Отговори
# 405
  • София, България
На мен ми заглъхват като ми падне кръвното Simple Smile Може би ти е ниско?

# 406
Здравейте и от мен 🙂 Моята фетална морфология е на 25.08., но на 24.07. сме при моя гинеколог за пола. Като цяло прегледите при мен са на три седмици, но тъй като заминаваме за море, а след това моят гинеколог е отпуск, ще се съберат пет. Утре обаче ще мина оттам за рецепта и да ми погледне обрива, не зная дали ще ме гледа на ехограф. Иначе и аз усетих три-четири пъти леко пърхане в корема, иначе влизам в 15 г. с. и съм с предна плацента. От няколко дни мисля, че вече ми се оформя коремче(има го и сутрин рано) и аз го намирам за сладко, не е нещо кой знае какво, просто коремът ми не е като обичайно залепен за гърба 😅. Тези дни си поръчах дълги поли и рокли по тялото с цепки и те направо оформят коремчето, а и преоткрих тези рокли - и са удобни, и са секси. Започнах да ям риба, даже няколко дни поредни се хранех с това. Но иначе не мога да преживея без банички(пътуваме поне един път в седмицата до друг град) и имам няколко спасени дни. Плодово мляко вече не ям, нито сирене или кашкавал. Затова пък се опитвам да ям гръцко кисело мляко и яйца. Хапвам банани и сладко.🥺 В магазини гледам да не влизам, днес дори като изхвърлях останали опаковки от храни, ми стана лошо. Но като цяло се чувствам по-добре. Напълно свикнах с мисълта за момче и много бих се объркала, ако изведнъж ми кажат момиче.
Маце, дано камъчето излезе безпроблемно и   повече нямаш такива проблеми.

# 407
Момичета, по калкулаторите в нета излиза, че съм 500 грама под долната граница за седмицата, в която съм. Това проблем ли може да се яви? Чувствам се добре, физически съм доста активна и се храня. В 16 см съм качила 1,200 кг.

# 408
  • София
Как сте днес момичета Hug.

Днес след тренировката за бременни се разходих малко по магазините, исках да си купя някакви къси гащи за ежедневни разходка. Чувствам се страхотно, не съм качила нищо, но имам малко коремче.

Довечера ще излизам с приятелки и мн се вълнувам, още не съм и казала, а и нали съм в болничен не сме се виждали от доста време. Ще им съобщя вече оък каквото ще да става Blush.

Още ми е рано за ФМ, ще го мисля по нататък.
Много се радвам за всички и се надявам някой ден да се видим на живо Heart

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 17:03 от tedysworld

# 409
Леле charming мислих си ,че полудявам 😁 и моето ухо е така от две седмици ,направо е ужасно.Не е да заглъхне и така да си седи ,ами през две секунди заглъхва - оправя се .Все едно имам бас до ухото. И аз нищо не усещам с тази предна и ниска плацента 😞.Много е вълнуващо ,че се готвим за втората фетална 🥰 Обаче аз нещо не разбрах кога е най-добре да се отиде?Моята лекарка вчера ми каза- след 1 месец отиди тогава ще е 20+5 (в сайтовете чета най добре 21-23).Малко се притеснявам ,че предния път ми каза точна дата на която да отида и като отидах д-р Павлова вика -много е рано какво ще гледаме😬 добре че бебчо беше 7 дни напред ,че се получи прегледа.
  На мен емоциите са ми много зле два дни(така не съм била) след като ми казаха за плацентата като се притесних и очаквах ММ малко да ме успокой нещо да е съпричастен...А той само дето не ми каза ,че съм лигла изобщо не разбира какво е да имаш човече в себе си и да се притесняваш за него.И сега съм разтроена и обидена и притеснена и направо не знам какво ми стана ,а си бях толкова ведра и усмихната 🤯 Малко и вас да се оплаче,че няма на кого 😁❤️

# 410
Леле, Теди, каква си хубавица! Пу-пу!

Пиволини, ами говори с партньора ти, сподели му какви са притесненията ти, че това е нещо ново и за теб и затова е свързано с повишена емоционалност. Няма как да очакваш, че той ще има същите усещания.

Вкъщи е обратното. Аз съм страшно перде и хич не обръщам внимание, че съм бременна. Мъжът ми е по-загрижен и емоционален от мен. Даже си мисля, че щеше да е по-добре и правилно, ако можеше той да го роди това дете, а не такъв темерут като мен.

# 411
#tedysword страхотно изглеждаш и гащеризонче ти стои супер. I love it 🥰 Аз също си поръчах, но с дълги крачоли(да поскрия кокалите) и в черно за вечерна разходка, например. Иначе всичко друго, което поръчах, е в пастелни цветове. И на мен ми се иска да пробвам нещо в магазин, но отида на преглед и ми свършва силата за обикаляне. А преди време всеки четвъртък си имах ритуал да минавам през Зара, ей така, от понеделник да ме държи емоцията. 🫣

# 412
pivolini, остави ги тези мъже! Няма как да разберат дискомфорта, ако ще и да им го начукваш в главата.

Like smoke, тези калкулатори показват само потенциална тенденция, не сочат за отклонения. Според един такъв, при стартиращи 71 кг, трябва да съм в момента между 73,5 - 75,9 кг..пък аз съм 66.1 Grinning Много си ми е добре, лекаря не казва нищо и си бича айляка. Стига да се чувстваш самата ти добре, няма какво да се притесняваш. Нещата не вървят точно по книга и очаквания.

Теди, много си инкогнито така!

# 413
Аххх, вие слаби същества 🥺😩 Еми не ви харесвам 🤣🤣🤣 оххх, колко ви завиждам, че изглеждате така, аз горката все едно съм 7 месец 😭😭😭 все едно съм изяла едно 5 годишно хлапе 🤣😁🤫

# 414
#Pivolini, не се ядосвай на мъжа ти. Какво да ти кажа и моят беше в началото така, докато се ориентира в ситуацията. Все пак при мъжете не се случва промяна на физическо или метално ниво, трябва им повече време да осъзнаят какво се случва, а и без това те загряват по-бавно. Моят се прибираше от работа първите дни, след като разбра, че съм бременна, с различни желания за домашно животно от котка та до зайче😅. А като бях в болницата си беше засадил някакво растение да си се грижи за него. Та не им е лесно и на тях, нас природата ни подготвя за детето естествено, а при тях става с научаване. Бъди спокойна, всичко ще бъде наред 🫶

# 415
Аз да ви питам ако знаете де, при хемоглобин под 120 ли се изписва желязо или някакви добавки защото вече съм на издихание, спя по 9-10ч и вечно съм като парцал (+ниско кръвно) а хемоглобина ми е 121, за моето тяло е много ниско, от началото на бременноста е паднал 30 единици, винаги ми е бил на горна граница и сега се чувствам ужасно, дори сега след 10 ч сън ми се спи 🥲
Взимам прегнакеър макс, но явно не ми стига

# 416
Мерси момичета ❤️ Аз отдавна съм наясно що е то мъжка психика и логика и хич не се впечатлявам 😁 но сега явно заради бременността и го пуснах така да ме жегне ,ама нищо ще му се посърдя малко ще си порева и ще ми мине яда 😁По-този случай ,ако се чудите какво да правите може да си вземете книжката "войната за капака на тоалетната чиния'' (ако не сте я чели ) аз сега си я препрочитам да си припомня защо аджеба тоя мъж не разбира какво му говоря 🤣.
  Иначе и моето коремче едва се забелязва ,сутрин даже е стряскащо 😬 но после като хапна и вече приличам на бременно човече ❤️

# 417
  • София
Аз да ви питам ако знаете де, при хемоглобин под 120 ли се изписва желязо или някакви добавки защото вече съм на издихание, спя по 9-10ч и вечно съм като парцал (+ниско кръвно) а хемоглобина ми е 121, за моето тяло е много ниско, от началото на бременноста е паднал 30 единици, винаги ми е бил на горна граница и сега се чувствам ужасно, дори сега след 10 ч сън ми се спи 🥲

На 115 ми изписаха на мен. Кажи на лекарката че не се чувстваш добре.

Пиволини такова е да, и ние вчера се сдъвкахме по подобни неща, а хем не му е пръв път

# 418
Мерси Маце, утре на прегледа ще говоря с нея, че то това не се издържа 🥵🤣

# 419
На мен ми изписаха за пия, а хемоглобина ми беше 113

Общи условия

Активация на акаунт