"Сирене" от Кауфланд! Не отваряйте ако имате слаб стомах

  • 3 536
  • 27
  •   1
Отговори
  • Мнения: 3
Това е сирене от Кауфланд, което оставих да стане по-твърдо, но това е резултата. Нямах представа, че такова нещо е възможно при сиренето.

Следващият път ще запазя касовата бележка и опаковката.


Снимка: https://imgur.com/a/YBzICoM

Видео: https://imgur.com/6UmHKny


Форума реже снимките и се наложи да ги кача другаде.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 19:28 от cruvic

# 1
  • Мнения: 40 597
От години не купувам сирене от вериги.

# 2
  • Мнения: 42 036
Било е наплюто от мухи, сигурно в самия магазин.

# 3
  • Terra incognita
  • Мнения: 12 661
И се регистрира в бг - мама специално за това?
Това изглежда като акция по антиреклама.
Снимка, видео пуснати без абсолютно никакви доказателства.
Не, че не е възможно, но когато се сочи с пръст срещу някого, най- малкото се прилагат доказателства.
Иначе ние от къде можем да сме сигурни къде и как си съхранявал сиренето, докато си чакал да стане "твърдо"?

# 4
  • Мнения: 28 942
Какво значи „сирене от Кауфланд“? Веригата не произвежда сирене, тя продава сирене от различни производители.
Та коя марка беше сиренето, ако изобщо е било сирене, или имитиращ продукт, колко време и при какви условия го чакахте да стане по-твърдо?
Между другото, в Кауфланд продават комплекти за домашно производство на сирене. Не съм подстрекател, само подсказвам...

# 5
  • София
  • Мнения: 8 525
Каква гаранция има, че сиренето е купено във вида, в който го показате или че не е придобило този вид вследствие на лошо съхранение?

# 6
  • Мнения: 3
Какво значи „сирене от Кауфланд“? Веригата не произвежда сирене, тя продава сирене от различни производители.
Та коя марка беше сиренето, ако изобщо е било сирене, или имитиращ продукт, колко време и при какви условия го чакахте да стане по-твърдо?
Между другото, в Кауфланд продават комплекти за домашно производство на сирене. Не съм подстрекател, само подсказвам...

„сирене от Кауфланд“ Означава бяло сирене, Българско, което остава меко във вода и се обезсолява. Става твърдо като тебешир ако е оставено без вода. Без значение дали е в хладилника, или на масата в кухнята, да речем. Но за първи път в живота си виждам бели червеи по сирене.

Имитарщ продукт?

Наясно съм, че веригите работят по този начин, но смятах, че имат и някакъв контрол на продуктите които продават.

Иначе, беше на масата в кухня, в тази купа и сме яли от него. Нямаше червеи когато го отворихме. Около 20 - 22° е в кухнята.

Утре ще купя няколко марки да видя какво ще стане с тях.

# 7
  • Terra incognita
  • Мнения: 12 661
Това е смехотворно. Сирене, оставено на масата да стане "твърдо", после Кауфланд виновен. Мухите в дома ви нямат нищо общо

# 8
  • Мнения: 47 352
Колко време е стояло така?

Според мен не сте го съхранявали правилно.
На тази температура и когато е произведено от натурални съставки, нормално е да завъди живот след посещение на мухите.

# 9
  • Далечният изток
  • Мнения: 19 810
Оставихте сирене на 22 градуса?!
И е нямало червеи, дори сте яли...
Първо се запознайте как се съхранява сирене.
Второ - купувайте сирене на определен, посочен на етикета, производител.
Аз лично купувам краве сирене на Маджаров по БДС от Кауфланд. Най-скъпото е, но и най-качествено, което към момента ми харесва.

# 10
  • Мнения: 3
Оставихте сирене на 22 градуса?!
И е нямало червеи, дори сте яли...
Първо се запознайте как се съхранява сирене.
Второ - купувайте сирене на определен, посочен на етикета, производител.
Аз лично купувам краве сирене на Маджаров по БДС от Кауфланд. Най-скъпото е, но и най-качествено, което към момента ми харесва.

Утре ще отида и ще купя няколко марки сирене, включително и Маджаров. Ще ги оставя при една съща температура, да видя какво ще стане.

Не си спомням нито един случай като дете да е имало червеи по сирене.

"Първо се запознайте как се съхранява сирене." С удоволствие ще ви изслушам и това не е сарказъм.

# 11
  • Terra incognita
  • Мнения: 12 661
Едно време на село хората не са имали хладилници. Това не означава, че през 2023 не трябва да си ползвате хладилника по предназначение, защото, нали, едно време...
Едно време и климатът е бил друг.
Темата е повече от абсурдна.

# 12
  • Далечният изток
  • Мнения: 19 810
Не мен да слушате, но на всяка опаковка най-малкото пише да се съхранява в хладилник. Съхранява се опаковано, в хартия, найлонов плик или саламура. Четете, Гугъл знае.
Защо трябва да ги оставяте?! Купувам си 300 гр и за 5 дни го изяждам.


Вики, не е имало хладилници, но пак са си имали някаква техника (не визирам уреди, а начини) за съхранение на месо и млечни, най-малкото на хладно в мазето.

# 13
  • Terra incognita
  • Мнения: 12 661
Да и аз това имам предвид. Едва ли са го оставяли на масата на 22+° да се вмирише.
Но и при положение, че днес всяко домакинство има хладилник, а ти да го държиш на масата и да обвиняваш Кауфланд....без да прочетеш какво пише на етикета и при какви условия и температури се съхранява...

# 14
  • Мнения: 10 352
Яйцата стават на червейчета от 12 до 24 часа, след като са били снесени. Няма никаква гаранция, че не е било полазено от мухи във твоята кухня. Те снасят върху най-различни продукти.

Общи условия

Активация на акаунт