Отговори
# 360
  • София
Колко злорадство в почти хипотетична тема Laughing Дори не знам каква част от всичкото е вярна, но явно само мисълта, че някаква непознава жена във форум я обгрижват ви бърка в джигера.

# 361
Едва ли Simple Smile Повечето от нас са минали през всичко това, не е като да не са видели отношение и черпене, а и сега са обгрижени от мъжете си.
Цялата тема е майтап и като такава си се развива според мен.

# 362
  • София
Със сигурност
То се вижда по реакциите кой какво.

# 363
Колко злорадство в почти хипотетична тема Laughing Дори не знам каква част от всичкото е вярна, но явно само мисълта, че някаква непознава жена във форум я обгрижват ви бърка в джигера.

На мен лично “не ми бърка в джигера”, че новото гадже на някой си му плащал сметките в Хепи, но признавам си, че намирам изключително грозни теми като тази, в която се пита как да измъкнем нещо допълнително (което не е ясно защо си мислим, че заслужаваме) от същото това гадже. Изобщо доколкото е имало изобщо по-остри мнения, вярвам, че е защото го виждат по същия начин.

Да не говорим, че ми е много странно такава тема да се пуска на шега, още по-малко пък от щастлива и обгрижена жена, която се наслаждава на новата си връзка.

Ама Нарциса си знае. Може да не сме разбрали целта на темата.

# 364
  • София
Визирам спорадичните включвания и коментари, които се захващат за описанията, както и доукрасяването и леко надменните коментари тук- там. "Неволните" преувеличавания, че Нарциса е на 40 и гони последния влак. Или че е простичка и да се радва на каквото ѝ е паднало. Или че е нереализирана, защото няма бебенце и пръстен, но видиш ли, момъкът на същото дередже и още 5-6г отгоре е принц неземен. И всичкото това- написано от жени към жена, която, мисля, че можем дружно да се съгласим, нито е проста, нитое била готованка. Просто злобичката си напира.

С твоето мнение в тази тема съм съгласна. Но за мен самата тема не е истинска, а провокаторска и като гледам, върши работа.

# 365
  • София
И на мен ми се сториха доста злобни някои от коментарите в темата. Може би темата е пусната за хвалба и това дразни някои, ама аз не виждам нищо лошо. Намерила, нека се хвали, сега й е паднало. Те колко хора се хвалят без изобщо да има за какво.

# 366
Дано да е просто провокаторска тема.

# 367
  • СИ

Е, добре си е Нарциса. Тя е с манекенски мерки, има си образование, знае езици. С мъжа са вероятно от един сой, а може и тя да е от малко по-висок или нисък. За брачния пазар е с добри параметри.

...

Хм-м-м-м-м... Добри параметри, обаче би трябвало да има нещо, което пречи. Какво ли би могло да е то? Доколкото разбирам гони 35 години. Потенциалният източник на предложението за брак гони 40-те. Или би трябвало. Значи, събрали са се двама с добри параметри, обаче предложение и брак няма.
По личните ми наблюдения хората преминали 30-те и останали сами имат някакъв скрит проблем. Обикновено става въпрос за егоисти. Казвам обикновено. В случая на Нарцѝската можем само да гадаем.

# 368
  • София
Дано да е просто провокаторска тема.

Тя Нарци може да е малко по-брутална в изказа си, защото е директна, но за много неща е права. Много жени не си знаят цената, връзват на една гола любов и после онзи като реши нещо, остават едни никои, само с едните спомени. За мен е напълно нормално да поиска мъжът да засвидетелства сериозност, а знаем, че много мъже взимат нещата насериозно, точно когато засяга джоба им, особено пък щом не е фен на брака. Този може да си го позволи, не виждам драмата. Иначе разбира се вярвам, че темата със сигурност е поне малко преекспонирана. Щом си се харесват и са добре, значи са намерили общ език. Не е добър съвет да му извива ръцете, докато го изгони, но не е добър и да се свива като мишка, да не би да избяга, защото очаква нещо от него.

# 369
  • Paris, France
Уж на Мавриции щял да я води, а то в Хепи Satisfied За сега той е на аванта, компромисите явно остават за в бъдеще.

Зависи от гледната точка. От този форум научавам, че Мавриций е уау. Не и за мене и няма да стане. И пари да ми дават да ида до Мавриций, ще откажа. Между пикник в междублоковото пространство и Хепи избирам пикника без да се замисля. Децата ми много обичаха да ядат в Хепи и това бяха любимите им ресторанти в България. На вкус и на цвет......

Нарциса писа, че няма много отпуск. Родителите и живеят далеч и вероятно предпочита да иде да ги види вместо да бие път до непознато място. Отказвала съм Куба, Сейнт Люша и Маргарита, защото щях да се чувствам гузна, че вместо да ида да видя баба и дядо бия път до майна си Райна да зяпам небето и 5 палми + че никакъв пръстен Картие нямаше на хоризонта. За шопинг в Ню Йорк сигурно щях да се навия.  

Аванта, компромиси, леле мале!

Добре де, повечето от нас сме се оженили и родили след 30г. С какво Нарциса е по-различна?

Значи, събрали са се двама с добри параметри, обаче предложение и брак няма.
По личните ми наблюдения хората преминали 30-те и останали сами имат някакъв скрит проблем. Обикновено става въпрос за егоисти. Казвам обикновено. В случая на Нарцѝската можем само да гадаем.

Ако браковете бяха толкоз разпространени, защо 60% от децата в България и Франция се раждат извънбрачни, ъ? Не е егоист Нарциса и даже е щедра с гаджетата си. Не се е замисляла за сериозна връзка в 20те си години, като много от нас, а и е била дълго влюбена в мъж, който харесвал друг типаж. Същото ми се случи и на мене. Да се гръмна ли?

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 17:47 от Nevena Virolan

# 370
  • София
Тангра, е много ясно, че на дъ чоузен уан ще плащаш и купуваш, няма на мен.
За половината или всички деца ще си замълча.

Конче, може да се чудиш ко ѝ е, но пространствено е обяснявала защо така и какво е правила от любов.

Да, спрете да шеймите. Нали сте образовани и млади софиянки, ко ви пука един форумен образ.

# 371
Какво означава преминали 30-те и останали сами, понеже за мен примерно има разлика между някой с трайна връзка\съжителство\брак, който на 35 е останал сам, и такъв, който никога не е съжителствал и тепърва трябва да се учи на елементарни неща от живота в двойка. Има голяма разлика.

# 372
  • Наблизо
Качър,ако визираш мен-за 40 годишна го казвам,защото преди години пишеше в тема за Толкова ли е трудно да се обвържеш след 35 и тогава каза,че била на толкова.Сега дали тогава е лъгала или сега,няма как да знам.
Аз не мисля,че се гони последния влак и затова и не трябва да се свива и приема неизгодни условия,защото така ще е завинаги.Дай Боже,но ако не е..
Мен ме дразнят такива мъже,които си гледат техния кеф - ако закачиш от “лъчите” на готиното им,Ок…ама иначе все жената да се приспособява и превива.Не не..
Не казвам,че този е такъв…но пък твърде много примери има в този форум за такива…

# 373
На 35 години в днешно време всяка жена е имала предостатъчно време да натрупа достатъчно  активи и дете да гледа, и ипотека да изплаща - точно колкото и един мъж на същата възраст. Не виждам защо фактът, че една жена, която има същите възможности като един мъж, не го е постигнала трябва да означава, че някой мъж е длъжен да ѝ засвидетелства сериозност под формата на активи, за да му износи детето. По-евтино му излиза сурогатна майка. Все пак добре платените IT-а не са миньори да обяснявате, че нямало как една жена да има такава заплата, нали така? Колкото е постижимо за мъжа, толкова и за нея. А тя е умна, така че пък съвсем.

За мен темата е грозна и толкова. Нищо забавно и шеговито не виждам в нея. Също така първо трябва изобщо да ти мине през главата подобна мисъл, че после да седнеш да отвориш тема, пък заедно с гаджето, дето е топ ъв дъ топ и сте формулирали този въпрос измежду сексовете и посещенията в мола. Нелепо е.

Нарциса ми е симпатична, с удоволствие я чета, намирам я забавна, с бърз ум, но съм забелязала, че колкото остро коментира чуждите избори - често с право и чисто рационално, - толкова и когато се е касаело за нея е описвала ситуации, при които тя самата на други е писала категорични постове как това или онова не можело и не ставало, подвива опашка и очевидно се навива на всякакви лоши сделки. Изобщо мен много ме изненада тази тема да дойде от нея. Та, надявам се темата да е провокаторска и хипотетична, но всъщност мисля, че има някакво зрънце истина и то е, защото ѝ се иска развитие на отношенията, но засега не е сигурна в партньора си.

# 374
  • СИ

Ако браковете бяха толкоз разпространени, защо 60% от децата в България и Франция се раждат извънбрачни, ъ? Не е егоист Нарциса и даже е щедра с гаджетата си. Не се е замисляла за сериозна връзка в 20те си години, като много от нас, а и е била дълго влюбена в мъж, който харесвал друг типаж. Същото ми се случи и на мене. Да се гръмна ли?

В случая обсъждаме, че няма нито брак, нито деца. И предложение няма. Нямам данни колко от децата се раждат от родители без брак. И сякаш не ме вълнува. Моята концепция е друга. Щом има жени които са съгласни да раждат деца без брак - това си е тяхно решение.
Лично аз не мога да разбера как караш във връзка, която очевидно е без перспектива колкото и да си влюбен. Ми и аз съм бил така. Какво? Да стоя и да чакам чудо? Облизвам раните, изтърсвам прахоляка от коленете и кой откъде е без много излишни драми.

Общи условия

Активация на акаунт