сладолед пък Grinning

# 425
Благодаря ви момичета Hug

Интересен е калкулатора.
Примерно в 150 гр пилешко има доста протеини, почти цялата дневна доза уж.
А в 150 телешка кайма по-малко.
Аз имам пилешко филе нарязано на парченца в пликове в камерата. По 140-150 гр опаковката.
И каймата толкова някъде.
Телешката 150 има 21 гр протеин, а 150 пилешко - цели 47 гр.
А яйцата пък за две, задавам на сурови 110 грама средно има 13 грама протеин.

# 426
Честита бъди, Елора! С пожелание да си здрава, много щастлива и все така последователна в постигане на целите и мечтите ти! 🥂🎂🎉🥳

# 427
Елора,  ЧРД !!! 🥂🪻🍹Харна и успешна  година, да си все такава, каквато си ! Късмет, здраве, любов и да ти се сбъдне всичко, което искаш !

Снощи заради снимките на торти ядох шоколад, и то някакъв Своге с екстра какао уж . Да, бе, да.
Няма да казвам какво стана с кз на 1, 5 час 😫.
Понеже беше след 12, го пиша, че съм се почерпила на Елора за РД.🥳
Отивам да изразходвам 🐖🐷

# 428
Елора, честит рожден ден! Слънчево настроение и крепко здраве ти желая!

Няма се ядосваш за тортата, дано се е постегнала и да забодете по една лъжица Simple Smile

За яйцата съм чувала, че протеина зависи колконса сготвени напр рохките са по-питателни от твърдо сварените 🤔 А фитнес хората май и сурови могат да ги консумират най-вероятно за макс белтъчини. Аз лично не бих се прежалила 🤣както казваше един кредитен консултант “трябва и да се живее” 🤣🤣така де.. целта си е цел, но вече съм далеч от екстремни решения

Sharpy, степер нямам, но тук на селската къща има прагове и импровизирах тази сутрин Simple Smile фън..Преди 15-тина години ходех на.. знам ли и аз.. аеробика някаква и понякога имаше степер- мн ми харесваше, яко раздвижва и тонизира

# 429
Здравейте! Чудя се дали има някои с моят проблем. Пия глюкофаж от 4 месеца (1х750rx вечер) от 3 дни имам почти постоянно чувство на празнота в стомаха, все едно когато съм гладна, както и леко гадене. Възможно ли е да е от хапчето или да търся другаде проблем.

# 430
Да, от хапа е.
Но и самото ти хранене от голямо значение.

Ето наръфаната торта Joy
Скрит текст:

Хубава е, но странна.
Някак не ми харесва с банани и ябълки.
Ех, цикъла закъснява и не мога да съчетая, ама апвам си...

# 431
Ехееее, екстра е , не знам какво е текло , ама изглежда много апетитна .
Да си я хапнеш с кеф, за гостите в купички 🥳

# 432
Абе нали си начеса крастата да я направиш, че нали сума време ѝ се кани Grinning
В интерес на истината, на мен също ми прозвуча странно банан и ябълка, ама пък аз какво ли разбирам от сладкиши, нито пък плодове търся... Вероятно почти всяка комбинация от плодове пак толкова щеше да ме впечатли.

Майка ми оня ден каза че набрала неголямо количество вишни, та питаше дали да ги направи на сладко. Казах ѝ да не си намира зорлем работа за сигурно 3-4 бурканчета ами да ги замрази само почистени. Така има по-голяма вероятност и аз да хапна от тях, евентуално.

# 433
Да, от хапа е.
Но и самото ти хранене от голямо значение.

Ето наръфаната торта Joy
Скрит текст:

Хубава е, но странна.
Някак не ми харесва с банани и ябълки.
Ех, цикъла закъснява и не мога да съчетая, ама апвам си...
Благодаря за отговора и честит празник!!
Мислех че съм приключила със страничните ефекти, озадачена съм че след 4 месеца чак сега имам проблем. Нисковъглехидратно се храня, мислех че е ок 🤷

# 434
Елора, Честит рожден ден!
Вкусна изглежда тортата, добре че е в скрит текст Laughing

Общи условия

Активация на акаунт