СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 667
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Моята разбира се е изложила много на математиката както и очакваше. Интересното е че в училище се справя прекрасно, има само шестици по математика.  На матурата 34 точки! Здраве да е.
По БЕЛ 95.

# 991
# 992
Моето момче е с 65 по БЕЛ и 39,25 по МАТ. Не ме е срам да напиша резултата, но очаквахме повече и двамата. Определено има знания за повече. В училище е с шестици и то заслужени. От Пловдив сме. Започвам да разбирам писането на други майки - живи и здрави да са децата. Не съм си виждала детето в такова състояние до момента 🥲

# 993
Ами зависи за коя олимпиада гледате... За биология, физика, химия са на http://www.prirodninauki.bg/
Благодаря!!
Там не съм гледала и не намирам резултати, само в сайта на 12 СУ. За географията говоря. Интересното е, че 3 класирани момчета от 7 клас за националния кръг ги няма в този списък.
Обичайно предложените за национален кръг са в отделен протокол. Техните работи минават в тази комисия и тя дава списък на участници в национален кръг...

ПП: https://web.mon.bg/upload/35036/dopusnati_Geo_16032023-v2.pdf
197т е максимално постигнатия резултат на областен кръг тази година Hands V
Ето! Късмет!

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 12:46 от peneva_a

# 994
Предните години колко време след публикуване на резултатите е излизала статистиката, знае ли някой?

# 995
  • София
Предните години колко време след публикуване на резултатите е излизала статистиката, знае ли някой?
Часове. Може и в края на работния ден - към 18ч.

# 996
  • София
Здравейте, може ли някой да сподели кога и къде могат да се видят работите на децата?

# 997
88 по математика, 80.5 по БЕЛ.
Не е оформен в училище единствено по тези 2 предмета.
Честно казано по математика очаквахме повече.

Почти идентично и у нас. Аз съм доволна, той е крив.
и ние сме с такива резултати

# 998
  • София
Здравейте, може ли някой да сподели кога и къде могат да се видят работите на децата?
Тази информация ще излиза на сайта на съответното РУО.
За София се знаят училищата - БЕЛ - в бившия Киров в Овча Купел , МАТ - в ПГ Джон Атанасов в кв. Изток.
Дните са 29, 30 и 03.07., но часове ще се видят в публикацията.

# 999
  • София
ПП: https://web.mon.bg/upload/35036/dopusnati_Geo_16032023-v2.pdf
197т е максимално постигнатия резултат на областен кръг тази година Hands V
Ето! Късмет!
Благодаря много! Аз мислех, че е 194,5, според онзи списък. Пак моят син добре се е справил, ако не беше пустата математика х2, можеше да се надява за НПМГ - География.

# 1 000
Часове. Може и в края на работния ден - към 18ч.
Къде я публикуват, на сайта на МОН или всяко РУО за неговата си област?

# 1 001
На моята приятелките й имат доста по-нисък резултат от нея и тя се срамува да каже колко е изкарала.Изненада всички.
Казала им и после вика-май трябваше да намаля с по 10т.Сега ще кажат ,че съм зубърка.Срам я е!Божееее!
Винаги е била такава,все с ниско самочувствие,мързелива,нерешителна и приятелският й кръг е такъв-хубави деца,но не са по ученето.
Какво да го правя такова?То скромно,скромно,та чак смотано.

# 1 002
Не го приемайте като заяждане, но  по математика годишна 5 и едва 11точки на матурата? Сигурна ли сте, че сте го написали правилно?
Щото ако е така, вече напълно разбирам майките, които коментираха, че деца от малки населени места имат 6- ци за знания, на които учителите в града поставят тройки.

Аз ви предлагам да се въздържате от подобни коментари. Нямаме нужда по принцип, а и още повече днес от начукване на канчето или да се правим на интересни. За този анализ трябва да се включат компетентните органи. А и НВО е стрес и всичко се случва.

# 1 003
# 1 004
  • София
Минавам и аз да се похваля - 98 т. математика, 94.5 т. БЕЛ. Много е щастлив младежът, надявам се да стигне за желаното училище още на 1-во класиране. Чакаме статистиката.

Общи условия

Активация на акаунт