За какво съжалявате?

• 21 292
  • 182
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Жени, опитай се са ги акредитираш и да продължиш. Аз направих така преди 6 г. Не че завърших де. За което съжалявам.

# 106
  • Mediterraneo
Че и аз винаги съм смятала, че щях да съм страхотен лекар. Гледала съм всички сезони на Анатомията, Добрият доктор и още няколко лекарски сериала.

# 107
Абе и аз смятах, че ще съм велика в мечтана професия, но разбрах, че не съм достатъчно безскрупулна. С гол ентусиазъм и идеализъм, не винаги се успява.

# 108
За нищо не съжалявам. Но уточнявам, че животът засега е благосклонен пред мен и не ме е изправял пред сериозни трудности, защото в моменти на стрес човек не винаги може да избере правилното решение. А има и проблеми, за които каквото и да избереш, резултатът все е лош. Но винаги си мислиш, че ако си избрал другото е можело да е по-добре. Няма как да го знаем наистина, затова не бива да се съжалява.
Скрит текст:
Че и аз винаги съм смятала, че щях да съм страхотен лекар. Гледала съм всички сезони на Анатомията, Добрият доктор и още няколко лекарски сериала.
Със сигурност имаш и опит в хирургията, покрай зашиването на някой заек или риба Bowtie

# 109
  • София
Аз съм страхотен фармацевт! Знам всички лекарства, които ползваме семейно. 😅 Добавки де.

# 110
А аз щях да стана много добър генеколог.
Много ми беше интересно.

# 111
  • София
В интерес на истината, имах интерес към биологията и фармацията и можеше да следвам фармация, но не стана, за което съжалявам.

# 112
  • Paris, France
В интерес на истината, имах интерес към биологията и фармацията и можеше да следвам фармация, но не стана, за което съжалявам.

Фармацията е повече химия. Не е късно. Едно време беше 4.5г + стаж. Сега не знам колко е. Учи се само редовно, обаче.

На мене работата на фармацевта ми се вижда тежка и трудна + неприятна. Едно лято работих в аптека, при това по времето, когато все още фармацевтите приготвяха лекарства, освен да продават готови. Никога повече!

Ако ти харесва да работиш в лаборатория и да правиш проучвания, може би е интересно.

На болничните фармацевти работата е отвратна. Всеки лекар изписал по 10 лекарства, които не могат да се приемат едно с друго, нито с изписаните от останалите специалисти и фармацевтът трябва да намери подходяща схема, така че да бъдат приемани и да не си пречат. И всеки лекар си държи на своето и все друг му е виновен ако не действа. Една приятелка поработи 2 години в болница и избяга с писъци.

Следвай си мечтите!

# 113
Жена ми би станала добър фармацефт също.
За съжаление познанията й са поради заболяванията на децата ни, но пък явно паметта и се справя чудесно с хилядите наименования. Аз помня имената на точно три медикамента, докато тя спокойно сигурно може да изброи триста, като даже ще каже кое кога и за какво се приема. Понякога човек рзбира кое би му било призванието, когато вече няма възможност или време за учене. В следващия живот.

# 114
  • пустинята Гоби
Аз преди 10+ години напуснах малко необмислено добра и интересна работа. Новата се оказа скучна и безперспективна, ама животът ме завъртя - деца, майчинство, после короната. Та дълго време съжалявах, че така се случиха нещата. И бум, преди една година ми се усмихна късмета, смених скучната работа със същата като преди, ама в по-добра фирма, която се намира супер близо до нас (бях минавала и въздишала покрай офиса, мислейки си, че вече е затворена страница за мен). Мина година, а още не мога да повярвам, че имам втори шанс.

# 115
Така е трябвало да стане 🙂

# 116
Аз също докато бях майчинство и ходехме с малкото по площадки из квартала, редовно минавах покрай едно място в квартала и си въздишах "дали ще търсят тук някой като мен".... Понеже знаех, че след майчинството ще трябва да си сменя работата. Няколко месеца след като се бях върнала на работа, ми се обадиха от това място и търсеха точно мен...
Вика му се манифест на желанията и Вселената ти връща.

# 117
  • Далечният изток
Аз имам същия случай с едно помещение за офис. Аз си го харесвах за офис, но там беше магазин. И може би два пъти като минавах съм си казвала хайде да го освобождават, кви магазини, тук ще ми е перфектният офис. На третото минаване оттам на витрината имаше табела Дава се под наем и аз веднага се обадих разбира се Simple Smile Вече 5 години съм си тук и даже не ми се тръгва от работа, толкова хубава енергия има...

# 118
Понякога се чудя, ако не бях послушала АГ, че е по-вредно да спреш рязко цигарите, дали щях да родя първото си дете живо. Мразя се всеки ден за това.
Не допуснаха тази грешка с второто

# 119
Понякога се чудя, ако не бях послушала АГ, че е по-вредно да спреш рязко цигарите, дали щях да родя първото си дете живо. Мразя се всеки ден за това.
Тоест да спреш цигарите "рязко" е по-вредно от колкото да ги намалиш полека полека ли?
Цигари винаги се спират "рязко". Особенно за бременна жена.
Искрено съжалявам за загубата, но не мисля, че това може да е причина за мъртвородено дете.

Общи условия

Активация на акаунт