СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 708
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 1 065
Някой ще може ли да пусне статистика за Варна , да си настроим чакрите провидно поне Simple Smile

# 1 066
Mоже ли пак да обясните как се изчислява бала?

# 1 067
  • София
Различните паралелки взимат различни компоненти за бал. Вижте в Държавния план-прием за 2023.

Костадинова31, гледам най-вляво къде се падаме като сбор точки БЕЛ+Мат, после надясно до колонка О.

# 1 068
Аз смятах за НЕГ момичета на първо класиране - 468,5 или 1 т. по-малко спрямо миналогодишния, за 73 СОУ - 449,5 при 452 миналата година.

Може и да не са ми много точни сметките, но мисля, че е нещо такова

# 1 069
Погледнах набързо. При момичетата виждам лек спад във високия регистър /около 2т/, но при момчетата е обратното - около 4 точки покачване на бала. Става въпрос за НЕГ и Испанската. Довечера ще сметна и ще ви пусна прогнозни балове, ако някой друг не го е направил дотогава.
На квотен принцип ли са? Просто питам, защото в Бс не ми е попадало училище, което да е така.

# 1 070
  • Пазарджик
Удвоени точки по изпит по бел и математика +точки от оценката по бел + математика.Но за всяко училище е различно.

# 1 071
  • София
В София всички ЕГ са на квотен принцип.

# 1 072
При 197.5 т. има 21 повече момичета спрямо 2022 г., т.е. в най-, най-горния регистър ще има покачване на бала с малко.
Между 127-182 т. балът ще спадне, но не с много
От 127 т. и надолу балът ще се вдигне сериозно.

# 1 073
Някой ще може ли да пусне статистика за Варна , да си настроим чакрите провидно поне Simple Smile
И аз ще съм благодарна!

# 1 074
  • София
Погледнах набързо. При момичетата виждам лек спад във високия регистър /около 2т/, но при момчетата е обратното - около 4 точки покачване на бала. Става въпрос за НЕГ и Испанската. Довечера ще сметна и ще ви пусна прогнозни балове, ако някой друг не го е направил дотогава.

Специална поръчка имам (от една седмокласна мама отпреди четири години) да те следя като пуснеш баловете.
Прегръдки.

# 1 075
До всички майчета, които казват, че точките от НВО не се приравняват в оценки.

За тези пък, които се оплакват от скрийншотовете, моля, ето ви линк
   https://trafficnews.bg/plovdiv-gradat/niski-otsenki … snitsite2-282561/

# 1 076
  • Бургас
Добре де, статистиката за Бургас, доколко разбирам, е по точките от НВО, а не БАЛ,...
По Бел пред сина ми има 1085 деца от 4085 , поне аз така го разчитам.....

# 1 077
В сайта, който споделиха тук, само си въвеждаш точките и оценките по предмети и системата сама ти изчислява бала. Даже ти дава къде ще те огрее според миналогодишните класирания.

# 1 078
Добре де, статистиката за Бургас, доколко разбирам, е по точките от НВО, а не БАЛ,...
Естествено, че е по НВО, няма как да фигурират и балообразуващите оценки на ученик Х за училище У.

# 1 079
По бал ще има след първо класиране. Как и от къде да ви я вземат в момента тази статистика?
За информация и ориентир може да си погледнете миналогодишните балове.

Общи условия

Активация на акаунт