Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 63 417
  • 755
  •   2
Отговори
# 390
  • Бургас/Пз
В Прити шоп има -30% до полунощ. За съжаление почти никакви цветове на Ланком Тейнт идол няма. Sad На мен ми е любим , много повече го харесвам от ЕЛ и от Диор. При мен не оксидира и има минимален трансфер. Ще чакам друго намаление по празниците.

# 391
Аз пък се чудя на Макс Фактор 3 в 1, гледам, че е някаква подобрена формула. Какво да очаквам от него?

# 392
Аз пък се чудя на Макс Фактор 3 в 1, гледам, че е някаква подобрена формула. Какво да очаквам от него?
Не, не и не!!! Новата формула няма нищо общо със старата, която беше страхотна. Новият е плътен, мазен, едвам излиза от бутилката, има силен химичен аромат и подчертава всяка една пора върху лицето. Бях като намазана с олио. На всичкото отгоре получих страхотно раздразнение и зачервяване на очите. Изтърпях го около половин час на лицето, а когато го свалих цялото ми лице се беше зачервило. Вижте в официалния сайт на марката - има десетки, ако не и стотици коментари на хора, получили алергична реакция. Толкова съжалявам, че го промениха и не мога да повярвам как са допуснали да излезе толкова опасно нещо на пазара... Disappointed

# 393
Galya, права си, но недоспалият ми мозък забрави! Реформулиран е реално, супер течен е, много по-матов и доста по-неестествен и не заглаждащ е. Реформулиран е заради забранена съставка и си личи-няма общо с предишната формула. Заради същото е реформулиран и All Hours, но чак сега се сетих- и двете нови формули не бяха любовта на живота ми.

# 394
Аз пък да споделя последните години ползвах само EL Double wear, цвета ми 3N1 и си мислех, че това е най- хубавият фон дьо тен и няма нужда да го сменям. Сега обаче реших да си купя на Шанел и благодарение на вас чрез сайт видях кой номер отговаря на моя цвят от ЕЛ. Влюбена съм във фон дьо тена на Шанел! Просто ми се струва next level. Много по- нежен е, една идея по- светъл, буквално озарява лицето и то сияе. Може би му е друга формулата, но много ми допада. Добре, че реших да сменя ЕЛ.

# 395
  • варна
Кой е фдт на Шанел?Вие с каква кожа сте?

# 396
Аз съм метнала око и на All Hours -YSL, ползвала съм го от мостра и ми допадна, но ще го помисля още.

# 397
Тук не се ползва особено, но да се оплача. Взех наскоро L'Oreal true match. От години не бях купувала. Много се разочаровах. Явно и него са го преформулирали. Изобщо не е покривен. Направо си ми бие на серума. Не се нанася равномерно с четка поне при мен. С пръсти успях горе-долу. Трудно се build-ва. Най-много съм разочарована от покритието. Ползвала съм този фдт в ученическите ми години, когато имах акне и помня, че бях мн доволна.

# 398
Кой е фдт на Шанел?Вие с каква кожа сте?

Кожата ми е нормална, на 45+ съм, но без много бръчки. Това е фон дьо тенът. Даже и номерът се вижда B30:

# 399
Моите продукти, с които много се разбирам, са фдт Clinique Even better, Too faced born this way пудра. Сега обаче ми трябва хубав бб крем, бихте ли препоръчали?

# 400
# 401
Не е бб крем, но има подобно покритие - много леко и естествено особено ако се нанесе с пръсти https://douglas.bg/clarins-skin-illusion-spf-15-conf-46159

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 09:22 от Puppiii

# 402
Това последното продуктово позициониране ли беше или липса на кафе 🤣😁🤗

# 403
Flushed Извинявам се, не е липса на кафе, че съм станала преди 5 часа исъм изпила 2 вече. Сега се чудя, аз хубаво се редактирах, ама това дори не разбрах от къде съм го копирала, честно Rolling Eyes Така де, поне предложението ми е по -бюджетно след редакцията. Сори за грешката, че дори и само Ния да е видяла вече адски ме е срам Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 404
Ами, няма нужда от срам, но пък добро предложение-защо bb/cc крем, а не нещо с по-лека текстура.

Общи условия

Активация на акаунт