"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 817
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Доктора който те гледа не ти ли каза дали е минала и какво се вижда на снимката  аз не разбирам много,ама това не е ли плоден сак...който разбира повече нека се изкаже ..тя и снимката ми изглежда много странна...моите са по различни

# 376
Доктора който те гледа не ти ли каза дали е минала и какво се вижда на снимката  аз не разбирам много,ама това не е ли плоден сак...който разбира повече нека се изкаже ..тя и снимката ми изглежда много странна...моите са по различни
Снимката е правена на 14 ден от цикъла и няма как да е плоден сак Снимката е на моя приятелка и доктора и е казал само имаш си овулация но дали е минала

# 377
  • София
Вероятно снимката е на яйчник, а не на матка и тъмното черно петно е на фоликул преди овулация или на жълто тяло след.

# 378
Вероятно снимката е на яйчник, а не на матка и тъмното черно петно е на фоликул преди овулация или на жълто тяло след.
Благодаря ако някой  може да каже дали е фуликул или жълто тяло

# 379
  • София
Те лекарите за това са учили 😉 ние, които не сме лекари, можем само да гадаем.
Има и тестови ленти за овулация, продават се в аптеката.

# 380
А има и уста, която ти дава възможност да зададеш въпроса, който те вълнува на лекаря. Simple Smile За мен "имаш си овулацуя" означава, че е минала. Иначе какво му гарантира, че фоликулът ще се спука?

# 381
Ами да пита следващия път, както другите момичета казват, може да е фоликул, жълто тяло и т.н. На мен винаги ми казват колко дни ми остават до овулация, виждат ли жълто тяло или не, удебелена лигавица на матката преди цикъл и т.н. В крайна сметка този преглед се плаща, а и с направление да е, затова си плащаме здравните осигуровки.
И да, по-добре с тестове за овулация, не че винаги и те са 100% надеждни, както чета.
Аз ползвам clear test, като всеки месец тестовата линия става по-наситена от контролната или най-малко същия цвят, но аз имам и болки, и обилна цервикална слуз, което също ми е индикация.

# 382
Странна е формата на петното. По принцип Ф са кръгли, овални. Не са такива като звездичка.

# 383
Здравейте на всички, с приятеля ми правим опити за бебе, цикъла ми е 30-31 дни, трябваше да ми дойде на 11ти, но все още няма менструация. Закъснява с 3 дни, правих два теста- отрицателни ( с първа урина, през 1 ден). Закъснявало ми е с макс 1 ден, имам супер редовен цикъл. Възможно ли е тестовете на шуър чек да са фалшиво отрицателни? Нямам никакви симптоми за цикъл (усещам принципно по гърдите ми, които сега изобщо не сигнализират) Благодаря предварително за мнението ви Simple Smile

# 384
Не се самонавивай, това с фалшиво отрицателните тестове се случва рядко. Вземи друга марка тест без шуър чек и престо. Ако пак е отрицателен по-скоро не си бременна. Успех !
Здравейте на всички, с приятеля ми правим опити за бебе, цикъла ми е 30-31 дни, трябваше да ми дойде на 11ти, но все още няма менструация. Закъснява с 3 дни, правих два теста- отрицателни ( с първа урина, през 1 ден). Закъснявало ми е с макс 1 ден, имам супер редовен цикъл. Възможно ли е тестовете на шуър чек да са фалшиво отрицателни? Нямам никакви симптоми за цикъл (усещам принципно по гърдите ми, които сега изобщо не сигнализират) Благодаря предварително за мнението ви Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 11:23 от Bibi85

# 385
Благодаря многоо, ще пробвам утре с друга марка тест Simple Smile

# 386
  • София
Възможно е, при мен бяха фалшиво отрицателни на 2 дни закъснение, а после се оказах бременна 😃 Обикновени лентички и кръвен тест препоръчвам, за да няма съмнения.

# 387
Търсих навсякъде обикновените лентички, но във всяка аптека обясняват как нямат такива или са изчерпани и се опитват да пробутат шуърчек и престо… Първия шуър чек, който направих имаше сянка, като контур на чертичката само. След 1 ден пробвах втори- крайно отрицателен и изобщо им нямам доверие вече с тези изпарителни чертички. Ще ида днес да търся лентички по аптеките😄

# 388
# 389

Общи условия

Активация на акаунт