Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 63 413
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Тук не се ползва особено, но да се оплача.
Скрит текст:
Взех наскоро L'Oreal true match. От години не бях купувала. Много се разочаровах. Явно и него са го преформулирали. Изобщо не е покривен. Направо си ми бие на серума. Не се нанася равномерно с четка поне при мен. С пръсти успях горе-долу. Трудно се build-ва. Най-много съм разочарована от покритието.
Ползвала съм този фдт в ученическите ми години, когато имах акне и помня, че бях мн доволна.
Ако търсите покривност, горещо ви препоръчвам https://www.notino.bg/inglot/all-covered-dlgotraen-fon-do-ten/
аз обичам леки фдт със слаба покривност и за това не го оцених напълно. Този е гъст, покривен и траен. Нанасям го с пръсти, никога не съм пробвала по друг начин.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 11:02 от . Яна .

# 406
Бърза вметка относно плътните покрития, от които бяхме доволни, когато бяхме много млади и много пъпчиви. За съжаление тези ФДТ наистина стоят добрe изключително на много млади кожи и винаги трябва да се купуват с едно наум и с много проби след 33!

Мисля, че наскоро бях публикувала тук едно видео как да се регулира покритието на ФДТ чрез смесване със консилър и то само за участъците от лицето, които действително имат нужда.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 15:32 от Agent Provocateur

# 407
  • София
О, да, над 33, много внимателно се подхожда с тежките фдт и лъскавото. Но си има цака, шиървате (извинете:) го с нещо, например сме говорили, че ELDW е бомба с ANR на същия бранд и само, където трябва повече покритие може да се … сложи повече:)

# 408
^^^ Разбира се, че има трикове и цаки - 40 теми сме изписали по въпроса Simple Smile

# 409
  • София
Винаги има такива като мен, преди години, които нямат представа кое какво е и се разочароват, но се получават нещата в един момент като четеш, пробваш, хвърлиш една камара пари на вятъра:)

# 410
Между другото и аз точно около 33-34 години рязко реших, че изглеждам зле с матиращи фдт и сега не ги поглеждам. Или може би се повлиях от глоу тенденциите.

# 411
Е аз съм голям мързел, искам да се намажа с 1 нещо набързо и да изглежда добре. Но на тази възраст вече май няма как Simple Smile хвърлям поглед на скъпите марки, но и дрогерийните ги пробвам, там поне не ме е яд ако не нацеля, защото цените са поносими.

# 412
Между другото и аз точно около 33-34 години рязко реших, че изглеждам зле с матиращи фдт и сега не ги поглеждам. Или може би се повлиях от глоу тенденциите.
Лицето-мат според моите квалификации винаги е било тип "гейша", дори и на млада кожа. Здравото, сияещо лице не е тенденция, то си е точно glow, дори и без грим.

# 413
Лицето-мат според моите квалификации винаги е било тип "гейша", дори и на млада кожа. Здравото, сияещо лице не е тенденция, то си е точно glow, дори и без грим.
Не съм много съгласна, имаше момент преди няколко години, когато сякаш по-упорито започнаха да ми се набиват бронзанти и хайлайтъри навсякъде. Това имам предвид.

# 414
  • Бургас
Е аз съм голям мързел, искам да се намажа с 1 нещо набързо и да изглежда добре. Но на тази възраст вече май няма как Simple Smile хвърлям поглед на скъпите марки, но и дрогерийните ги пробвам, там поне не ме е яд ако не нацеля, защото цените са поносими.
Moonriver, не знам каква ти е възрастта, но скоро пробвах Nivea Cellular Luminous anti pigmentation fluid. Ами нито петната ми скрива на макс, нито бръчките, но някакси се харесвам като се погледна в огледалото. Примамиха ме с оферта -50% и реших да пробвам Blush

# 415
Здравейте, препоръчайте ми фон дьо тен. На 47 години съм и се двоумя между Vichy Liftactiv Фон дьо тен Flexiteint или Loreal, моля за препоръка и за други марки от които сте доволни , кожата ми е смесена.

# 416
На 47 години съм и се двоумя между Vichy Liftactiv Фон дьо тен Flexiteint или Loreal
Преди да въведа ретиноидите и азиатската козметика използвах само Vichy Liftactiv - кремове и ФДТ (от 30 годишна), бих казала че Vichy съхрани лицето ми. ФДТ-ът не го заменям с никой друг - хидратиращ, лек, среднопокривен, естествен, свеж, изравняващ тена, антиейдж. Не е матиращ, държи цял ден, не подновявам (има лек мокър ефект, но аз сухи ружове и пудри не използвам). Нищо общо с L'Oreal.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 16:14 от GeryGG

# 417
На 47 години съм и се двоумя между Vichy Liftactiv Фон дьо тен Flexiteint или Loreal
Преди да въведа ретиноидите и азиатската козметика използвах само Vichy Liftactiv - кремове и ФДТ (от 30 годишна), бих казала че Vichy съхрани лицето ми. ФДТ-ът не го заменям с никой друг - хидратиращ, лек, среднопокривен, естествен, свеж, изравняващ тена, антиейдж. Не е матиращ, държи цял ден, не подновявам (има лек мокър ефект, но аз сухи ружове и пудри не използвам). Нищо общо с L'Oreal.
Благодаря за мнението, ще се доверя и ще си поръчам на Vichy, но ще съм благодарна да ми препоръчате за моите години и хубав хидратантен крем?

# 418
За хидратацията като философия Blush съм писала много, вижте мои предишни постове. На тези години само крем вече не е достатъчен...

# 419
За хидратацията като философия Blush съм писала много, вижте мои предишни постове. На тези години само крем вече не е достатъчен...
Може ли накратко само да ми кажете, какво друго препоръчате да включа освен крем?

Общи условия

Активация на акаунт