СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 843
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 600
Аз пък казвам, че ще излязат утре до 17:00 ч 🔮

# 601
Ако в 16:53 ч. не са излезли (повтарям излезли, а не излезНАЛи! Simple Smile), както рече и педрече Сенека, пардон Санака, си... лягам. Two Hearts

# 602
Успокоителното е, че на 29.07 всички ще знаем Simple Smile

# 603
  • Бургас
Моето дете е оформено по всичко освен по МАТ и Бел. Чакат НВО, по всичко има 6....освен споменатите, бясна съм:smiling_imp:Smiling ImpSmiling Imp
Аз също бих била бясна...
Моя син го оформяха днес по АЕ, утре ще го изпитват по история. По БЕЛ И МАТ чакат резултатите...

# 604
Не исках да всявам смут, след като се завъртяха часовете за 16 и 17, но щерката каза, че някой родител на дете от класа й бил звънял, или познавал човек в МОН, не разбрах точно. Казали, че днес се обработвали НВО по чужд език и по всяка вероятност утре ще е големият ден

Е, то няма как да не е утре, биваше и утре да ни прецакат. Такава игра на нерви не е била от много години. Колко пък да е по-голям наборът?! Най-лошото е, че децата много се изнервиха.

# 605
Моето дете е оформено по всичко освен по МАТ и Бел. Чакат НВО, Smiling ImpSmiling ImpSmiling Imp
п.с. да вземат да ги качат на 31 Close

Същата работа! Днес ме съсипа школото да дрънчи!

# 606
По - логично е днес да ги обявят, щото утре ще има двойно повече "заявки". Ако някой от МОН чете, да знае , че това е заплаха Simple Smile

# 607
Аз викам да ги обявят резултатите в 2 след полунощ. Така хем ще са спазили сроковете, хем няма да им изгърми системата от пренатоварване.

# 608
  • Sofia
Аз започвам да се чудя дали съдбата просто иска да ме остави щастлива още един ден, преди да ми сервира лоши новини.

# 609
  • София
И аз се чудя дали искам да излизат вече. Тъкмо ми тръгна пиенето Joy

# 610
  • София
Нищо, бе, утре сайтът ще е вместим за повече заявки и тогава ще пуснат резултатите. Joy Ооох...

# 611
  • София
Ние в офиса сме шест човека със седмокласници и нетът умря. Чудя се от рифрешване да не е Simple Smile
Има само фейсбук.

Е, голям смях..признавам ви, благодаря за веселия дух.
Да го запазим и сред резултатите, класиранията и всичко дето предстои!

# 612
Инфо от разговор с МОН преди минути: "срока е до 28 вкл., колегите работят, не знам до къде са стигнали" Каквото и да значи това, аз още тая надежда за днес 😔

# 613
Момичета, я да ви питам (мен ме чака това треперене тепърва) - как избирате как да подредите паралелка / училище за децата? В смисъл - нека кажем детето иска да учи английски, но не успява за първа / втора - след това как преценявате да подредите другите десетки паралелки / училища в София? Или пък - математика. Ходите на място, гледате бал от предишни години, гледате ДЗИ? Аз, да си призная, училищата в София не ги познавам и дори за топ гимназиите Испанска / Немска скоро научих...

# 614
  • София
Аз, да си призная, училищата в София не ги познавам и дори за топ гимназиите Испанска / Немска скоро научих...
Някои си ги знаем гимназиите или сме учили в тях, други четат тук, имат приятели с деца във въпросните у-ща.

Общи условия

Активация на акаунт