Отговори
# 240
  • here and now
То и аз не разбирам, и бижута не нося, но ако се наложи.... се уча бързо...

# 241
Само ако ще работя в бижутерски магазин би било наложително…

# 242
  • София
За един мавриций ли била работата. Колко му е.

# 243
Моя съвет е, ако е Мавриций, да е всяка година(може да се редува с други екзотични дестинации).
Все ще му писне и ще предложи брак. Ако ли не, хич няма да е зле всяка година на екзотична почивка.
Ако е пръстен, то всяка година някое подобно бижу (с диамант да речем).
Постоянство е нужно, не да кандисаш с веднъж!
А! Ей това ми трябваше.
А дали ще стане два пъти годишно? Че нали тука ни разделиха набързо, да знам дали да си дам зор.

# 244
Е, ако вярно си от 3 месеца с него, да правиш планове за 2 пъти годишно... Изкарай поне една почивка с него и тогава мечтай. Къде ще е почивката, имаме ли линия?

Може да го тестваш, да влезеш в болница за нещо, и да видиш дали ще ти дойде на свиждане.

# 245
Темата стана за хвалба.
"Не знам дали иска да се жени, ама да знайте къде ходим...".
И най-важното е, че не е на село.
Бинго.

# 246
  • София
Ще иска, ама няма да може, нали нямат брак. Grinning

# 247
Че кво му е на селото, някои села в БГ станаха като Ориндж Каунти!😅😅😅
В една от темите авторката си имаше басейн на двора!😀

# 248
Авторката на темата, правило ми е впечатление, че прекалено много разсъждаваш. Живей си живота и се наслаждавай на връзката си. Така формулирана темата е въпрос без отговор.

# 249
  • София
Съветите за бебенца и бързо да се произведе, са не само отчайващи, но и ужасно безотговорни.
Сега, от това, което се пише от Нарци, аз любов не виждам, а едно дай, дай, газ, че ми е време.
Начи, хубаво са критериите и изискванията. И аз ги имам, но не бих слагала материалното пред любов, обич, нежност, грижа. Ако не усещам към мъжа до мен подобни – ни с брак, ни без брак, годеж, пръстени, не бих проимала бебенце. Нито би имало значение дали сме с подпис или не.
Ако няма уважение към мъжа като човек, па що се задълбочаваш, позабавлявай се и кой откъде е.
Насила не можеш да накараш някой да те поиска или да оправдае очакванията ти за сериозност.
Реципрочни са нещата.
Когато искаш да получиш, трябва да си готов и да си щедър.
Лично аз никога не съм се щадила като емоция и отношение към мъжа до себе си. Щедростта е част от отношенията. Винаги ми се е връщало подобаващо.
Така че, когато си готов, ти се дава.
Ти нямаше ли да раждаш на втория месец и сватба да правиш?
Имаше си тема, помниш…

Че кво му е на селото, някои села в БГ станаха като Ориндж Каунти!😅😅😅
В една от темите авторката си имаше басейн на двора!😀
Hello it’s me.

# 250
Мен не са ме водили на Мавриций, а на Доминикана... Определено щях да предпочета предложение за брак пред почивка и то не за друго, а защото само за това говореше, когато се запознахме - един вид се отдръпна и не си удържа на думата, което ме подразни. Мисля, че мама му наду главата тогава, че източноврепейките са еди какви си, и се отказа. Все тая... Златни бижута, обувки, подаръци НЕ връщам. Имал, дал Grin Разделих се с него по други причини, не заради липсата на предложение, но отмятането от думите говореше достатъчно за характера...

# 251
  • София
Писала съм го 100 пъти - за мъж съдя само по делата, не и по думите. Мъжът “струва” колкото действията му. Приказването е за нас, жените.

# 252
  • София
Мда, а и при нас по- често съвпадат думи и дела, не лъжем кат' мъжете. Bowtie

# 253
  • Столичанин ама не в повече :D
Ама нали уж еманципации ала бала... Thinking така че вече ние мъжете ще приказваме, а за жените ще съдим по делата им Sunglasses

# 254
Чакайте да ви разсмея, случка със същия човек : напомням му за думите му (след кофти скарване по друга причина) да видя как ще реагира, моментално ми затваря устата със СПА уикенд в Прованс ... хотел с винарна и изглед към морето... и аз, патката, си мисля - ей го на, намерил романтичен кадър да направи предложението най-после. Не само не получих пръстен, ами и до самото СПА не стигнахме, защото се оказа, че не е включено в цената, и му досвидя да доплати...  JoyJoyJoy
Получих все пак бутилка вино, на което доста бързо видях сметката. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт