Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разреша проблема с това, че съседът ми полива таблото на Чез София, което причинява проблеми с електричеството?
Как мога да се справя с проблема, че таблото на ЧЕЗ София пуши и дими, а ЧЕЗ не предприема действия?
Какво да правя, ако имам проблем с водомерите в сградата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разреша проблема с това, че съседът ми полива таблото на Чез София, което причинява проблеми с електричеството?
-
Как мога да се справя с проблема, че таблото на ЧЕЗ София пуши и дими, а ЧЕЗ не предприема действия?
-
Какво да правя, ако имам проблем с водомерите в сградата?
-
Към кого да подам жалба относно таблото на ЧЕЗ София, което пуши и дими?
-
Какво да правя, ако съседът ми полива таблото на ЧЕЗ София, което е електрическо и се запалва?
Защото са немокри целите затова в това помещение са тръбите.

и наистина си върши работата, тъй като преди време им позвах услугите. Един над нас, в старото ни жилище преди време, беше решил да прекарва тръби където му дойде на акъла (буквално), да слага сифони в сухо помещение и т. н. Дойдоха, връчиха му каквото му връчиха и бабаитът върна всичко както трябва да бъде. Като не се разбра с добро, ние си знаехме правата. Той гарантирал, че нищо нямало да се повреди в нашия апартамент и щял да плати бъдещи, евентуални щети. Абе, алаанкоолу, като ме наводниш отгоре, ще ми платиш ли да се изнеса на хотел, ще намериш ли майстори и ти да им береш гайлето, ще дойдеш ли да местиш и да чистиш после, мебелите и т.н.... Ще ми компенсираш ли шума от течащата вода над спалнята ми, а?! Ами като не ти харесва разпределението на това жилище, 'що го купи? Аз ли съм виниовна, че не си имал пари да си купиш каквото те устройва? Аз си използвам помещенията по предназначение-за каквото са предвидени.