Отговори
# 420
  • София
Tedysworld, супер ти стои гащеризончето, ама честно аз коремче не виждам 😃👍🏻 Най-много да минеш за трети месец. Ако не кажеш, приятелките ти няма и да разберат до 7-ми месец според мен. Носи си секси летни дрешки докато можеш. Не е дадено на всяка 😉

# 421
сега се връщам от лекарката. Бебка е супер 14+6 си отговаря, 10 см 123 гр. околоплодни води достатъчно, плацентата се е вдигнала, шийката се е удължила 4.2 , каза, че не вижда нищо притеснително, 110 процента момиче. Разкрачи се както си трябва. даде ми час за ехо пак на 25.07 и фетална на 14.08 секса вече няма да е мираж имаме зелена светлина . спира ми хош па-то и фолиевата киселина.отдъхнах си, че всичко е наред !

# 422
Здравейте и от мен!
Чета ви, но нямам време да пиша.
Вчера бях при моята лекарка. Чакаме момценца. Всяко е вече по 140/142 грама - 15 седмица+1ден съм днес.
Съпругът ми беше сигурен, че ще са госпожици и живееше с тази мисъл Simple Smile От снощи само си повтаря "Две момчета..." Simple Smile Аз не съм се настройвала предварително за пол, няма за къде да бързам, а и не мога да повлияя... Simple Smile
Иначе, хемоглобинът ми е паднал от 147 на 107. Връщам витамините за бремени + железен препарат + протеини (от аптека).
Оплаквания имам - не ми стигат силите и още от ранния следобед чакам да дойде края на деня, имам сърцебиене и едновременно с това ниско кръвно. И съм постоянно жадна. До тоалетната не ставам през нощта, засега.
Нямам промяна в теглото, но корем си имам - нали този път са две Simple Smile
Взех си три рокли, по-широки, не влизам вече в нито една офис дреха (нито в рокля, нито в панталон), но от днес съм в болнични до края, така, че няма да ми трябват. Типичнни дрехи за бременни не съм купувала още, но има време.
Хубаво и слънчево лято ви пожелавам!

# 423
  • София, България
tedysworld супер изглеждаш Simple Smile никой няма даже и да те заподозре ако зависи само от външния вид Heart Eyes

pivolini, аз те разбирам напълно, снощи в някакъв прилив на бременни хормони се чувствах по същия начин и си му го казах. Понякога все едно някак нарочно не иска да говори и да показва вълнения за бебето, сакън да не урочаса нещо. Пък аз искам да си говоря за това бебе. За мен даже е второ дете и пак се вълнувам страшно много все едно ми е за първи път.

Честити момченца ImposiBelle! Да растат все така здрави до края Simple Smile

Желязо почнах да приемам на хемоглобин 112-113. В 20 гс ще пускаме ПКК контролно и сигурно пак ще го почвам, защото на първите изследвания ми беше близо до 120 и със сигурност ще е паднал.

# 424
Ехаааа Теди, изглеждаш прекрасно! Определено не биха те заподозряли, че си бременна Simple Smile

Моят хемоглобин е 113 и приемам допълнително желязо. Засега ми действат добре Floradix. Този път си го взех на хапчета, не на сироп, че не ми се разправя с държане в хладилник и това, че до месец трябва да се изпие. Казаха, че щом ми действа , да си го пия, т.е. май не е от силните.

Моите прегледи след БХС са на 4 седмици. Миналата седмица бях в 17+1 и след това чак за 2ра ФМ в 21г.с. Вече посвикнах с този интервал, преди едвам издържах психически, все някакви мисли ме гонеха.

От около седмица вече дооооооооста осезаемо и често усещам малкото човече. Само ме чака да поседна и да си почина и почва Simple Smile Тези ритничета или движения доста ме гъделичкат ниско долу Laughing

Не пиша и толкова често , защото единственото ми оплакване към момента е, че едвам издържам и на работа и с дете вкъщи...обмислям от септември да излизам в почивка, че не се трае

# 425
Има ли някоя мама с положителни igG за цитомегаловирус? Днес на своя глава реших да си пусна това изследване, което показа че съм карала инфекцията, но кога точно не знам… аз съм в пети месец . IgM за остра инфекция е отрицателен…

# 426
Има ли някоя мама с положителни igG за цитомегаловирус? Днес на своя глава реших да си пусна това изследване, което показа че съм карала инфекцията, но кога точно не знам… аз съм в пети месец . IgM за остра инфекция е отрицателен…
  И при мен е същото, но на мен АГ ми го пусна още в 10 г.с. Като ученичка карах инфекциозна мононуклеоза и предполагат ,че е от там имунитета . При двама гинеколози ходя и изобщо не се впечатлиха. Но аз го правих много рано теста .

# 427
  И при мен е същото, но на мен АГ ми го пусна още в 10 г.с. Като ученичка карах инфекциозна мононуклеоза и предполагат ,че е от там имунитета . При двама гинеколози ходя и изобщо не се впечатлиха. Но аз го правих много рано теста .
На мен никой не ми каза за него и с много четене разбрах, че е важно. Аз като малка имах много гнойни ангини и все с инжекции. А казаха ли ви дали не е опасно макар и минала инфекция? Чета, че може да се активира при стрес, заболяване…

# 428
Записвам се и аз с момиченце 🎀
Всичко е наред и ми каза, че има дълги крака 😄
Като цяло толкова много исках момче, че имаше едно разочарование, нооо пък и без това ми харесват само колички за момиченца и ще се настройвам на тази вълна.
Утре ще записвам час за фетална, като днес съм в 18+5 и ще видя дали ще има час за след 2-3 седмици.. зависи 🙂

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 17:04 от Karena Checheva 738426

# 429
    #imposibelle, да са ти здрави момчецата! #karena Честито момиченце! 🙂

# 430
    Rgold  , изобщо не се впечатлиха, било старо и толкова . Даже не сме и коментирали .
         Честито на разбралите пола ! ❤️💙 Все по - хубави новини от тук нататък .🍀

# 431
    Аз вече съм убедена, че усещам бебока. До миналия петък бях усетила само като въображаемо почукване и леко пърхане, но днес както си лежах и работех на лаптопа, направо ме сепна мини ритниче ниско в дясно, последвано от още няколко в рамките на 30 минути. Като побутнах мястото, след малко се "обади" пак. Приличаше много на миниатюрни спазъмчета. Наблюдавах си корема и мястото отдолу потръпваше интересно, когато го усещах. Grinning Доста интересно и странно чувство. Tаткотo, верен на себе си каза, че ми съчувства..звучало му малко като извънземното в "The alien". Добре, че мъжете не бременеят, че щяхме да си седим без деца Simple Smile
    Иначе явно й харесва да седи в дясно, защото пак корема има подутина само в дясно, досега не е заставала в ляво видимо.

Честито Imposibelle и Karena Heart

# 432
    Честито на всички минали преглед и разбрали вече пола 🫶🏻 аз както винаги последна ще се включа утре вечер, понеже прегледа ми е следобед хахах

# 433
    Честито на всички които разбрали пола. Аз май останах след последните които още не знаят. Чак на 21ви ще видим пола. За втората фетална още нямам час, май ще бъде някъде начало на август. Ще трябва вече да се обадя докато още има нещо слободно.

# 434
    Импосибел, честити момченца-задължително трябва да ги запознаем някой ден с моите девойки 😄
    Карена, добре дошла и ти при панделките и тъщите ☺
    На мен също Цитомегаловирус,рубеола и токсоплазмоза ми излезнаха позитивни за мин инфекции,а отрицателни за сегашни. Никога не съм ги прекарвала-поне не ми е известно 🤷♀

Аз утре съм на преглед при Аг(който ме гледа винаги с фетален ехограф 30-40 мин),но понеже съм инвитро имам една междинна фетална в 16гс,та вторник съм при Чавеева.
    Денят завършва с прекрасна новина при мен,момичета! След 11 г мъки,раждане по мед причини в 17 гс,болка,операции,13 силни стимулации,паник атаки и т.н.току-що получихме резултата от Панорама теста(за 7 раб.дни стана) и за първи път от години виждам надежда,че ще гушна здрави бебчета и плача от щастие…
    Ето го и него:

Въпреки високите първоначални рискове(възраст и аборт,заради тризомия 18), то крайните мисля са прекрасни ☺

Общи условия

Активация на акаунт