Отговори
# 480
  • София
Наистина е 😳😳😳
"Ние сме 3 месеца заедно, купи ми пръстен, щото иначе се женим, ей!"

# 481
Тя Нарциса е щастлива и на крилете на любовта. В розовите облаци. Твърде неподходящо място и време да се мисли за сватба.
Недей така, де, тъкмо взе да се навива!

# 482
Ти сама създаде такъв образ за себе си-жена, която се интересува от мъже с пари, които да й осигурят стандарта на живот, за който мечтае. Никой не е използвал подобни епитети! Това, което се опитах да ти обясня, е да разчиташ на себе си, защото мъжете идват и си отиват-ти оставаш. След като имаш образование и говориш Х езика, нямаш деца и ангажименти, е напълно възможно да си осигуриш Мавриций или жилище. Мъжът с пари, нека е бонус, а не цел. Към ранга на мъжете, към които се целиш, няма да имаш успех с изказвания от сорта: искам жилище, молове и почивки. Трябва да има с какво да го впечатлиш, това всяка втора го иска. И да се движиш в такива среди. И тези жени имат много обрано и различно поведение. Казвам, това което съм видяла и мисля. Дали ще го приемеш или не си е твоя работа.
Наистина темата я приех първо с чувство за хумор и се опитах да ти кажа някои неща. И аз съм рязка и директна! Не е било с цел да те обидя. Все пак тук сме страшно много хора, няма как да сме еднакви и да споделяме еднакви ценности.

# 483
Еми то оставаше острота и агресия към милото още в първите месеци да почнеш да проявяваш😂
Имам една колежка, цял ден крещи и вика, хем е в съседната стая, като кресне, и аз подскачам.Никой колега не може да я търпи дълго около себе си, та и за това са й осигурили самостоятелна стая. Даже като откачи и става агресивна. Та винаги сме се питали с колегите тази мъж й как я търпи у дома. Аз пък директно я питах нея😂
И тя ми каза: Ооооо, ама аз вкъщи не крещя, аз там съм душичка.
А аз пък й повярвах, щото никога не съм я чувала как крещи на миуто по телефона. 😂

Една моя шефка беше така, към мен беше голяма кобра (може би защото бях обикновена стажантка, та тя се взе за голямата работа), много припряна, изнервена, мъчеше се да ме изкара колко съм глупава, защото не знаех неща, които чисто физически нямаше как да знам на този етап. Иначе беше наистина голяма мацка, манекенка направо. И като ми каза, че е сгодена, си помислих "Ох горкият човек, който ще търпи това цял живот, аз този стаж не знам как ще изтрая".

Но когато той й се обадеше по телефона, колкото и да беше изнервена, наблюдавах трансформация на 180 градуса, едно миличко мънкане, "Добре миличък", "Обичам те миличък", "Ще ти звънна миличък" ... не можех да повярвам, че това е същият човек..
И все си мислех, че това няма да трае до живот Grinning

# 484
  • София
Напротив Тангра, имаше включвания - ой ама той в Хепито ли те води. Убитачка. Joy

Колко па да е на крилете. Троли ви частично на моменти и хората подскачат, да си кажат, че и тях са ги е**ли и са им плащали вечерите.

# 485
  • София
Каринче, нещо не си разбрала образа на Нарциса и оттам разбирам това настървение.

Ми не, сори, това не е вярно.

# 486
Образ като образ. Форумен. Кой знае какво е в действителност.
Отговарям, въпреки че не съм Карина.

# 487
Винаги сме имали във форума  по (поне)една дама с атрактивна външност и вкус към богати мъже и предмети на лукса  и изисквания за осигуряване на лъскав живот. Богини, Шанели, обикновено по никовете им още личи как се самовъзприемат.

На мен до тази тема Нарциса не ми изглеждаше от тоя типаж, макар че сега като гледам как се  e озаглавила... Simple Smile

# 488
Каринче, нещо не си разбрала образа на Нарциса и оттам разбирам това настървение.

Ми не, сори, това не е вярно.

Окей, няма проблем. Може и така да е. Това е моето впечатление. Пак казвам, че не съм искала да я обидя. Извинявам се, ако е така.

# 489
Няма лошо ни в ходенето в хепи, ни в мол, ни на село. Стига да им е кеф и на двамата и са удовлетворени.
Кой как разбира доброто прекарване, си е лично негова работа.
Очакванията по-скоро са пречка, търсенето на странично мнение не го разбирам, но явно всеки търси по свой начин своите 3 минути слава.

# 490
Именно, де, именно. Аз лично предпочитам на хижа в планината пред мол, а ако съм щастлива, няма да живея с мненията на форума, а ще правя планове с миуто.
Пък и ако и това, че миуто е от форума и той чете тук е истина, а не бъзик, бляк, съвсем крийпи става.
П. П. Ох, тука заваля дъжд и ме изгони от жежкия басейн. Захващам да си чета книгата и спирам да троля. Много късмет и щастие желая. За всеки човек има място под слънцето, въпроса е да си го намери.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 13:04 от Прекрасная Василиса

# 491
Трудно ми е да кажа колко от тези неща, които се изговориха бяха на майтап, и колко бяха сериозни. Представям си ситуацията, в която сме седнали на кафенце някъде да се майтапим за Мавриций и пръстени за 30К и т.н.. и да е повече от очевидно, че е на бъзик. Но тук е трудно да се каже, защото съм от скоро във форума и не познавам и персонажите достатъчно добре, и просто не усещаш тона и т.н.

Но в случай, че случайно е сериозно: където живея аз, такива очаквания за апартаменти и прескъпи бижута и екскурзии и месечнит издръжки и т.н. би се очаквало да са едни мадами с фереджета от Близкия Изток и от някои определени, много високо ниво рускини / украинки / тн (не казвам, че всички рускини и украинки са такива, но определено има една голяма част, които са). И както се досещате, те не са точно най-еманципираните и няма да ги чуете да плюят как не им трябват мъже. Точно защото те на мъже разчитат, за да им осигурят такъв живот, който бленуват и който те самички никога не биха могли да си осигурят. Обикновено не работят, а ако работят, са инфлуенсърки в инстаграм или започват някакъв бизнес с парите на мъжа си, колкото да не им е скучно по цял ден у дома - ако го развият, това би било супер разбира се, защото и това не е лесно.

За жена с образование (или собствен бизнес), добра работа, кариера, езици, т.н., не би трябвало да има такова очакване. И честно, това го казвам като защитничка на долу-горе традиционни ценности. Ако си от тези с фереджетата да разчиташ мъж да те издържа, ок, ако си от тези супер еманципираните, като моята приятелка с кафето, хубаво, всеки със своите разбирания. Тя никога не приема даже някой да й помогне с чантите, още повече пък да я черпи и една вечеря. Ами, не съм съгласна с нея, но поне си е постоянна в разбиранията. Но не може хем така, хем онака.. 

Както казах винаги се радвам да ме черпят кафе или вечеря като ме ухажват, или за специални поводи, или даже ей така спонтанно някое цвете, винаги ми е било мило. Но в крайна сметка нали търсиш мъж, с когото да можеш да съжителстваш, да се харесвате, да имате сходни ценности и разбирания. Ако има пари и ме черпи някоя екскурзийка, би било страхотен бонус, но не бих очаквала такова нещо по принцип ..

# 492
  • София
За мен определено имаше сериозна доза тролене, особено след като се завихри як хейт. Съответно Нарци взе някои хора за мезе. Каква доза истина има и как е поднесено на кандидата... тя си знае, и си е за нея Wink Но според мен успя добре да дефлектира насочените към нея куршуми с порция ирония и гарнитура самохвалство Joy

# 493
Лично мнение - повечето мъже в България, тези, които имат избор де, като се заженят, гледат освен жената да е с добри гени, от добро семейство, от сой, както се казва, отделно да е млада и хубава, също така да е спокойна, уравновесена, да може да й се има доверие, тоест да е човек за дълъг път, дето има една приказка. Ако не зависят от нея материално, пък и деца ако нямат, колкото и да е прекрасна, в постоянни скандали, нерви, караници, командорене, манипулации, претенции и забележки на никой няма да му издържат нервите дълго.
Сори, но това за мен е форумния образ на Нарци.
П. П. Има такава хора, дето викаше баба ми, имат кострица у задника, дето все ги бучка да се карат и да се заяждат.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 13:25 от Прекрасная Василиса

# 494
  • СИ

Недей така, де, тъкмо взе да се навива!

Мусака ли му готви снощи?             Smile

Общи условия

Активация на акаунт