Въпрос за наематели

• 5 731
  • 100
  •   1
Отговори
# 60
Дами, не исках да предизвиквам дискусии на тема може ли човек да си мие балкона... просто онагледявах, че ако отсрещната страна на разбира от дума, има как да се отговори подобаващо на такова поведение.

Всъщност напълно одобрявам текстовете на цитираната наредба - с нея се забраняват турбо просташки изпълнения в градска среда.

# 61
Хора, няма спасение от човешката простотия и простащина за съжаление!
Преди живеехме в панелен блок в комплекс и все си мислех, че като се преместим в тухлена кооперация в центъра положението ще се подобри!
Нищо такова, заради съседи мизерници остъклихме едната тераса преди 3 години, сега ще остъклим и другата! Няма оправия, простакът си е простак навсякъде!
Не ми пречи, че пушат на терасите си, нормално е, но много ме дразни, че си тръскат пепелта от цигарите, хвърлят си фасовете и кутиите от цигари на нашата тераса!
Ходих, молих ги подарих им пепелници, но няма оправия!

# 62
Но иначе моя пост бил хиперболизиран...

# 63
Хиперболизиран по отношение предходното оплакване от жена, която пуши до дома си навън. И сто удивителни няма да изравнят пушенето навън до сградата с хвърлянето на боклуци от горния етаж. Въобще не мога да измисля даже как е възможно за някого да е едно и също.

# 64
Чакам авторката да каже какви мерки предприе и какъв е резултата.

# 65
  • Варна
Няколко жени пък чакаме да каже кой е този фризьорски салон, който отваря в 6 сутринта, но уви. Grinning

# 66
  • по света
Няколко жени пък чакаме да каже кой е този фризьорски салон, който отваря в 6 сутринта, но уви. Grinning
Никакъв шанс ,само това ми трябва да опашка от клиентки под прозореца

# 67
  • Варна
Като има клиентки, тя ще седи вътре и ще бачка.  Няма да пуши навън и да крещи.

# 68
Да пиша най- напред, че съм против пушенето нощем. Написах жалба до обшината срещу незаконната врата, т.е. разрушена е обща част на сградата, стените нали са обши части. Показах я на домоуправителя. И след няколко дни дойде мъжът на пушачката да ни се моли да не я пускаме. Обещава жена му да не пуши нощем. Засега 3 нощи е спокойно. А дано повече!

# 69
Незаконна врата?

# 70
Да. Там беше прозорец. Избиха врата, за да излизат директно на двора, да не минават през стълбище. Жилището е на приземен етаж.

# 71
Това трудноподвижният болен, за който се грижи тази жена ли беше?

# 72
  • sofia
Преди живеехме в панелен блок в комплекс и все си мислех, че като се преместим в тухлена кооперация в центъра положението ще се подобри!
Нищо такова, заради съседи мизерници остъклихме едната тераса преди 3 години, сега ще остъклим и другата! Няма оправия, простакът си е простак навсякъде!
Не ми пречи, че пушат на терасите си, нормално е, но много ме дразни, че си тръскат пепелта от цигарите, хвърлят си фасовете и кутиите от цигари на нашата тераса!
Ние правихме дву-метров зид с дължина 25 метра, преди 20 години, изцяло за наша сметка..... като измряха старците се успокоиха нещата, но схващате мащаба и продължителността на междусъседския конфликт Joy

# 73
Ние правихме дву-метров зид с дължина 25 метра, преди 20 години, изцяло за наша сметка..... като измряха старците се успокоиха нещата, но схващате мащаба и продължителността на междусъседския конфликт Joy

Освен пепел от цигари и фасове, при нас отгоре  се хвърлят  и изсъхнали листа от цветя, и косми от домашни любимци (след като са ги ресали), случвало се е дори и бананови кори...  Мила родна картинка....

Последна редакция: сб, 08 юли 2023, 11:45 от bgladybg

# 74
  • Варна
Аз съм намирала на терасата си кости и глави от риба, които от горните етажи хвърляха, за да хранят котките зад блока...

Общи условия

Активация на акаунт