Въпрос за наематели

• 5 712
  • 100
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
"Твоят" мъжът ти ли е?

Сигурно е мъжът й. Едва ли спи в едно легло със съседа.

# 91
Да, мъжкият е Simple Smile

# 92

това е голям проблем, съчувствам ви.  Ако беше приятел, щях да ви посъветвам да го разкарате.

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 16:17 от bgladybg

# 93
Ама този проблем няма нищо общо със съседските войни. Smiley

# 94
Ама този проблем няма нищо общо със съседските войни. Smiley
Напротив.  Жената споделя, че и от по-далече се усеща цигарения дим.  Някои  коментиращи  твърдяха, че не било възможно и че авторката преувеличава

# 95
  • Далечният изток
Да, особено като си легнат в едно легло... Въобще не е по темата, дойде просто да се оплаче.

# 96
Темата е Въпрос за наематели. Не е за междусъседски войни. Simple Smile Исках да подкрепя твърдението, че надалеч не се усещало, или че конкретен човек има твърде изострено обоняние. Аз имам такова само що касае цигарите, честна дума. Вероятно понеже са много миризливи. Simple Smile

# 97
  • Варна
Всъщност в съдържанието на поставения от авторката казус става въпрос точно за междусъседски войни. Заглавието на темата е неуместно, тъй като фактът, че едната страна е под наем, по същество няма никакво значение.

# 98
  • София
Ми щом ви пречи затваряте прозорците и мисля, че няма да имате проблем. Аз съм била пушач, сега не съм, но честно заказано не мога да ви разбира. Наистина не мога да си обясня как няколко изпушени цигари на открито до толкова ще ви замърсят въздуха в къщите ви, че да ви пречи това. Това нещо си го представям да се случва, ако живеете едни до други. Има миризма, но тя е за кратко и когато е на открито бързо се разнася и не се задържа.

Има хора,  които нямат представа колко  отвратителна за непушачите е миризмата на цигарен дим . Отделно, че
Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile Дъщерята пушеше по две кутии силни цигари, отказа ги, сега непрекъснато ми вдига скандали за моите цигари, отвратително било, пасивно пушели, мигрена я хващала.Що ми се прави на света вода ненапита, като до средата на стаята ѝ се стелеше дим.Наскоро ми се похвали,че била пропушила на 10, а аз пропуших чак на 31.  И аз пуша след 18 часа, никога денем, само в моята стая, само на отворени прозорци , дори и зимата. Но дори когато не бях пушач, даже и бременна, много харесвах миризмата на тютюнев дим.

# 99
За някои тютютевия дим и миризма може да са отвратителни.Аз например съм алергична и започвам да кашлям като пушат наблизо ,дори и навън.Но нищо не може да се направи ,щом е на открито или в къщата си на отворен прозорец.

# 100
Аз съм забелязала разлика между аромата на готовите цигари и някои тютюни, които продават, с които си свиваш сам цигари. Първите всички ми миришат гадно, при вторите има такива, които много ми харесва да подушвам.

Общи условия

Активация на акаунт