Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 63 422
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Ще те слушам, къде ще ходя Simple Smile))

Бас ловя, че знам за коя говориш и съм имала магията на Герлен за пори. Ето тази, ако не се лъжа, че минаха поне 12-15 год оттогава

A ето тази е спряната Нарс, имах я и във вариант пресовка, и тя чудесна за пори, но много различна от Герлена!

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 23:53 от Agent Provocateur

# 376
Точно тази свободната е чудна за пори.
А на Герлен беше тази долу и наистина ми хареса, но другите им продукти са ароматизирани готини опаковки. Рече и отсече. Отивам да мрънкам в темата за спирали за онази корейска спирала, която ме ‘накараха’ да купя.

# 377
Чудесен нагледен пример за кражба ( от Chanel founded 1910 ) на лого ( на Guerlain founded 1828 ).
Вече даже средностатистическия човечец без безценната помощ на евтини платени рекламни слуги може да направи разлика между кражба, имитация, алъш-вериш и haute couture Grinning

# 378
Satisfied Ама и ти нямаше нужда от никакво побутване за да я купиш! Satisfied

Е, поне установихме, че Герлен е имал (аорист) 2 феноменални пудри за пори Grinning

След летния ми "миш-маш" от пудри (онази благина от Нарс за порите + водоустойчивата на Криолан, за която пак теб послушах! + суперматиращата на МУФЕ) сега пак съм си направила бъркоч (Ла Прери + Бай Тери), но се замислям дали да не им добавя някаква цветокорекция (имам остатъци от цветни пудри)... едно е сигурно - каквото сам си направиш друг не може да ти го забърка Wink

PS Гери, това е в графата "вдъхновение" бре Wink
Сетих се как се опитвах да си направя лого навремето на принципа на преплетените YSL Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 16:18 от Agent Provocateur

# 379
Накараха ме насила. Тюбинг, мие се, не оставя точки и не слепва. Ама и нищо не прави и е с най-смотаната четка на света, а аз  имам нелоши мигли.
Кажи моля, Агент, в частта на годината, в която кожата ти е с по-скоро прасковен подтон, кои са ти любими фейл прууф марки за ФДТ? За една мацка питам, аз се сетих за Шисейдо, Том Форд, Нивеа (1 продукт), Голдън Роуз (1 продукт), Диор (чудна и неутрална, защото оксидира към праскова) и CP линия за целта. Какво пропускам? Знам за Нарс, но в БГ няма и няма да и пускам муха за поръчки на този етап.

# 380
Гери, това е в графата "вдъхновение" бре Wink
"Вдъхновение", "Страст" и най-вече "Автентичност" са основополагащи понятия за творците (казвам го като математик и икономист, избрал за професия архитектурния дизайн - за мен най-висшата форма на математиката).
Ти не знам за каква сфера си мъдрила лого, но ми се струваш филолог и public relations. Намирисваш ми на голямата ми дъщеря: не съм срещнала човек, който да може да затвори речника и устата й Joy Purple Heart

PS В темата за пудрите намам какво да кажа, тук хич не съм полезна Grinning

# 381
Нийче какво е това ТЮБИНГ спирала ?
Скрит текст:
Преди седмица в спешна командировка си купих на място на Мейбълин LASH SENSATIONAL SKY - беше единствената налична в кафяв цвят - доста добро попадение за моите мигли се оказа

Умувам над новият вариант на пудрата на Лаура , но пусто не мога да я открия в мини вариант да я пробвам.

По сред нощите вкарах в кошницата от yesstyle ББ крема на Пурито, че ми трябваха 4$ за безплатна доставка. И сега като видях цвета ( а и цветовете, които въобще предлагат ) ми прилоша Simple Smile ама така е не знам какво ми става голямо пазаруване.

# 382
Писах, писах и се затри :фацепалм:

Накратко, а утре и обстойно - през зимата Ланком имат много добри цветове за мен (N305), MAC също (C3.5). От последните отливки добри работещи цветове дадоха Фентито (210), както и матовият на Риана (пак 210). Но много често просто смесвам и ако неутралните в линията като цяло клонят към жълто  мога да добавя и чист студен нюанс. Е, понякога се налага да сложа поло или шал след ФДТ-то Sweat Smile

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 17:42 от Agent Provocateur

# 383
Иска ми се малко да разнообразя та влизам с питанка Simple Smile
Използвам ДУ и Радиант (мазна кожа с несъвършенства) и търся да пробвам нещо ново, какво ви е мнението за този продукт

# 384
Благодаря, Агент, чакам и пълния, утре и среща с Петрова, че да дам цялостен акъл на дамата. Друго е да е носено, а не мазнато, като при мен.
Casual, спирала, която прави ‘тръбички’, буквално, около миглите и в 90% от случаите дава дължина, извивка, подрежда ги, но няма обем- без плътност в основата. Измива се с вода, пада пак на тръбички или парцали само с вода, с леко накисване/наплискване, а преди това не мърда на влага/каквито и да е условия. Скив в спиралената тема, но не взимай Хаймиш за топ пример. Чудя се, как толкова хора я харесват. Не разбирам.

# 385
Здравейте, момичета! Исках да питам дали имате впечатления от ФДТ-а на Lancome-Teint Idole Ultra wear? Последната му версия, която уж са преформуриляри. Търся плътно покритие, подобно на това на фдт-ите на KVD. Имам DW в запасите, но ми се иска нещо по-покривно, кожата ми е комбинирана и DW при мен не покрива толкова колкото искам.

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 18:00 от Galya_Dimitrova

# 386
Галя, той не е уж реформулиран, а е добавена Глоу версия към линията. Покривен е, но оксидира и в зависимост от цвета-потъмнява. Пробвай го, на мен по едно време ми беше любим, а с теб нямаме общи попадения.

# 387
Care and Glow е друг вид, аз попитах за оригиналния, който уж е матиращ, благодаря, Ния! Ако ще го купувам, ще избера светъл, щом оксидира. Blush

# 388
  • София
Доста по-непокривен е от Дабъл уеър, а най-светлият цвят след няколко часа ме правеше оранжева. От мен Не.

# 389
  • София
И при мен оксидира

Общи условия

Активация на акаунт