Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 63 349
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря и на двете дами за препоръките. Последният линк не се отваря 🤔

# 151
Агент, туй образно казано де, ако имах една четка и един блендър. Поради известни психически отклонения си имам май за всеки ден от месеца по едно. Но тъй като ОКР-то мъчи, а не мори-перат се ПОНЕ веднъж седмично ползваните, съответно след всяка употреба. Да не навлизаме и в това кой ФДТ с какъв тип четка работи най-добре, щото и там проба пада. И това отново е на теория, аз нещо не съм на кеф и в здрав вид, та това лято го изкарах почти без грим. Добре, че разни хора се женят, та да поддържам умения. Онзи ден си гледах ФДТните (лепя стикери и изхвърлям извън срок), след чистката ги намалих до 30 за сезона. И като отворих следващото чекмедже, всичко отиде по дяволите… нямам търпение да започне училище, та да си наредя нещата без зверчета в къщи.

# 152
Това да не е като да издиктувам пост във форума на червен светофар!
Оф така и не разбрах как така диктувате на БГ , АйфонЯ само английски разбира
сега ако кажеш че и снимки намираш и приквачаш гласово, вече съвсем аналогова ще се почувствам Laughing
Аз съм върл противник на Айфоните, никога не съм ги ползвала (въпреки, че винаги съм завиждала за снимките!), но дори и те вече разбират БГ, далеч след като Андроидите го научиха и забравиха! Wink През 2018 вече диктувах на БГ!

A за снимките можеш да опиташ да кажеш на телефона си следното "ok google look up pictures of foundation with spf 50 "... опа, не знам дали и доколко ще работи на Айфон, но на Андроид си вади резултатите и след това е въпрос на секунда да скрийншотна нужното и да го закача в поста или да взема само адреса на имиджа и да го вкарам между 2 тага! Ийзи-пийзи, но понякога имам нужда от повече от един червен светофар! Задръстванията също помагат Grinning

Ния, знам, че се изказа образно, прекрасна, но не издържах на изкушението да се изкодоша малко! В 90% от случаите закъснявам и бързам истерично, та "пранетото" е течен сапун върху блендъра, стискам 5 пъти и доизстисквам във кухненска хартия.

Знам, че ще ме освиркате, но не вярвам в сроковете на годност на ФДТ. Всички се презастраховат яко!

PS От вчера ми е на езика покрай една друга тема да кажа, но 90% от хората не ползват 90% от функционалността на телефоните/часовниците/джаджите си и така е било винаги. И всички ние доста бавно имплементираме новостите също... аз съм толкова тежка гемия, когато се налага да си оптимизирам всекидневни процеси, ама Телец, какво да се правя.

PS Ще ме прощавате, ама как ще сложите нужното количество ФДТ, че да докарате защита СПФ 50?!??! Щото препоръките са за едни сериозно щедри количества!

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 21:46 от Agent Provocateur

# 153
PS Ще ме прощавате, ама как ще сложите нужното количество ФДТ, че да докарате защита СПФ 50?!??! Щото препоръките са за едни сериозно щедри количества!
Както слагаме слънцезащитния крем 50 фактор под фдт. И от него не слагаме щедри количества, нали, а просто слагаме нормално количество крем с фактор 50. Щедро слагам само на плажа. Като маска ми стои.

# 154
  • Бургас/Пз
Както слагаме слънцезащитния крем 50 фактор под фдт. И от него не слагаме щедри количества, нали, а просто слагаме нормално количество крем с фактор 50. Щедро слагам само на плажа. Като маска ми стои.
Напротив, точно щедро слагам аз, правилото на двата пръста Simple Smile

Отдавна не ползвам слънцезащита, от която да ставам бяла като признак.

# 155
И аз не ползвам слънцезащита като за клоуни, но толкова слънцезащитен крем не мога да сложа на лицето си след серум и крем. Има хора, които не спазваме всички писани и неписани правила в козметиката, и се справяме някак и без тях. Simple Smile

# 156
Научила съм се от дерматолози (от Инстаграм), че не слагаш ли минимум 3 мл продукт-слънцезащита общо на лице и шия, не правиш нещата правилно. Дерматологът, когото следвам, питал за колко време пациентите му изразходват една слънцезащита, и, ако му кажели повече от месец, значи не слагали достатъчно Smile

# 157
Да ви кажа относно четките, гъбичките и т. н. установих, че едни гъбички, които съм купувала за нокти стават идеално за ФДТ и коректор. Сега лятото само малко коректор слагам на определени места и те ми вършат идеална работа. Идват в пакет по много и не се налага всеки ден да переш гъбички.

# 158
  • Тук... някъде
Може би е коментирано преди, но влизам да похваля сетващата пудра на douglas , тази:

Blur-ва чудно, не се набива във фините линии, не пресушава и няма ефект брашно,дори и да се прекали с количеството, а при нанасяне усещането е много приятно, има охлаждащ ефект и сякаш четката е мокра. Сенките ми издържат върху нея без да мръднат 14 часа, а Т-зоната ми не лъсва поне 7 -8 часа.

# 159
О, да и аз минавам да я похваля тази пудра, уникална е! Освен това е някаква технология, дето супер ме изненада при нанасянето - точно лицето се усеща като мокро. Блърването също ме изненада, дори на снимка си личи, все едно е с филтър.
И благодаря на дамата, която препоръча PUPA Like a Doll. Много фин фдт, тепърва ще изучавам качествата му, цвят 030 ми пасна добре.

# 160
Може би е коментирано преди, но влизам да похваля сетващата пудра на douglas , тази:

Blur-ва чудно, не се набива във фините линии, не пресушава и няма ефект брашно,дори и да се прекали с количеството, а при нанасяне усещането е много приятно, има охлаждащ ефект и сякаш четката е мокра. Сенките ми издържат върху нея без да мръднат 14 часа, а Т-зоната ми не лъсва поне 7 -8 часа.
Има ли други продукти от тази серия?

# 161
Много продукти има, те си имат своя колекция
https://douglas.bg/marki/douglas-collection-brand

# 162
  • Тук... някъде

Има ли други продукти от тази серия?

Честно казано не знам. Влязох за пудра, но не исках да е скъпа, въпреки че и тази не е съвсем от евтините, и ме насочи консултант. Не съм разглеждала за нищо друго.

# 163
Преди години BECCA имаше легендарна и много харесвана пудра с мокър ефект!

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 15:25 от Agent Provocateur

# 164
Страшна е, още си я пазя. Не е използвам разбира се, но стои.

Общи условия

Активация на акаунт