Отговори
# 315
maiathebee, да, да, така се изплаща жилище от заплата.... все едно съм в някаква паралелна вселена като ви чета. Жилище се изплаща с години. Как може изобщо някоя жена да се заблуди, че цялата й заплата ще е вечно свободна за вноска по кредит...??? И като излезе в майчинство, тоз мъж велик ако някога има и за месеци финансов проблем къде отиваме...?

# 316
Значи най-добре да си търсим мъже, които да ни купуват апартаменти на наше име с кеш пари. Никакви ипотеки. За София прилично жилище в приличен квартал без довършителните работи е поне половин милион лева. Успех ви пожелавам 😂😂😂

Тази темата наистина е забавна, обаче. 😄

# 317
  • София
EmmaT, и като те успокои мъжът, че е джентълмен и всичко ще е наред и той винаги ще се грижи за теб и децата, и всичко ще е наред Simple Smile
Всъщност, доста често е наред.

Това за мен е базово ниво, заявката се проверява във времето и светва зелената светлина. Това е.

# 318
Всякакви случаи има, що се отнася до имоти и обезпечаване на майката на децата. Не всеки изхвърля жената и децата с по 200 лв. издръжка и нито стотинка повече.
Свестен човек с възможности ще помисли и за това.

# 319
Червената светлина понякога светва много скоро, понякога след мн. години. Да, може и да не светне никога, но това е чист късмет, в който поне в началото трябва да вярваме Simple Smile А не да се чудим само и единствено как да се подсигурим. Съдбата върти странни номера понякога.

# 320
  • София
Горките мъже с възможности, много ненадеждни били Laughing Времето ще си покаже, човекът е важен, не парите. Поне охотно ги дава за нея, не ги е стиснал, да не би случайно да ги крадне или да се мине некой лев, преди тя първа да е направила нещо за него. Това вече би било достатъчна причина да го махне.

# 321
Това е ново или е редактирано, сега го виждам.

EmmaT, и като те успокои мъжът, че е джентълмен и всичко ще е наред и той винаги ще се грижи за теб и децата, и всичко ще е наред Simple Smile

Ангажимент може да поеме и съвсем материално.
Не виждам особена полза от сарказъм и опити за оригиналничене в стил ергените на бг мама.

# 322
  • София
А, за подсигуряването мисля откакто мисля. С деца се мисли по три.

Нека купуват, не изпитвам никаква потребност да участвам във всичко на 50%, още повече не изпитват такава потребност към мен.

# 323
Добре, ако на 3 месеца връзка  мъжете са склонни да осигурят материално жена, с която още нямат и дете, аз съм оптимист за бъдещето. Дъщери имам все пак Simple Smile

# 324
Ами едва ли ще стоят с години на етапа връзка на три месеца все пак.
В същото време други с години не стигат до техния етап - да живеят заедно, да говорят за деца. Няма нужда да се равняваме все по другите.

# 325
  • София
Склонният да подсигури ще е готов на ден едно. даже и Танграта, дето го кастрите във всяка тема завява, че той ще покрива масрафа.

# 326
Говоренето хипотетично колко деца бихме искали да имаме без целенасочени действия в тая насока не виждам какъв прогрес е в една връзка, но това може би съм само аз.

Също в конкретния случай фактът, че тя все още не е освободила квартирата си, говори, че връзката не е много напреднала.

Рибата в морето…

# 327
  • София
По-обещаващо ли е мъж, който не желае да плаща и дели всяка стотинка? Човекът явно има възможност и още по-добре, не е стиснат. Ако нямаше, щеше да е друго, но желанието е най-важно.

# 328
Което не виждам какво общо има и не прави рибата по-малко в морето.

# 329
Има изтрити постове, но от това, което съм прочела, оставам с впечатлението, че връзката им е далеч по-сериозна от обичайното ниво на гадженца на 3 месаца.

Общи условия

Активация на акаунт