СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 729
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 975
Визирах поста с качената скала от сайта на някое си училище...

Така е, точките официално не се преобразуват в оценки. Дори в дипломата се вписват само като точки. Но учителите, които чакат матурите, за да поставят годишна оценка, все от някъде преобразуват точките  и аз ви давам една примерна скала от интернет.
Нека родителите се ориентират по шестобалната система как се е справило детето им на НВО.

# 976
  • София
Изчислени са вече, тук ги виждаме финални.
Виж в протокола от олимпиадата/състезанието (аз си запазих нашите с точки и си сметнах % спрямо максимално постигнатите, а после публикуваха протоколи с преизчислените точки).
Къде са публикували протоколи?
Точно спрямо макс. постигнатите моят резултат е с 1 т. по-голям от представения в сайта на МОН. Не че има голяма полза, в НПМГ няма да влезе с "блестящия" си резултат по математика Simple Smile  Но за някого тази точка би могла да е решаваща.

# 977
  • София
Но учителите, които чакат матурите, за да поставят годишна оценка, все от някъде преобразуват точките 
Ми въпросните няма какво да чакат НВО и някак да преобразуват...

# 978
Не смея да се зарадвам, че още няма оценки по мат и БЕЛ от у-ще. За някои от нас чакането още не е свършило.

# 979
Ето и моето, момче, очаквани резултати, аз затова не се шашках като вас :

# 980
Да, тази година се позабавиха резултатите и това е добре от гледна точка на оформянето. Аз повече седмокласници нямам и вече не ме интересува как ще занапред, но не би било зле да се прекъсне тази порочна практика.

# 981
Ами зависи за коя олимпиада гледате... За биология, физика, химия са на http://www.prirodninauki.bg/
Къде са публикували протоколи?
Точно спрямо макс. постигнатите моят резултат е с 1 т. по-голям от представения в сайта на МОН. Не че има голяма полза, в НПМГ няма да влезе с "блестящия" си резултат по математика Simple Smile  Но за някого тази точка би могла да е решаваща.

# 982
Не смея да се зарадвам, че още няма оценки по мат и БЕЛ от у-ще. За някои от нас чакането още не е свършило.
Също. Чакаха да видят точките от матурите. Моят син е между 5 и 6 по БЕЛ и сега с резултат 70 точки направо не знам какво да очаквам.

# 983
Ето и моето, момче, очаквани резултати, аз затова не се шашках като вас :

Нищо не се вижда, но колкото толкова, важното е да сме живи и здрави и да имат късмет в новото начало!

# 984
  • sofia
72- БЕЛ
11-МАТ
С 6ца и 5ца в училище по БЕЛ и МАН
Душичка златна ми е.Важно ми е истински да е здрава.

пп съученичките и подобно🥰

# 985
Моето момиче има 92-БЕЛ,63-МАТ,92-Англ.език.Всичко е Шест от свидетелството 🥰Има ли някъде публикувани резултати за областите?В ПМГ учи бала й е 409.

# 986
  • София
Който питаше за миналогодишните балове - вижте в сайта на Дидева, всичко има там.

Аз още не мога да повярвам на нашия резултат - 50,25 Мат  и 82 БЕЛ. За някои това би било провал, но аз очаквах едва ли не наполовина, съдейки по пробните изпити. А от училище е с 4 и 5.

# 987
  • София
Ами зависи за коя олимпиада гледате... За биология, физика, химия са на http://www.prirodninauki.bg/
Благодаря!!
Там не съм гледала и не намирам резултати, само в сайта на 12 СУ. За географията говоря. Интересното е, че 3 класирани момчета от 7 клас за националния кръг ги няма в този списък.

# 988
  • София
Моето се обади от училище и реве...сигурно няма да стигнат точките за единствено желано училище -
БЕЛ - 73т, МАТ - 48,75 момче. Очакваше с по 10 повече.

Чакам статистиката

# 989
  • Sofia
Копирано от профила на ДИДЕВА:
Средният резултат за 7. клас по български език и литература е 55,04 точки ( среден резултат от преразказа - 26 точки), а по математика - 35, 29.

Общи условия

Активация на акаунт