"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 826
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря но възможно ли е да не чувствам нищо
да

# 361
Не й давайте напразни надежди. Щом има закъснение от 6 дни, на 05.08 е била 26-27-ми ден от цикъла. Трябва да е с много дълъг и нередовен цикъл,че да е била в овулация тогава. Не ,че е невъзможно,но се случва много рядко. Чела съм, че на 1-2 години може да се случи веднъж да имаме закъснение в цикъла.
Ако е била по-късна овулацията, може още и закъснение да няма или да е ден-два

Здравейте момичета имам 6 дни закъснение на 6 трябваше да ми доиде  но още не ми е дошло направих си тест на 3 дни закъснение но беше отрицателен днес отново направи 6ти ден и отново е отрицателен имам и леки болки ниско долу все едно ще ми доиде но нищо не идва а пък на 5 правихме опит и по време на акта ме заболя много ама много корема ниско долу незнам просто много съм объркана ?😥😥😥

Овулацията кога беше?
нямам представа не съм я засичала

# 362
Не е казвала колко дни й е цикълът, за да се определи дали е била на 26-28 ден. А и цикъл настъпва 14-15дни след овулация, ако всичко е наред, та затова питах за овулация.

Не й давайте напразни надежди. Щом има закъснение от 6 дни, на 05.08 е била 26-27-ми ден от цикъла. Трябва да е с много дълъг и нередовен цикъл,че да е била в овулация тогава. Не ,че е невъзможно,но се случва много рядко. Чела съм, че на 1-2 години може да се случи веднъж да имаме закъснение в цикъла.
Ако е била по-късна овулацията, може още и закъснение да няма или да е ден-два

Здравейте момичета имам 6 дни закъснение на 6 трябваше да ми доиде  но още не ми е дошло направих си тест на 3 дни закъснение но беше отрицателен днес отново направи 6ти ден и отново е отрицателен имам и леки болки ниско долу все едно ще ми доиде но нищо не идва а пък на 5 правихме опит и по време на акта ме заболя много ама много корема ниско долу незнам просто много съм объркана ?😥😥😥

Овулацията кога беше?
нямам представа не съм я засичала

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 19:50 от Anigo

# 363
Anigo, да тя трябва да каже колко дни е цикъла. Но го казах заради друго. Забелязвам , че доста момичета не са правили опити за бебе, правят по няколко теста, все отрицателни и започват да се самонавиват, че теста е грешен, защото при някои момичета късно е отчел положителния резултат. Накрая се оказва, че не са бременни.

# 364
О, да. Напълно съм съгласна с теб! И на мен ми се иска да са грешно отрицателни, нооо не са Grin

Anigo, да тя трябва да каже колко дни е цикъла. Но го казах заради друго. Забелязвам , че доста момичета не са правили опити за бебе, правят по няколко теста, все отрицателни и започват да се самонавиват, че теста е грешен, защото при някои момичета късно е отчел положителния резултат. Накрая се оказва, че не са бременни.

# 365
Ние от скоро опитваме, но отрицателните са си отрицателни, не правя по няколко. Ако има нещо и са сгрешили ще се усети Laughing Успех ти  желая!
О, да. Напълно съм съгласна с теб! И на мен ми се иска да са грешно отрицателни, нооо не са Grin

# 366
Цикълът ми е на  32 дни и започна и кръстът да ме боли а и гърдите и зърната са ми много чувствителни имам и обилно вагинално течение незнам но дано да е бременност ако продължава да не ми доиде до 3,4 дни мисля да отида на гениколог. Качвам и снимки от календара ми...

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 22:44 от Xristinasashka

# 367
Bibi85, И на теб също, скоро! Blush

Xristinasashka, направи един тест или кръвен, то за преглед е рано.

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 23:44 от Anigo

# 368
Защо не пуснеш кръвен тест? Поне няма да се чудиш. Каква марка тестове прави? Някои казват, че шуър чек понякога дава грешен резултат в началото.

Цикълът ми е на  32 дни и започна и кръстът да ме боли а и гърдите и зърната са ми много чувствителни имам и обилно вагинално течение незнам но дано да е бременност ако продължава да не ми доиде до 3,4 дни мисля да отида на гениколог. Качвам и снимки от календара ми...

# 369
Този шуър чек изобщо не го харесвам, винаги ми е давал някви странни линии и не говоря за изпарителни...Тест лентите поне не са ми показвали нищо, заради което да се надявам Grinning

# 370
Този шуър чек изобщо не го харесвам, винаги ми е давал някви странни линии и не говоря за изпарителни...Тест лентите поне не са ми показвали нищо, заради което да се надявам Grinning
използвах шуар чек преди малко видях по бельото си кафеникаво течение Сигорни след няколко минути или часа ще ми доиде😥

# 371
А тестът отрицателен ли е?
използвах шуар чек преди малко видях по бельото си кафеникаво течение Сигорни след няколко минути или часа ще ми доиде😥

# 372
А тестът отрицателен ли е?
да

# 373
Уморих се да повтарям  Wink
От Али експрес тест ленти си купувате,  бавят се месец. Зареждате се и действате. В БГ тестовете са компрометирани.

# 374
Здравейте момичета някой може ли да ми каже тука дали е била минала овулацията

Общи условия

Активация на акаунт