Отговори
# 135
  • София
Патетична на български- като патос?
Или като pathetic?

# 136
Пръстенът за 30 000 е глупост, по-добре за 3000, а за другото кола Simple Smile
По-добре за жилище, кола вече има(ме) (засега ме устройва).

Е, да бъдем реалисти, бюджетът не стига за жилище Simple Smile

# 137
  • Paris, France
Или като pathetic?

Прочувствено, покъртително, сърцераздирателно, а не страстно и възторжено. Тя е уравновесен човек. Pathetic, да.

Скрит текст:
Аз явно не съм чела достатъчно или внимателно. Какви толкова изисквания има Нарциса, които простосмъртните да не покриват? Аз съм останала с впечатление, че иска някакви съвсем нормални неща - да е съвестен, верен, със семейни ценности и да изкарва някакви пари колкото да покрива разходите за евентуално семейство. Това много жени го искат. Не е като да отпраща кандидати с под милион годишен доход.

Не иска да мръдне от София. Не би отишла да живее във Варна, Пловдив и даже Лондон или Париж. Това изискване автоматично изхвърля от класацията 2/3 от младите българи. Не би приютила мъж от друг град (или село 🥳). Не би живяла у родители на мъжа (заедно с тях). Не иска мъж над 38г, примерно, но тя самата е преполовила 30те и става трудно. Не приема деца от предишна връзка и даже наличие на дете, което няма да идва у тях. Поне 1/4  от българите на възрастта и имат дете. Харесва светли мъже от скандинавски тип, а България не гъмжи от такива. Ръстът и е манекенски и равен на този на средностатистическия мъж в БеГе-то. По този показател половината мъже не стават. Иска да вземат ипотека, но малко мъже биха се навили на обща ипотека ако имат собствено жилище, а тези дето нямат жилище или ипотека на тази възраст са си убитаци отвсякъде.

Съвестните със семейни ценности обикновено се бракуват до 35г и ако случайно браковете им не потръгнат, но имат дете, повече брак и други деца не щат за да не слагат детето на второ място.

На всичкото отгоре е леко влюбена в бивш и вероятно таи надежди да се събере с него. Видяла е, че той кълве на друг типаж, но е зациклила с него. Била съм в същото положение и знам, че връзка е невъзможна, защото не се отдаваме емоционално на другите, с които излизаме.

За мене изискванията и са си ОК за това, което предлага, но я спъва липсата на мобилност, емоционалната недостъпност и това, че вероятно и личи от 100км, че иска брак и деца. Синдром на старата мома му викам и не е свързано с възраст.

Ако разхлаби изискването за живот в София, тя може да се ожени до 1 година.

# 138
Само до изискването за външен вид  съм на друго мнение по принцип.

# 139
  • София
Леле, от къде знаеш всичките тези неща, Невена Laughing
И аз съм я чела, и я "познавам", но ти ме уби.

# 140
  • Paris, France
От това, което тя самата е писала в този форум. Аз споделяно на лични не размятам по темите, знаеш.

От години я съветвам да разшири диапазона. Само голата и физика, знанието на 4-5 езика и фактът, че няма деца я прави силно желана за съпруга в САЩ, примерно. В САЩ гъмжи от мъже над 1.85м със скандинавски или северен вид и с някой бонус могат да купят апартамент в София. Е, някои са дебелички, но тя е писала, че харесва леко пълнички мъже. Сега с дистантната работа много американци дойдоха в Европа. Казват ми, че харесват здравеопазването, социалния живот, спокойствието.

Имам приятелка с нейните габарити и изисквания. Тук не намираше сродна душа. Записа се в американски сайтове и след година и половина се ожени.

Нейните изисквания са напълно нормални взети поотделно. Като се наслагат всичките, става невъзможно.

Ако беше готова да дойде тук, вероятно бих могла да и намеря стотина кандидати. Може и повече, но ръстът и разцветката леко усложняват задачата.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 22:42 от Nevena Virolan

# 141
  • София
Знам знам, просто явно съм пропуснала профилирането на кандидат- жениха.

# 142
За някакви сайтове тип mail order bride ли става въпрос? Защото Нарциса абсолютно и категорично не ми звучи като човек, който би ползвал такива платформи.

Плюс това явно си има гадже сега. Което, аз пак да се повторя, е възможно ако са отскоро заедно да не е още на вълна брак.

# 143
Е, да бъдем реалисти, бюджетът не стига за жилище Simple Smile
Стига за самоучастие обаче, за всичко друго има банки Simple Smile

Неве, харесвам кавказци - светла кожа с тъмна коса. Скандинавците са ми бозави. Знаеш, че не съм от тези, дето биха живели с какъвто и да е, колкото да се каже, че има пи*коносец в къщата. Родителски натиск няма, слава Богу!

Висок, хубав, интелигентен, с две висши, с хубава интелектуална работа, има книжка, кола и жилище. Почти изключително той готви, чисти и пере. Жилището му е буквално облизано. Поведение сред хора безупречно. Отношение вкъщи безупречно. Направо ми се яви бяла рокля на Ели Сааб. И сега - принцът с белия кон дойде и си принцува, обаче нанайци брак.

# 144
От колко време сте заедно?

# 145
  • София
Супер, но не очаквай брак скоро. Звучи ми като да е свикнал да живее сам и трудно да се пречупи за тази крачка. Профилът, който описваш, отговаря на двама мъже, за които се сещам - и двамата след 40 бяха още ергени. Ако искаш, сподели той на колко е и от колко време сте заедно.

# 146
  • Столичанин ама не в повече :D
Или като pathetic?

Прочувствено, покъртително, сърцераздирателно, а не страстно и възторжено. Тя е уравновесен човек. Pathetic, да.

Скрит текст:
Аз явно не съм чела достатъчно или внимателно. Какви толкова изисквания има Нарциса, които простосмъртните да не покриват? Аз съм останала с впечатление, че иска някакви съвсем нормални неща - да е съвестен, верен, със семейни ценности и да изкарва някакви пари колкото да покрива разходите за евентуално семейство. Това много жени го искат. Не е като да отпраща кандидати с под милион годишен доход.

Не иска да мръдне от София. Не би отишла да живее във Варна, Пловдив и даже Лондон или Париж. Това изискване автоматично изхвърля от класацията 2/3 от младите българи. Не би приютила мъж от друг град (или село 🥳). Не би живяла у родители на мъжа (заедно с тях). Не иска мъж над 38г, примерно, но тя самата е преполовила 30те и става трудно. Не приема деца от предишна връзка и даже наличие на дете, което няма да идва у тях. Поне 1/4  от българите на възрастта и имат дете. Харесва светли мъже от скандинавски тип, а България не гъмжи от такива. Ръстът и е манекенски и равен на този на средностатистическия мъж в БеГе-то. По този показател половината мъже не стават. Иска да вземат ипотека, но малко мъже биха се навили на обща ипотека ако имат собствено жилище, а тези дето нямат жилище или ипотека на тази възраст са си убитаци отвсякъде.

Съвестните със семейни ценности обикновено се бракуват до 35г и ако случайно браковете им не потръгнат, но имат дете, повече брак и други деца не щат за да не слагат детето на второ място.

На всичкото отгоре е леко влюбена в бивш и вероятно таи надежди да се събере с него. Видяла е, че той кълве на друг типаж, но е зациклила с него. Била съм в същото положение и знам, че връзка е невъзможна, защото не се отдаваме емоционално на другите, с които излизаме.

За мене изискванията и са си ОК за това, което предлага, но я спъва липсата на мобилност, емоционалната недостъпност и това, че вероятно и личи от 100км, че иска брак и деца. Синдром на старата мома му викам и не е свързано с възраст.

Ако разхлаби изискването за живот в София, тя може да се ожени до 1 година.
Обаче троленето ти е от огромен калибър, признавам. Sunglasses

# 147
  • Paris, France
Нарци, не всички скандинавци са руси, знаеш. Честито! Прекрасна новина. Пожелавам ви дълги години щастие заедно и скорошна сватба и бебе. 💐

Е, вие сте отскоро заедно. Наслаждавай се на връзката! Не става да го пришпорваш с бракове и бебета. Говорили ли сте по тези въпроси? Приятелите му женени ли са, имат ли деца? Брат, сестра има ли и ако да, семейни ли са?

На твое място, с твоите желания и история щях да му кажа, че очаквам пръстен до 6м, брак до 1 година и веднага бебе, ама вече сте заедно. Заедно ли живеете? Маци как го прие?

Това с брака е трудно на място, където хората съжителстват по 10 години и 60% от бебетата се раждат извънбрачни. Би ли родила преди да се ожените?

Оff- моят мъж ме пита дали бих родила общо бебе преди да ми предложи брак. Казах да. Веднага ми предложи и брак. Като сме си говорили каза, че няколко негови колеги и приятели се оженили и се оказало, че жената не може или не иска да има деца, а той брак без дете не иска.

Ще ти пиша нещо на лични после 💃.

# 148
Неве, няма да правя сеир на хората - чакам личните 😻

# 149
  • София
Аз съм я поръсила Нар с пудра захар от фея, ще бъде.

Общи условия

Активация на акаунт