Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 177
  • 781
  •   1
Отговори
# 285
Привет и от мен,

2024 стискам палци за август 🍀💖
Reginasr надавам се да не е в напреднал стадий и да има какво да се направи. Кураж и прегръдки 🍀💖💖

Аз днес повторих пролактина, бях даже в друга лаборатория и си говорих с жената и ме оставиха 40мин в покой, полулегнало положение. Изненадаха се, че нямам никакви симптоми и с толкова висок пролактин 🤷🏼♀ чакам да излязат резултатите. Утре съм на гинеколог заради сърбежа, който спря, но искам да ме погледне. Имам 7 дни до Ц и много се моля да не се появи, дори в следващите 9м да не се появи.

Излезнаха изследванията, пускам снимка, как ви се струва?

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 15:06 от Sisi_cat

# 286
Привет и от мен,

2024 стискам палци за август 🍀💖
Reginasr надавам се да не е в напреднал стадий и да има какво да се направи. Кураж и прегръдки 🍀💖💖

Аз днес повторих пролактина, бях даже в друга лаборатория и си говорих с жената и ме оставиха 40мин в покой, полулегнало положение. Изненадаха се, че нямам никакви симптоми и с толкова висок пролактин 🤷🏼♀ чакам да излязат резултатите. Утре съм на гинеколог заради сърбежа, който спря, но искам да ме погледне. Имам 7 дни до Ц и много се моля да не се появи, дори в следващите 9м да не се появи.

Излезнаха изследванията, пускам снимка, как ви се струва?

Според мен тсх е високо.

# 287
  • София
Сиси, виж друга бира е днес Пролактина, и ТСХ де. Иди все пак консултация с ендокринолог направи

# 288
А в Бургас може ли някой да препоръча читав ендокринолог?

# 289
Как реагирате когато някоя близка приятелка забременее а вие правите всичко възможно и не става. Днес разбрах от тяхна снимка във фейсбук и не мога да спра да плача. Даже не ми беше казала лично тя.... 😐

# 290
  • София
Не разбирам споделянето във фейсбук на подобно съдържание. В моя профил няма почти нищо. Подобна новина не бих споделила, но това си е моето мнение валидно за мен.

Последно време се наложи да стана дебелокожа изведнъж, та не би ми пукало. Може да я поздравиш и да пожелаеш лека бременност или нищо. Поплачи си, ако ще ти олекне, но е хубаво да се опиташ по-леко да приемаш подобни новини, случва се при всеки различно, това е ясно. И при теб ще стане, при всяка, която чака. Не ми е кеф, че имам проблем и без ин витро не става, ама това е положението.

Ще се получат бебета на всички. Сигурна съм.

# 291
Надявам се това затишие да е пред буря от плюсове, две черти тлъсти ЧХГ-та и тем подобни красоти.
Относно приятелки.... Доста сложно е, аз например от една страна бих желала да не разбирам. И не бих казала на приятелка, която се мъчи а при мен айде и стана...
Бих се почувствала по тъпо, ако дойде и ми каже виж бременна съм... Не бих казала, че бих за видяла. Всеки заслужава щастие.
Но при положение, че всички тук даваме всичко от себе си, за да стане и някой приятел да ми изтръска айде забременях след 1 2 опита... Не не

# 292
Ми по същия начин се чувствам, 2 години ходене по доктори, пиене на хапчета и нищо не става и всяка година някоя двойка си има бебе.... Наясно съм, че няма как да спра това просто мамка му защо нашето се бави..... 😭

# 293
Надявам се това затишие да е пред буря от плюсове, две черти тлъсти ЧХГ-та и тем подобни красоти.
Относно приятелки.... Доста сложно е, аз например от една страна бих желала да не разбирам. И не бих казала на приятелка, която се мъчи а при мен айде и стана...
Бих се почувствала по тъпо, ако дойде и ми каже виж бременна съм... Не бих казала, че бих за видяла. Всеки заслужава щастие.
Но при положение, че всички тук даваме всичко от себе си, за да стане и някой приятел да ми изтръска айде забременях след 1 2 опита... Не не

И колко дълго трябва да го крие от вас въпросната ви приятелка? Рано или късно ще се роди детето и тогава ли да продължава да крие? Дори и да е забременяла лесно, тя също може би има нужда от подкрепа. Според мен ако сте наистина близки, вашата мъка не би ви попречила да се зарадвате за нея.

Минзухар.12 - тъпо е, че не ви е споделила лично щом сте приятелки, може би просто се е притеснявала да проведе разговор с вас на четири очи, но аз бих предпочела този вариант преди това да науча от социални мрежи.

# 294
Момичета, моята приятелка и на 34г. Преди две години й казаха че не може да има деца, а преди 2 седмици разбра че има рак на шийката на матката… Тя ми е една от най-близките хора, аз също се измъчвах какво да правя, но й казах че съм бременна и тя се зарадва! Не исках да разбира от други или от това че ми личи! Не съм й го завирала в очите, нито съм злорадствала, но със сигурност е по-гадно да разбереш от други хора или от това че ти личи .. достатъчно близка ми е за да знам че ще се радва за моето щастие, а аз съм до нея в този труден момент и за момент не смятам да я оставам или да й говоря за неразположението по време на бременност!

# 295

Не би ли трябвало ако сте приятелки да може да дойде да ви каже, ако ще и случайно да е станало. Аз бих се радвала за всяка една моя приятелка - нали затова сме близки да споделяме и хубави и лошо неща една с друга. Много момичета (както и аз) не споделят за проблемите около забременяването и реално няма как нашите приятелки да гадаят на нас какви или колко усилия ни коства. Според мен по един или друг начин всяка от нас ще има бебче в ръцете, в един или друг момент. Пожелавам на всяка една от нас това събитие да се случи колкото се може по-скоро! 🍀💖

# 296
  • София
това със споделянето и обявяването на такива неща из фейсбук - май съм го надживяла.... наскоро ме питаха защо си нося халката още, пък снимки с ММ не качвам сигурно сме се разделили....
даже познати му бяха звъняли да го канят да прекара с тях великден да не е сам Grinning
истината е че той не обича да се снима, а още повече мрази да го качвам някъде ....
Минзухарче знам как се чувстваш, но негативните емоции вредят само на теб... поздрави я, поеми дълбоко въздух и издишай негативното - и при нас ще дойде. Гуш!
Ние се върнахме от морето, никак не ми се връщаше Grinning Изкарахме си страхотно, починахме си, събрахме витамин Д. Още не съм много сигурна дали да почваме стимулация със следващия цикъл или да изчакаме /така и не успях да го обсъдя със Сенкова/.

# 297
Тъпо е да, те знаят че сме с проблеми.... Честно не знам как да реагирам... 😐

# 298
Имаш право и изобщо да не реагираш. Нямам предвид да я игнорираш като цяло или да не комуникираш с нея изобщо, а да не подхващаш темата след като тя е решила да не сподели с теб преди публичното изявление предвид, че е запозната с проблемите ви.

# 299
Наистина е много тиха темата. Хайде някой да се похвали вече!
Аз съм много песимистично настроена. Тъкмо ми свърши цикъла, а нямам никакво желание за опити. Даже смятам следващия цикъл, че точно тогава ми е отпуската и отсега ми е криво.
И това ще мине, ама нервите ми са в повече и не мога да се успокоя. Струва ми се, че никога няма да се получи, а дори нямаме диагноза и имаме около 6 месеца опити, като единия завърши с биохимична.
Коя книга бяхте коментирали за зачеването? Която имала психологичен ефект?

Общи условия

Активация на акаунт