"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 38 556
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, за първи път пиша. Цикълът ми е на 26 дни. Правим бебе от  1 година, оказа се,че имам полип и май месец ми правиха хистероскопия. Този месец ми закъснява вече 4 дни,правих си тест за бременност, отрицателен. Базалната температура беше 37.2 тази сутрин. Имам болки ниско долу вече от няколко дни, гърдите с всеки ден са ми все по напрегнати.  Та се чудя, има ли възможност да съм бременна?
Отиди и си пусни кръвен тест

Пуснах си днес , резултат 0.200, явно не съм...

# 121
Здравейте, на 21 години съм , с приятелят ми правим опити от 6 месеца,  до сега не се получи. Всеки месец имам ден два закъснение, но от както се помня винаги съм с нередовен МЦ на 30-35 дена, но въпроса ми е как мога да разбера колко дена ми закъснява? Как се изчислява закъснението при нередовен МЦ?

# 122
Момичета, що за тест?
Виждам, че е отрицателен, но каква е тази хоризонтална черта?

# 123
Размазан реактив.

# 124
Предполагам няма смисъл от повтаряне?

# 125
Здравейте и аз имам един въпрос. Последната менструация ми беше на 10.06. като цикълът ми е на 28 дни,а продължителност на менструацията ми е 6-ет дни. Този месец на 8.7. ми дойде в розово и на 9.7. ми свърши в кафяво. Гади ми се сутрин  от няколко дни,но кръвния тест ми е отрицателен,уринарния също,а генекологат ми казва,че е твърде рано. Преди 20  дни ми биха инжекция "флостерон"с кортикостероиди заради прещипан нерв. Възможно ли е всичко което ви описах да са странични ефекти от инжекцията? Благодаря предварително 😊🌞

# 126
Здравейте, за първи път пиша. Цикълът ми е на 26 дни. Правим бебе от  1 година, оказа се,че имам полип и май месец ми правиха хистероскопия. Този месец ми закъснява вече 4 дни,правих си тест за бременност, отрицателен. Базалната температура беше 37.2 тази сутрин. Имам болки ниско долу вече от няколко дни, гърдите с всеки ден са ми все по напрегнати.  Та се чудя, има ли възможност да съм бременна?

По-скоро не си. Миналият месец направихме един опит около овулацията. След седмица се започна едно сутрешно гадене от парфюма, през деня също, подут корем, гърдите ми станаха двойни и чувствителни, постоянни пробождания ниско долу, бях 100 % че е станало нещо. Правих тест 2 дни преди цикъл и си ми дойде на датата. Четох ,че тези симптоми могат да се появят и от задържан фоликул.
Успех за следващия месец!

# 127
По-скоро не си. Миналият месец направихме един опит около овулацията. След седмица се започна едно сутрешно гадене от парфюма, през деня също, подут корем, гърдите ми станаха двойни и чувствителни, постоянни пробождания ниско долу, бях 100 % че е станало нещо. Правих тест 2 дни преди цикъл и си ми дойде на датата. Четох ,че тези симптоми могат да се появят и от задържан фоликул.
[/quote]

Много ти благодаря. 😇

# 128
Здравейте, миналия месец на 26ти и на 27ми имахме няколко "проби", на 29ти ми дойде (цикълът ми е редовен на 27 дена и продължава 6 дена). Миналата седмица на 8ми и 9ти пак опитвахме. След последния път имам почти непрестанна болка ниско долу в средата на  корема, наподобяваща болки от цикъл, виене на свят и прилошаване. Вчера бях на гинеколог и ми откриха 2 см. киста на десния яйчник. Въпросът ми е дали съм забременяла и е още рано да се забележи или тези продължителни болки се дължат на кистата? Никога преди не съм имала кисти затова и не знам на какво да отдам болката.

# 129
Според информацията, която споделяте днес трябва да ви е 17ти ден от МЦ, тоест е прекалено рано, за да се разбере дали сте бременна. Изчакайте още 10 дни и ако не ви дойде отново, направете тест. Овулацията следили ли сте, че точно на 8ми и 9ти сте решили да работите по въпроса? Ако не, ще истински късмет ако сте я нацелили само с два опита. 😄 Стискам палци!

# 130
Здравейте, миналия месец на 26ти и на 27ми имахме няколко "проби", на 29ти ми дойде (цикълът ми е редовен на 27 дена и продължава 6 дена). Миналата седмица на 8ми и 9ти пак опитвахме. След последния път имам почти непрестанна болка ниско долу в средата на  корема, наподобяваща болки от цикъл, виене на свят и прилошаване. Вчера бях на гинеколог и ми откриха 2 см. киста на десния яйчник. Въпросът ми е дали съм забременяла и е още рано да се забележи или тези продължителни болки се дължат на кистата? Никога преди не съм имала кисти затова и не знам на какво да отдам болката.

Трудно се получава при наличие на киста, трябва първо да се изчисти със следващия цикъл. Знам го от опит, и по точно от два. При неспулука и след това посещение при АГ се оказваше киста, която махах с противозачатъчни за 1 м. След това се получаваше още на следващия м.. И да болките ви са изцяло от кистата.

# 131
Здравейте!
Положителен тест за овулация 10.07
Днес забелязах, че на бельото си имам малко количество цервикална слуз , която обаче беше бледо розова. Възможно ли е това да е имплантационно кървене или то се изразява само като капчици кръв?
Изключваме гинекологичен проблем, тъй като преди седмица бях на гинеколог.
Благодаря ви предварително!

# 132
Здравейте!
Днес забелязах, че на бельото си имам малко количество цервикална слуз , която обаче беше бледо розова. Възможно ли е това да е имплантационно кървене или то се изразява само като капчици кръв?
Възможно е. Кога очаквате да ви дойде?

# 133
Обикновено ми идва точно 14 дни след О, т.е. би трябвало на 25.07, освен ако сега от жегите не се е поразместило
Здравейте!

# 134
Обикновено ми идва точно 14 дни след О, т.е. би трябвало на 25.07, освен ако сега от жегите не се е поразместило
Здравейте!
Ако сте от нетърпеливите изчакайте още 4 5 дни и направете кръвен. На мен 9 дни след овулация ми беше 4.13 чхг и започна да се вдига.

Общи условия

Активация на акаунт