СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 172 011
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 525
Подозирам, че ще имам нужда да ги преглътна.

Нашите ще са толкова малко, че ще се преглъщат лесно- на един "гъл"!

# 526
Като AI аз нямам информация за точната дата на публикуване на резултатите от Националното външно оценяване. Обикновено обаче те се публикуват през юли или август. Можете да проверите информацията на уебсайта на Министерството на образованието и науката или да се обърнете към училището, в което сте се явили на изпитите, за да получите повече информация. Не се притеснявайте, резултатите ще бъдат публикувани скоро.

Ами това е положението, обичайно юли, август..Казах ви че е дъждовен ден Wink

# 527
Като AI аз нямам информация за точната дата на публикуване на резултатите от Националното външно оценяване. Обикновено обаче те се публикуват през юли или август. Можете да проверите информацията на уебсайта на Министерството на образованието и науката или да се обърнете към училището, в което сте се явили на изпитите, за да получите повече информация. Не се притеснявайте, резултатите ще бъдат публикувани скоро.

Ами това е положението, обичайно юли, август..Казах ви че е дъждовен ден Wink

Chat GPT също се депресира

# 528
  • София
И аз питах Joy
"Не мога да потвърдя или отреча, че резултатите от НВО за седми клас в България ще бъдат публикувани днес в 16:00 часа, тъй като не разполагам с такава информация. Обикновено датата на публикуване на резултатите се обявява от Министерството на образованието и науката в България."

Гледам, че и AI има нужда от уроци по БЕЛ Joy

# 529
Хахаха депресиран и неграмотен ChatGPT , хиля се на глас и ми иде да се метна през терасата JoyJoyJoy

# 530
Сложих си Tab Auto Refresh на браузера и се родих. Сега рефрешва на 2 секунди и само гледам..

# 531
Сложих си Tab Auto Refresh на браузера и се родих. Сега рефрешва на 2 секунди и само гледам..
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Не мога, ще ме уморите...

# 532
Представям си какво чакане ще има после и за статистиката! Тук, за едни точки се стискат от МОН, а за статистиката сигурно ще ги чакаме до 01.07.

# 533
  • София
Хора, днес съм в офиса и макар да рефрешвам основно чета в темата.
Супер забавно ми е и цял ден само се подсмихвам или засмивам на глас, не знам колегите вече какво си мислят за мен. А дори нищо не съм пила Simple Smile
Продължавайте в същият дух с постовете Simple Smile

# 534
Подозирам, че ще имам нужда да ги преглътна.

Нашите ще са толкова малко, че ще се преглъщат лесно- на един "гъл"!

Няма да си броим глътките Simple Smile

# 535
  • Силистра
Супер забавно ми е и цял ден само се подсмихвам или засмивам на глас, не знам колегите вече какво си мислят за мен. А дори нищо не съм пила Simple Smile
Разбира се, докато се появят резултатите и не почнем да ревем на умряло, може да продължаваме Simple Smile

# 536
  • somewhere near the sea
Налейте си и не се палете! Ще ви хлътнат копчетата.
Днес в 17:00 ще излязат. От сигурен източник.

# 537
Мойта най-сложна- не само рефрешвам тук, ами и за резултата от изпит, на който се явих месец май тази година, но е със срок на обработване на резултатите до началото на юли. Детето каза, че трябва да съм забравила, че съм ходила на тоя изпит, докато излезе...
Отделно рефрешвам и банкирането за cash. Grinning

# 538
Разбира се, докато се появят резултатите и не почнем да ревем на умряло, може да продължаваме Simple Smile
Не мога, много смях има днес: sweat_smile:Sweat SmileSweat Smile

# 539
  • София
Тоя пък ИИ много прост. Да не знае такова съдбовно нещо...

Общи условия

Активация на акаунт