Кога си лягате?

• 5 683
  • 64
  •   1
Отговори
# 30
Лягам си около 10.30-11 часа и ставам в 6-6.30. Коткакта не позвалява да се спи до по-късно, иска да закусва, мяука и ни буди. Мъжът ми и без това става в 6.30 за работа. Другата година ще се пенсионира и трябва да създадем друг режим за себе си и най-вече за котката, за да не ставаме все в 6 часа сутрин. Искам да спим поне до 7-7.30ч. Да видим как ще стане....
Следобед задължително спя. Обикновено полулегнала на две възглевници предремвам около половин час, за да изкарам до вечерта. След 10 часа вече спя седнала на дивана и после си лягам.
😂 🤭 мама най-много се ядосва, когато я събуди в 4 сутринта, а после тя като тръгва за работа котарачето си ляга да спи 😆.
Събота и неделя са измислили да стават да й дадат малко храна, (има постоянно пълна купичка, но пак иска нещо ново) и после пак лягат.

# 31
Лягам след 23.30 , но гледам или чета нещо до към 2-2.30. Ставам рано, не мога да спя до късно, иначе имам усещането, че деня е пропилян. През деня също не мога да спя. Около 5-6 часа сън, стигат ми.

# 32
Благородно завиждам, на мен изобщо не ми стигат 5,6ч. Ето 6:16 е, а едва сега ще лягам, ще стана към 14-15:00ч. Това се казва, пропилян ден.

# 33
  • Между гори и планини
Ако работиш на нощни смени, разбираемо. Иначе въобще не си представям да си легна по светло . Зимата става тъмно в 17ч и за мен денят е свършил. Много обичам лятото, рано съмване, дълъг ден. И когато живеех в града и сега сред природата, сутринта към 5-6 ми е любима лятото.

# 34
И аз се преместих от София на село. Влогър съм, работя, когато имам време. Но, детето не спи и няма как да легна, страшно е.

# 35
Друго което забравих е, че приготвям всичко от вечерта и сутрин спя възможно най-дълго и съм готова бързо, има хора, които стават и час по-рано, но това не е за мен, така спя сутрин малко повече.

# 36
  • София
Лягам рано - 22:30-23.00, обаче изкукуригвам сутринта в 4-5-6.

# 37
  • München, Deutschland
Лягам към 0:30-01:00, докъм 2, най-често 01:30-02:00. Ставам около 08:30 в добрите дни, иначе може и 07:00-07:30. Случва се да нямам ранна среща и да спя до 9. Следобед не спя.

Дневно спя по около 6 часа. Доспивам уикенда докъм 7-8 чАса, както и на почивка на плаж в някои от дните. Не би било лошо да спя по повече, но имам доста работа и неща за правене, които засега са ми приоритет. На почивка си лягаме към 3 и ставаме в 10:00-11:00, така ми е оптимално.

От бебе много съм се будела (стандартно 13 пъти на нощ в нормален ден), никога не спях следобед и бях с мн енергия. И до днес така. Майка ми е същата - може и с малко сън и явно на нея съм се метнала.

Пречи ми ранното ставане само. Всичко преди 10-11 сутринта за мен е ранно ставане. 😃

# 38
После гледам няколко влогъра, които следя (разопаковане на загубени пратки в САЩ и обиколки на имоти в различни страни)

Ако не Ви затруднява, може ли линкове?
Благодаря!

# 39
Според смяната си лягам различно. Не ми пречи да спя денем, даже на нощна смяна си наваксвам съня от предните дни. Най-мразя първа смяна, трудно заспивам, сънят ми е много неспокоен и повърхностен. На работа едва издържам докрая. Единствено ме крепи мисълта, че като се прибера, ще легна. Обожавам следобедния сън, но не повече от час и половина. После ставам и съм пълна с енергия. Най-добре ми е на 2 смяна, ставам не по-късно от 8, вечерта си лягам към 0:30.

# 40
Работя на смени, като графикът ми е седмичен,
така че заспиването варира от най-рано 1-1:30 ч. при ранна смяна до 3-4 ч. при късна.
Обикновено в работните дни спя по 5-6 часа.
Ако съм по-късно на работа, могат да се съберат и 7-8.

# 41
Лягаме когато съседите ни позволят Joy
Снощи например имаха гости и децата крещяха на висок тон до 1.40ч след полунощ. Та тогава си легнахме и ние Rolling Eyes

# 42
Лягам към 22:30-23:00, ставам в 6:30. Смятам, че се наспивам, в почивните дни спя до 8 (или доколкото децата ми позволят Grinning). Нямам проблеми със съня, мога да спя мнооооого.

# 43
Към 22ч успявам да приспя дребното и се почва надпреварата - да вечерям, да се изкъпя, да измия чиниите, да подредя малко... успявам да легна към 00ч и тъкмо тогава пък започва будуването, но с малко дете това е положението, спя с едно око. Ставам към 6.30, с редовно (8-17) работно време съм, така че нямам възможност да наваксам следобед... та вече 3та година на батерии, има нощи и с под 2 часа реален сън. Ако проспя около 4-5 часа съм доволна.

# 44
Малее, на 3г още ли се буди? Навсякъде "ревах", че чакам заветните 3г, но ти ме отчая от живота тотално 🤣. Категорично това ще е първото и последното ми дете, иде ми се да скоча от ръба на килима 😅😅. Вчера някак си легна в 04:20 (иначе заспива 07:30), ама то и аз отвикнах да спя, та си легнах в 7ч и станах в 15:30, а тя в 16:30. Почти 12ч удари.

Общи условия

Активация на акаунт