За какво съжалявате?

• 21 283
  • 182
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Какво? Късно на 42? Купона сега започва.

Аз съжалявам, че още 2021 не направих това, което правя в момента. Но вероятно тогава още не бях узряла. Бях толкова фиксирана, че не виждах пътя навън.

# 136
Съжалявам за изцяло провален личен живот. Би искала да съм омъжена и да имам 2-3 деца. Обаче сама съм и имам само едно дете. И вече е късно да се опитвам да променя нещо. Вече на 42 съм.

Леля ми се омъжи на 58, а братовчедка на майка ми на 45, няма такова като твърде късно. Единственият лимит си го поставя нашият мозък

Съгласна съм. За любовта няма граници. За децата - също. Ако много искаш такива може и да осиновиш.

# 137
  • София
Моите съжаления са свързани лично с моя характер, тоест нещо поправимо и зависещо от мен. За други, над които нямам контрол, не мога да изпитвам съжаление.

# 138
Имам една максима в живота, която последните години още повече ми се затвърди, като гледам как здрави и прави хора, си умират внезапно и на около 50- 60 год.
" Живей и взимай всяка възможност в живота,  защото не знаеш утре, дали ще се събудиш жив, а привилегията на хората да достигнат възрастта пенсионери, все повече намалява.
Яж, моли се и обичай.

# 139
За нищо не съжалявам. Всяка една грешка в различен етап от живота ми, е била поука. Чувствам се по-мъдра.

# 140
Съжалявам,че не послушах близките си , когато бяха против избраника ми.Загърбих тях ,от инати,с мисълта че всичко ще е наред.В крайна сметка имам две прекрасни дъщери,но баща им стана лош човек.За децата не съжалявам,ако бях ги послушала нямаше да ги имам,но можех някои събития да ги избегна,не трябваше толкова дълго да търпя униженията му.

# 141
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Съжалявам, че съм се родила.
Да, казах го.
Ако мога да върна времето назад, ще напарвя така, че да не се раждам.

За останалото...
Съжалявам, че не тръгнах да потърся коя съм малко по-рано и в тоя път сега трябва да жонглирам с деца и мъж...

Съжалявам, че късно се научих да разпознавам нуждите и желанията си..

Съжалявам, че късно схванах идеята за думата Не и как да я използвам. Още имам пропуски, но се старая...

И за още много, много неща съжалявам..

# 142
CvEtEmOe, защо чак така Sad Всички имаме трудни моменти, да знаеш. Дано минава скоро това настроение при теб!

# 143
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
CvEtEmOe, защо чак така Sad Всички имаме трудни моменти, да знаеш. Дано минава скоро това настроение при теб!

Знам, че всеки има трудни моменти...
Чувствам се сякаш изплащам някаква много лоша карма.
Никога не съм била щастлива... даже май нямам представа какво е да си щастлив...

Все тая...

Извинете...

# 144
  • София
Всичко е Вътре в теб, промяна, помощ професионална, разговор?

# 145
Сама знаеш, че не е така. Имаш семейство, деца. С тях щастливите моменти са неизбежни. Виж сега как да се излезе от дупката...?

# 146
Страдаш от депресия, не го подценявай, състоянието може да бъде много сериозно. Вземи мерки и потърси лекарска помощ, при адекватна такава ще ти се подобри положението.

# 147
  • София
Цвете, гуш Hug

Rf22 е прав обаче

# 148
Цвете, мъчно ми е да те чета така. Пожелавам ти да се намериш и никога да не се пускаш.

# 149
Имала съм трудни периоди, но такива точно не. Та не знам съвет какво, що да дам, но трябва нещо да се действа.

Общи условия

Активация на акаунт