СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 526
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Охххх, ше му се не знае и реденето, и чудото. Моят човек с не-чак-напълно-кошмарни-но-все-пак-доста-посредствени резултати, съчетани с като цяло неясни желания и типичната за тийн ориентация "у гъбите", все пак благоволи последните няколко вечери да отдели по няколко часа и така с доста зор успяхме да ги наредим. С почуда забелязах места с бал 60 (?!?), което, меко казано, ме изуми, а после ли, ами после се оказа, че имало и с бал 30.
Основно гледахме желанията/специалностите, после езиците по вид език и по вид изучаване и после вече балове, време за пътуване (по Moovit). Гледахме също и сайтовете, снимки от Google maps, намерихме няколко програми.

Благодарности на всички помагачи в темата за труда и неуморното повтаряне и специално на zazu1, която взе присърце нашия случай и ни отдели от и без това оскъдното си време Heart
Каквото сме направили - направили сме. Сега остана чакането.

# 1 531
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз сериозно не разбирам как външния вид на училището е решаващо дали ще се учи там след като нивото на преподаване и резултатите след ДЗИ е на ниво. 🙄 Само си питам.

# 1 532
  • София
Аз сериозно не разбирам как външния вид на училището е решаващо дали ще се учи там след като нивото на преподаване и резултатите след ДЗИ е на ниво. 🙄 Само си питам.
При нас чуденката е между 18-то и 35-то и няма голяма разлика в минималните балове, а специално проверих и резултатите от ДЗИ по мат и бел. На едното с 20 стотни води 35-то, на другото с още по-малко води 18-то, което за мен са пренебрежими разлики.
Добри отзиви имам от родителите на деца и от двете училища.
В този случай не виждам причина да не се съобразя с усещането на момиче на 14 години, къде ще му е по-комфортно да учи. Балът си е неин и ако има трудности с езика или натоварването и тя си го е избрала нещата ще стоят по един начин, ако аз съм го избрала по коренно различен начин. Разбира се, ако се беше засилила към училище за което отзивите са предимно отрицателни със сигурност щях да се намеся и да го обсъдим подробно.

# 1 533
  • София

С риск да Ви шокирам, ние май в крайна сметка ще изберем училище според нивото на хигиена в тоалетните Wink Така че - събирам мнения?

# 1 534
  • София
За кой град? Thinking

# 1 535
  • София

Няма значение, важното е тоалетните да са чисти. Но да се ограничим до София Simple Smile Допълвам се - училища от "втори ешелон".

# 1 536
Ще Ви отговоря на лични , за да не отива темата в друга посока.

# 1 537
  • София
виж ТОВА не ми беше и хрумнало да гледам...

# 1 538
  • София
Стана ми любопитно...какво пък толкова има да се обсъжда за една тоалетна, че чак на лични? Joy

# 1 539
  • София
А, не, това на лични не беше насочено към мен.

# 1 540
Здравейте, може ли да препоръчате прилични софийски училища за момче с бал около 250 (нво 47 и 50, четворки годишни оценки)? Изобщо, има ли такива, благодаря Heart

# 1 541
  • София
Здравейте, може ли да препоръчате прилични софийски училища за момче с бал около 250 (нво 47 и 50, четворки годишни оценки)? Изобщо, има ли такива, благодаря Heart

Пробвахте ли в този сайт?
https://www.izpitai.me/client/schoolScores?gclid=Cj0KCQjwtO-kBhD … 2_hgaAgPBEALw_wcB

# 1 542
  • София
Аз бих филтрирала по минимален бал на второ и разгледала вариантите. Имате ли някакви предпочитания за профили или проф. паралелки? Като местоположението смятам, че е важно и е хубаво и то да се погледне.
Друго, което ми хрумва е да опитате да пишете нови паралелки и в по-високобалови училища. Понякога там може да има изненади.

# 1 543
Благодаря, да, пробвах изпитай.ме, но там сякаш в ниския регистър доста училища отсъстват или поне аз не се ориентирам добре. Гледах справка 3 от инфоприем и да, селектирах по най-нисък бал. Благодаря за идеята за нови паралелки. Детето е ориентирано с рисуване и има още изпити, но с тези отчайващи резултати дотук е голяма драма. Ще съм благодарна и за други идеи и предложения. Благодаря Heart

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 23:04 от mimimost

# 1 544
  • София
Погледнете 3 СУ, специалност Графичен дизайн, ако го влече... поне е свързано с рисуване.
Ох, сега погледнах, че балът за тази специалност е по-висок, но имат и фотография. А и нищо не се знае, не пречи да ги пишете.

Общи условия

Активация на акаунт