Отговори
# 225
  • София

Дава си за сега.
Напомня ми за един съфорумец, който отдавна не съм засичала.
Дано не е той.
Кой? Може и на ЛС.

Кой е, Нарци, признавай бързо Laughing

# 226
Нарци, забавлявай се, радвай се на връзката си- това са най-хубавите месеци.
Времето ще ти подскаже дали да мислиш за брак или не-3 месеца определено са малко да се мисли за брак.

# 227
Да, бе, ей ся ще кажа кой е, че да вземат всичките влюбчиви нематериалистки с и без мъже и деца да се опитат да му кацнат на клона.

# 228
  • София
Значи е от форума, все пак? Прощавай, прощавай, женско любопитство... Спирам Laughing И аз ви казвам, да се наслаждавате на връзката, времето ще покаже всичко необходимо. Успех Stuck Out Tongue Winking Eye

# 229
Хаха, той не дава компенсации, закво ни е!🤣🤣🤣

# 230
За какви компромиси и брак става дума като вие още се опознавате. Ходи му се на човека на почивка с компания и си му под ръка. Компромис ще е ако той си пропусне почивката заради теб, ако не успееш да си я вземеш тази отпуска. Да не вземе да изчезне за две седмици на "бизнес пътуване" 😉

# 231
Ти плащаш ли целия масраф на някого, който просто ти е под ръка?

Ходи в командировка за 2 до 5 дни месечно, да, като е този период е на разположение по всяко време и във всички начини за дистанционна комуникация от телефон до видео. Само докато шофира дотам и оттам, може да говори само по телефон.

# 232
  • София
Стига сте търсили кусури на връзката на момичето Joy На мен нещата ми звучат положително, което си е рядкост във форума, защото обикновено пишат хора с проблеми. Сега й е времето да се отпусне и наслаждава, не да търси проблеми. Ако има такива, те сами ще се покажат, ама зорлем сама да ги търси и намира, няма нужда.

# 233
То видимо аз ги търся кусурите Simple Smile
Извън майтапа, струва ми се, че ще е хубаво някои мъже, при които нищо не се случва, да обърнат внимание как се случват нещата при други мъже. Мене не ме питат ти умна ли си, направо обсъждаме умни теми. Това в мола, нали, не у мамини, нито (дописвам) у парка.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 22:44 от Нарцùса

# 234
  • София
На мен ми се случва и то доста по-добре от на теб.
Не знам как заключи, че не се случва.

Не знам защо все пишете за мен, ама мен ме трият и нямам известия за темата.

Това "ти умна ли си" не е било на среща, беше при запознанство.
Освен това, писах, казано е като хумор и е доста забавно приемано. При повечето случаи.
Не е казвано "ти умна ли си", а "я да видим колко си умна" или нещо такова. Което звучи изцяло различно.
Освен ако са скарани с хумора и супер схванати, дето се взимат насериозно. Или имат някакъв комплекс за ума.
Та хубаво, подхванахте го като дъвка, ама в изцяло различен контекст.
Иначе лошо няма да си говорите и вие умни работи. Не съм запазил правата върху целия акъл по света.
Що за идея? Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 21:42 от Танграта

# 235
Наистина ли Гърция ти е като български мол? В Гърция има и развалини, и музеи, и ресторанти, дискотеки, планини, море, топли, студени извори, църкви, манастири, театри, опери, сладкарници.

Да, ама 90% от българите ходят там на море, не за нещо друго. Сравнението беше като тип "лукс", почивка в Гърция и Турция е на едно ниво с ходене до мола. Да, прогрес е в сравнение с ходенето на село, ама е далеч от пръстен за 60+ хиляди лева и Мавриций, поне за нашите ширини

# 236
Почнахте да си мерите случването ли? 😃

# 237
той плаща всички масрафи - значи ме обича, съвсем не е вярно във всяка ситуация..
не разбрах каква е историята много, но дано е с хубаво продължение.. Simple Smile

# 238
  • here and now
Моя съвет е, ако е Мавриций, да е всяка година(може да се редува с други екзотични дестинации).
Все ще му писне и ще предложи брак. Ако ли не, хич няма да е зле всяка година на екзотична почивка.
Ако е пръстен, то всяка година някое подобно бижу (с диамант да речем).
Постоянство е нужно, не да кандисаш с веднъж!

# 239
Ох, добре че не разбирам от диаманти. То големи сметки, голямо чудо- баси математиката!🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт