СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 172 020
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 510
Все някои резултати трябва да пуснат днес. Едва ли ще обявят в един ден и седми, и десети клас. Макар че винаги, когато си помисля, че няма с какво да ме изненадат, успяват да извадят нещо от ръкава. Joy

# 511
  • ВАРНА
Все някои резултати трябва да пуснат днес. Едва ли ще обявят в един ден и седми, и десети клас. Макар че винаги, когато си помисля, че няма с какво да ме изненадат, успяват да извадят нещо от ръкава. Joy
Дидева, мон са неизчерпаеми откъм изненади 🤣 Никой не мож' им насмогна.
Освен това са И грамотни  Simple Smile

# 512
Въпрос от бъдещето - като започнем да редим, ще се запазват ли желанията за по-късно, ако не сме натиснали заветния бутон?
Преди 3 години за по-сигурно ги снимах с телефона и добре че го направих, защото не се запазваха.

# 513
  • Сф
Леле, миналата година нямаше такова нервене и подхвърляне на часове. Верно ще ви се скъсат нервите от чакане! Тогава пак някой влезе, каза първо- днес ще излязат, после пак влезе , каза и часа и това беше, така си и стана. Пийте нещо леко, че после като излязат пак ще трябва да се пие със сигурност.

# 514
Леле, миналата година нямаше такова нервене и подхвърляне на часове. Верно ще ви се скъсат нервите от чакане! Тогава пак някой влезе, каза първо- днес ще излязат, после пак влезе , каза и часа и това беше, така си и стана. Пийте нещо леко, че после като излязат пак ще трябва да се пие със сигурност.

аз бях това
но тогава такива нерви нямаше
мами, споко

# 515
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Чета, чета и си мисля, че съм нещо сбъркана ... Пра'а си кучета от полимерна глина, след като се набачках от сутринта до сега в основната работа ... и детето ме подсети, че днес може да излязат резултатите, та минах да видя дали вече има "Ура" в темата ... Да ... Продължавам с кучетата ... детето ще ме "светне", когато излязат - тя е по-нетърпелива, а аз си мисля да е здрава, пък как ще я завърти живота - той сам ще си покаже Simple Smile
След кучетата минавам на лъжици Simple Smile Нещо сладко да им сложа отгоре, че ако не с резултати, поне с нещо направено да гордея Simple Smile

# 516

Миналата година излязоха още на 24-ти на обяд.

# 517
  • София
Ей сега един баща във Вайбър написа, че били качили резултатите и веднага го скастрих, че ние може да си сипваме, но и бдим

Колежката от МОН къде кацала? Simple Smile

# 518
  • Сф

Миналата година излязоха още на 24-ти на обяд.
Няма значение, то още с минаването на НВО на всеки час се почва да се чака 😂

# 519
Абе какви резултати се чакат в тази група и кога, че нещо не разбрах 😂😂😂😂

ПП. ИзкъпАх се - голем рИфреш!
Почвам да цъкам пак 🫠

# 520
Ох как ме стресирахте. За час темата с 6 страници набъбнала. Реших, че има резултати.
По темата с пиенето - пазя се за след като излезнат великите точки. Подозирам, че ще имам нужда да ги преглътна.

# 521
...
Почвам да цъкам пак 🫠
Аз предлагам да ходиш да си се джапаш там, пък като излязат, силно ще викаме, ще излезеш да провериш Sunglasses

# 522

Почвам да цъкам пак 🫠
Ама хубаво е, че си се изкъпала в морето преди, че после може да ти се доще да се удавиш.
Извинявай за хумора на твой гръб, много ми се ще да съм на твоето място сега.

# 523
От теста за алкохол чакаме резултатите..ама се бавят. Докъм 16.00 ще излязат, казаха, за получаване - в Пирогов.

Почвам да цъкам пак 🫠

# 524
...
Почвам да цъкам пак 🫠
Аз предлагам да ходиш да си се джапаш там, пък като излязат, силно ще викаме, ще излезеш да провериш Sunglasses
Хахахахаах, това е идея!
Ше пия начи една биричка и влизам.А вие  по-леко викайте обаче, че да не стреснете дремещите на плажа!
Колкото до давенето -да ви кажа честно - от сега ми ще! Ама пусто любопитство 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт