Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 12)

• 20 771
  • 773
  •   1
Отговори
# 75
Е той има всеки ден,какво мога да направя ?

# 76
Radii, аз пръскам спрей за нос и тя си изкихва сополите.
Ако е много сух въздуха може да образува повече секрети. Провери дали не е това причината.

# 77
Тук в чехия е много влажен въздуха 60% влажност като пусна и овлажнителя за въздух става 70% ,имаме влагомер вкъщи и всеки ден проверявам

# 78
Тук в чехия е много влажен въздуха 60% влажност като пусна и овлажнителя за въздух става 70% ,имаме влагомер вкъщи и всеки ден проверявам
А след като е влажно защо пускаш овлажнител? Аз съм с обезвлажнител, защото влажността в спалнята зимата стига 75-80%. Ако е твърде влажен или твърде сух въздуха носа образува секрети.

# 79
Ми не знам,свекървата ме накара да го купя,защото за това имал хрема бил сух въздуха 🤔🤷‍♀️

# 80
Ми не знам,свекървата ме накара да го купя,защото за това имал хрема бил сух въздуха 🤔🤷♀
То и от прекалената влажност се образуват секрети,но 70% са доста влажност. Мисля че от 40 до 60 беше нормата🤷♀

# 81
И аз знам, че от 40 до 60% трябва да е влажността. По високата влажност може да доведе до мухъл, акари, гъбички, бактерии , които водят до алергии, дори насекимите обичат по влажни жилища, така че и насекоми може да се навъдят. А и когато е по влажен въздуха, става по - труден за дишане. Ако ти е 60%, влажността, хич не пускай и овлажнители.

# 82
Аз обезвлажнителя го държа на 50%, така се чувствал най-добре, не само аз. Сега лятото не го пускам, защото влажността е около 60% и не е проблем. Но зимата нищо, че сме на климатик скача много.

# 83
  • Пловдив
Нослето на Йони го чистим с клечки за уши при нужда.
Вашите бебета спят ли с одеало? Йони спи със спално чувалче. Чудя се дали да купувам ново. Преди, а и по време на сън много се върти и все още не се решавам да я завия с одеалце.

# 84
Ние имахме зимно чувалчи ,но все ми се струваше,че ще му е студено с него ,така и не го ползвахме ,само няколко пъти зимата му го слагах,когато излизахме с количката,спеше с одеало ,сега също съм го наметнала с една тънка пелена,но той разбирасе се отвива ,снощи му облякох и едно тънко панталонче за да не му намятам пеленана,защото от нея нема смисъл той спи по-скоро върху нея . Спи по боди с къс ръкав

# 85
Пламена спи по боди потник и тънко одеало,което в повечето случаи не е върху нея а отстрани. Спи отвита като цяло☺

# 86
  • Велико Търново
Нослето чистя само при нужда , а тя вече не ни и дава , с физиологичен разтвор и клечка за уши с предпазител.

Спи по тениска и памперс , с едно тънко одеалце, но и тя спи върху него 😄 . След като се затопли я слагах няколко пъти в едно лятно чувалче, но само се върти и буди, и много се поти. Иначе зимата имаше две чувалчета, едното е доста дебело и ползвах само него, другото малко по- тънко и хвърлях върху него едно тънко одеалце.

# 87
И мойте спят по боди потник или къс ръкав, завивам ги с двоен чаршаф., но са си все отвити, щото го гушкат.
И аз като бяха малки капех с физиологичен и ги махах с клечка, но педиатърката ми каза да не ползвам клечка, защото им е много нежна лигавицата на носа и я наранявам, само да капя физиологичен разтвор и така правя, сега дори не го правя всеки ден, а когато се сетя. И аз мисля, че колкото повече чистиш носа, толкова повече секрети образува.
Тази нощ беше много тежка, Яна имаше зверска кашлица, сополи и се задавяше постоянно, повърна 3 пъти, спа върху мен или по скоро рева върху мен, направо някакъв ужас, слагах и капки грип стоп, никакъв ефект, пръсках и физиологичен, сополите се махат и след 30 секунди е образувала нови и пак се дави.... Давах панадол, никакъв ефект.... Абе ужас някакъв!

# 88
  • Варна
Лизи, какво каза педиатърката? А Сами спа ли, как е?

# 89
Сами вчера през деня беше по зле, през ноща почти си спа, но сестра му го будеше.
Педиатърката каза "лекуваме вирусна инфекция + алергия", аз вчера писах, но си редактирах старо съобщение. Предписа пулмикорт, антибиотик, противоалергично, капки грип стоп, ако не помагат каза да минаваме на антибиотично гелче за носа, сироп за кашлица.
Аз вчера отидох на скандал, бях готова да я вдигна във въздуха, че не иска да им обърне внимание, но тя видя, че им има нещо и явно се почувства виновна, даже каза че ще мине  в събота да ги прегледа вкъщи. Подари ни пулмикорт. Държа се много мило.... Дано не се повтаря тази ситуация!

На Сами му е червено гърлото, на Яна миналия път беше, сега не е червено, но с тая задна хрема, не знам до кога ще ѝ е чисто гърлото.

Лизи, какво каза педиатърката? А Сами спа ли, как е?

Общи условия

Активация на акаунт