СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 798
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 945
92 по БЕЛ, 82 по МАТ, много съм доволна. Мислехме, че по МАТ ще е по-ниско. Simple Smile Но ще видим за къде ще стигне..

Къде да видя статистика с баловете от миналата година?

Къде и кога ще излезе статистика за тази година?

# 946
  • София
Аз съм доволна от резултатите на Елена, чакам статистиката.
Колкото очаквахме са, като по мат очевидно са и признали разписването на трета задача, което мен лично много ме изненада и до последно не и вярвах, че е описала всичко и я е решила.
За съжаление не ми дава да ги кажа на никой освен на баща и Simple Smile
И за съжаление по мат ще е с 5-ца годишна оценка, което е съответсва да е с шест за годината и -5.5 точки на изпита по математика, но това е положението.
По БЕЛ още вчера учителката в училище и беше казала, че ще и пише шестица, а предполагам ще е доволна и от резултата от НВО-то ако все пак ги гледат. Добе че и от тем не е с 5-ца, защото 22 точки надолу нямаше да ги преживея лесно Simple Smile
Едната близначка пък си изхвърлила листчето с кода и сега щяла да пита учителите колко има..Това за НВО 10-ти клас. Без комнетар Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 12:01 от Aila

# 947
Ние сме със 100 математика, 92.5 БЕЛ, Момиче , гр.София

# 948
  • Пловдив
Моля за сайта за миналогодишните балове. Поздравления на всички деца.
Дъщеря ми е 89.5 по БЕЛ и 73 по математика. Много съм доволна.
Поздравления за всички дечица!
По спомени от миналата година  - в сайтовете на съответните РУО имаше минимални балове от предходни години. Аз ги бях извадила предварително.

# 949
  • Sofia, Bulgaria
Дъщеря ми -- 88 по БЕЛ и 77 по МАТ.
Аз съм доволна. По математика точно толкова го бяхме сметнали, според това което ми каза, че не е решила.
Отдъхнах си!

# 950
  • София
При нас 33 Мат и 70 по Бел.

# 951
Айдееее 80 и 80.5, 10 точки под очакваното саи по двете, но живи и здрави, каквото такова. Мина тая мъка. Кога ще качат статистиката, знае ли се?

# 952
Математика 92 БЕЛ 89!

# 953
Интересно ми е тук всички ли, които цитират точки имат 6тици в дипломата за балообразуващите?

# 954
  • София
Девойката е с 86,5 по БЕЛ и 93 по МАТ, младежът (със затруднения и без допълнителна подготовка)- 68 по БЕЛ и 50 по МАТ. Доволна съм от децата. Чакам статистиката за девойката и изпитите по рисуване за младежа.

# 955
  • София
Доволни сме от резултатите. Пожелавам на всички деца да са живи и здрави, да попаднат в добра среда и да си намерят в новото училище приятели за цял живот. Sparkling Heart

# 956

Най-забавното беше, че цяла сутрин проверявам, а накрая не аз, а той видя, че има качени резултати. Хем само играе на компютъра и не се вълнува особено.

Ох, така е. Заплеснах се и аз, та моето дете звъня да ми каже. Доволна съм от резултатите. Ще се черпим тази вечер.

# 957
  • София/Варна
Нашия младеж е с 74 по БЕЛ и 45,75 по мат. Той леко разочарован за математиката. Ние сме доволни, има съвсем реален шанс на второ класиране да влезе в единственото желано училище. За другите училища не сме гледали балове от предходни години.

# 958
При нас /момче/ БЕЛ-70 и Мат-76.75, като очаквахме малко повече по математика... Постигнатото е без частни уроци, но с голяма помощ от страна на майка ми - инженер по професия.

# 959
  • Ловеч
Браво на всички деца! Сигурно има и разочаровани,но това е коментирано не един път в темата.Не свършва светът и дано с малко късмет да успеят да си намерят желаните места.Евала на децата с максимален или близо до максималния брой точки!!
Моят синковец е с 92.5 БЕЛ и 87 математика.
За нашия град балът му е повече от добър за мечтаната ЕГ.Стига да няма супер изненади разбира се.На децата в големите градове и София стискам силно палци при класиранията.Там борбата е жестока така като чета!Успех!
Наздраве,момичета!

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 12:56 от gloria83

Общи условия

Активация на акаунт