СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 922
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 780
И аз го възприемам на шега и не мисля, че някой чак толкова е влезнал във филма, особено пък сега, когато тя работата е решена и просто трябва да се обяви.
И 20 точки да има някой, то това ще е положението.
А за виното, те хората отдавна са го казали In vino veritas Grinning

# 781

Откъде имате тази информация и защо да е "ваш" казус - в училището ли работите?
Естествено, че има проблем - децата ще имат двойки. Как да го хвърлят плика, като вътре е и идентификационната бланка.
Преди няколко години имаше подобен случай с дете, много изявен математик от Математическа гимназия, с участия по международни състезания и т.н. Та това момченце имаше двойка. Родителите и учители отказаха да повярват, че това е възможно, защото този тип задачи въобще не представлявали никаква сложност за него, и задействаха разследване, като се стигна даже до проверка на записите от камерите в стаята. Какво видяли - симпатягата решава задачите и ... си прибира листите в чантата. Явно е предал празен плик. Как завърши тази история обаче не съм проследила, ако някой знае - да каже.

Нито работя в училище, нито на моето дете са дали теста. То е малко като "една жена каза", но ... майка на друго дете, което е било в същата стая каза, че е видяла едно от децата да излиза с листите със задачите. Аз снощи разбрах. Малко се ядосах, защото е трябвало тогава още да реагира, а не толкова дни по-късно. Но то и тогава ... едва ли е можела да направи нещо ....

# 782
уф, Стаматов не го харесвам. Имам чувството, че каквото каже и трябва за закон да се приема.

# 783
  • София
Санака, аз под "не са прибрали теста" разбирам, че не са сложили бланката с отговорите в плика. Ако става въпрос за изпитните материали, естествено че няма проблем.
Не се е изразила съвсем коректно, но става ясно - "пликовете запечатани, но тестовете накрая са по-малко". Т.е. накрая при броенето на изпитните материали не са излези бройките спрямо пликовете. Или са отшли в плика, или децата са си ги взели. И в двата случая не мисля, че е проблем, който ще има фатални последици.

# 784
Редът за Олимпиадите излиза само ако са изкарани над 60% от максималния резултат - на Областния кръг.

# 785
Е да, тя отговори вече и разбрахме какво има предвид.

# 786
  • София
Следя постовете на Деян Стаматов от 119 СУ, в ФБ, та той сподели следния проблем -той инструктирал своите учители, които ще са квестори но при него идват в 119-то училище квестори от други училища, които не са добре инструктирани и подготвени, и това създавало напрежение.

На Стаматов и Космосът му е крив. А и ползва всяка една тема да се изявява във фейса. Този пост беше с друга цел. Иска квесторите да са от неговото си училище. Това автоматично вкарва основания за съмнения в подпомагане на учениците от подопечното му училище.
Дочух, че от две години НВО в 4 клас е с външни квестори. Но преди това имаше страшни разкази за подсказване от учители и квестори.

Много сънувате, защото все пак спите. Да си признае кой вече е отворил бутилката? Wink
Изключително много уважавам Диян Стаматов. Много често, нещата които пише са точно в десятката. И не съм съгласна с мнението Ви. Бях в системата до скоро. Не бих се върнала за нищо на света. Кашата, която създават МОН, а от там и РУО, е огромна. Всички заповеди са им предпоследни и ако може всичко да се изпълни със задна дата, от днес за вчера ще е идеално. Много мога да пиша, но не желая. Системата се нуждае от огромна реформа, спешна и неотложна. Та затова се бори господин Стаматов.
Г-н Стаматов за какво се бореше по времето, когато беше зам. министър с ресор средно образование?!

# 787
Редът за Олимпиадите излиза само ако са изкарани над 60% от максималния резултат - на Областният кръг.

Много благодаря за отговора, и аз така си помислих, но не бях сигурна

# 788
При мен няма допълнителен ред, а детето беше на два кръга олимпиада по биология и един по физика
Има ред само за олимпиади областен кръг с резултат над 60% от максимално постигнатите.

# 789
Здравейте,
това, което пиша не е с цел хейт, но какво за бога трябва да означават коментари от сорта на "сега съм на кафе, а после на вино" или пък "сънувах 78 точки по бел - ужас" и т.н.
Не знам дали осъзнавате, че матурите са просто два изпита, които са важни разбира се, но какви са тея глупости.
Малко чувство за хумор не би било излишно... Rolling Eyes

Наясно съм, че има!
Но в моето обкръжение такова няма и да има, има такива, които биха набили и наказали децата си, защото лично съм чувала такива коментари от родители. Със сигурност има такива и във форума (аз се надявам да няма де 😬) ,  но целта, с която го написах този коментар беше, защото наистина ми писна от тези глупости, които чета тук и чувам навън.

Лек ден, успех на всички, и не преминавайте към виното, моля! 🤗

# 790
# 791
Ами не ги чети!
Аз чакам резултатите днес, за да успокоя детето, че наистина има реални шансове за желаното училище. И ще си сипя едно вино вечерта с кеф!

Страшна "новина" Smiling Imp От много месеци се знае, че днес "се очаква МОН да публикува резултатите". Да бяха взели някое интервю, да напишат "днес в еди колко си часа" или "статистики очаквайте... ". Поне нещо различно от "прочетохме там един график, информираме ви, че датата по графика е днес"

# 792
) ,  но целта, с която го написах този коментар беше, защото наистина ми писна от тези глупости, които чета тук и чувам навън.

Лек ден, успех на всички, и не преминавайте към виното, моля! 🤗
Не е задължително да се чете тук.

# 793
  • Видин
Уау, каква новина!
Аз днес съм сравнително по-спокойна от вчера и онзи ден. Дано не ми изиграе лоша шега. Но каквото такова...

# 794

Общи условия

Активация на акаунт