Отговори
# 390
Аз съм със задна и едва вчера усетих бебето и то само 2-3 пъти. Днес все още нищо, явно си спинка. Моята втора фетална е на 19.07, когато ще съм 20 г.с., а последно се видяхме на 21.06. Хем ми се иска по-често да го виждам, нем се радвам, че не ми се налага често да ходя при лекарката.
💦 Хидратирай се! 💦

# 391
Добро утро момичета,
аз също нямам дата за втора фетална, днес съм на лекар и ще питам, не сме я виждали бебка от 14.06 и вече нямам търпение. Иначе я слушам с доплера през няколко дни, особено ако нещо се притесня. Петък и събота бяхме на палатки на плажа и нямах терпение в неделя да си я чуя. Снощи от вълнение, че днес съм на лекар си сънувах докторката, че съм на преглед и се е боядисала тъмна. Момичета аз страшно много и много реално сънувам. Всяка нощ без изключения ! Има ли други като мен ?

# 392
  • София
Добро ви утро 😎 И аз с предна плацента почти нищо не усещам. Някои сутрини само някакви трептения отляво и отдясно.
Моята втора фетална ще е на 26.07, ще съм в 21-ва седмица.
Иначе съм на УЗ в понеделник, на частно. Скоро бях по ЗК, но нямам търпение, защото още не знам пол 😃🤷🏽♀

# 393
  • Бургас
Моята фетална ще е чааааак средата на август, тогава ще съм в 22гс

# 394
Моята ФМ ще е на 04 август, 22+5, защото докторката само тогава имаше часове, но след ден съм на преглед та ще си го видя поне 🥰🍀

# 395
Моята втора фетална е след 5 дни, точно ще влизам в 21-ва г.с., нямам търпение вече, не съм виждала бебка от 13.06, почти месец. Спокойна съм, че усещам всеки ден движения, но искам да видя колко е пораснала, на предния преглед толкова се развълнувах, като ми казаха, че е момиче, че от там нататък нищо не чух, нито колко тежи, нито колко е висока 😃 и сега малко ме е яд, искам да знам как се развива.
Относно сънищата, откакто забременях, сънувах само два пъти бебето, единия сън беше много реален, сънувах, че раждам момиченце и имаше големи синьо-зелени очи и руса коса 😃 просто супер ясно ми се запечата личицето. Това беше преди да разбера пола. Та, частта за момичето е вярна, сега да видим останалата част дали ще се сбъдне 😃

# 396
Здравейте,не се включвам често,но ви чета всеки ден. Моята втора фетална е на 01.08 и ще съм 22 седмица, но преди това имам преглед при докторката. С предна съм и мисля,че вече усещам някакви трептения. Flowers Four Leaf Clover Relieved

# 397
  • София
И аз тези дни сънувам много ясни сънища, чак се събуждам, пишкам и ги продължавам...

# 398
  • София, България
Р. М. аз ей сега започнах нещо тези дни да сънувам повече сънища, свързани с бебето. Но и доста мисля напоследък за него, та може би от там идва тази промяна.

Тези, които ни водите с феталните, ще ви чакаме да разказвате. Не се покривайте Relaxed Втората фетална е много готина, всичко е оформено вече, прави си муцунки вътре, играе си с пръстчета, върти си главата по звуците.

# 399
Моята ФМ е на 10ти август . Скоро си видях бебето и следящата Аг ми вика да ида след нея ,ама аз се размрънках и все пак ще ида накрая на месеца -хем за болничен , хем преглед , хем и в 20 г.с. ми се падат отново изследвания . Всичко накуп. Вече съм спокойна ,че видяхме пола и сега чакам да почна да я усещам . 🤗

# 400
Моята втора фетална е на 27ми юли. 🙂Лошото при мен е , че в микробиологията ми излезе бактерия стрептококи група Б- значително, сега ще пия антибиотик ☹️ Надявам се всичко да е наред!
Хубав и спокоен ден ви желая! 😊🍀

# 401
Добро утро момичета Simple Smile

Моята фетална е на 01.08., тогава ще съм 21 г.с. + 2-3 дни. И аз нямам търпение вече да видя детайлно човечето и да ми кажато розово или синьо, АГ-то не ще да се наема с опеделяне на пола засега Grinning
Аз също съм с предна плацента и май нищо не усещам още. Във вторник като бях на преглед в корема ми беше голям екшън - ритници, юмруци, а аз нищо не разбрах Grinning
А вие на този етап през колко седмици ходите на прегледи? Моята лекарка ме вика на 3 заради тромбофилията...

# 402
Моите прегледи вече са на месец , но покрай взимане на болничен , фетални понякога се получава и на 2 седмици, и на 3. Сега бях на 3 юли , после на 26 ми е феталната и на 27 женската консултация.

# 403
Аз съм на фетална чаааааак края на месеца, на 26.07, а времето върви толкова бавно. Ментално се чувствам бременна от година, а дори още не съм минала средата Grinning

# 404
Някой знае ли от какво може да заглъхва ухо? От няколко дни заглъхва на моменти, но днес от сутринта започна ли да говоря веднага заглъхва. Откачам 🤦

Общи условия

Активация на акаунт