СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 970
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 555
Пък и министърът днеска нищо не е казал, баси!😏
Що мълчи, ся! Само дето ни подведе вчера…пууууу
😂😂😂

# 556
Изложиха де тия от МОН. Дано някой журналист се сети да ги пита защо още не са пуснали резултатите. Или по- скоро защо  са се забавили толкова много.

# 557
Моля, всички да подготвят кристалните кълбета и екселите, скороооо ще ни трябват 😂

# 558
  • Силистра
Изложиха де тия от МОН. Дано някой журналист се сети да ги пита защо още не са пуснали резултатите. Или по- скоро защо  са се забавили толкова много.
Има време, срокът е до утре вечер. Да поживеем сега, че после да не се питаме има ли живот след смъртта ...

# 559
  • Враца

Жоро Игнатов (от Съдебен спор) Wink

# 560
То само да се не окаже, че журналистите са ги били получили преди да бъдат проверени 😂

# 561
Да поживеем сега, че после да не се питаме има ли живот след смъртта ...

Ха- ха, да. Определено очаквам ниски резултати, ама да видим дали са толкова ниски, колкото ги изкарахме или ще видим светлината в края на тунела.
Това по математика само. По БЕЛ не сме проверявали нищо, защото моето дете е супер уверено, че се е справило. Ама математиката….

# 562
Докато "врътна" една мусака, 10 страници сте изписани, браво! За боба не разбрах, в гърне или...?
Каква мусака в тая жега, ти пиене нямаш ли?

# 563
Здравейте Simple Smile
Не съм писала до сега, нооо ви чета постоянно и много се радвам, че има с кой да споделям притеснения и полезна информация. Иначе, добре че утре е крайната дата за резултатите… алкохол, залози… не знам до къде ще стигнем😂

# 564
Да натиснат бутон "полезно" на коментара ми само тези, които очакват общо 100т. по двете матури. Давайте, сестри! Не ме оставяйте сама!

# 565
Опасно е, когато светлината накрая на тунела е приближаващ влак...
Не искам грандиозни резултати, искам достатъчни... очакваните са там някъде! Thinking

Оф, и аз се изнервих.

# 566
  • София
Днес ви стрелкам от офиса. От време на време се смея с глас. Гледат ме с недоверие и лек уплах в очите, колегите. От време на време ме питат "Излязоха ли"?  Набикалят ме, сигурно очакват да изпадна в истерия в някакъв момент и да ме спасят... Чакам с нетърпение да си стигна в къщи и да си сипна едно вино.
Доста нови попълнения в последните страници, даже виждам човек с 1 пост, който предлага да ми разкрие колко е изкарало детето?! Ама моля ви, искам да си чакам и блаженно да съм в неведение. Че май зора ще е после от 07-09,07

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 17:54 от bubara

# 567
Толкова искрено не се бях смяла отдавна😂😂😂Продължавайте в същия дух😉

# 568
Докато "врътна" една мусака, 10 страници сте изписани, браво! За боба не разбрах, в гърне или...?
Божееееей кЪв боб, с тия нервни от напрежение стомаси само до ядене ни е!
Виж черния дроб - още държи, надявам се  ако не до 17ч. днес, да задържи барем до утре!

# 569
  • Пловдив
Каква мусака в тая жега, ти пиене нямаш ли?
Имам, ама раята гладна и си поръчаха иначе в Пловдив е 30 градуса и биричката върви с цаца! Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт