"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 836
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Заредете се с express test,още преди да сте в О. Че трудно се намират. В Ремедиума ги има понякога. В Али експрес ги има. Супер са , не са ме подвели нито веднъж с има ли.  . няма ли черта.

# 346
Здравейте днес бях отново на преглед на видеозона не се видя отново ембрион. По изчисления трябва да съм в осма седмица ,но видеозона отчита шеста размери на плодния сак 1.91. в понеделник записах час за второ мнение. Лекарката се съмнява за късна овулация,и мисли че е рано за ембрион. Незнам много съм объркана вече. Казва в понеделник да отида пак пък тогава ще се реши вече. Също така каза да не спирам утрогестан .

# 347
Здравейте, имам едно питане 😊 Тъй като съм с цикъл продължителност ≈ 40 дена, последно ми дойде на 14.07 с продължителност 6 дена, бях на АГ на 29.07 и каза че съм в овулация този ден(което е 16ти ден) следователно тогава правихме секс и на следващия ден също (30.07). Очаквана следваща менструация към 24.08. Въпросът ми е ако си направя тест на 13.08 дали би отчел евентуална бременност?

# 348
Здравейте, имам едно питане 😊 Тъй като съм с цикъл продължителност ≈ 40 дена, последно ми дойде на 14.07 с продължителност 6 дена, бях на АГ на 29.07 и каза че съм в овулация този ден(което е 16ти ден) следователно тогава правихме секс и на следващия ден също (30.07). Очаквана следваща менструация към 24.08. Въпросът ми е ако си направя тест на 13.08 дали би отчел евентуална бременност?

При такъв дълъг период овулацията е 20-22 ден. Дори и да е така както пишеш, на 13 нищо няма да отчете теста. По добре е да изчакаш закъснение.

# 349
Здравейте момичета в понеделник 7.08 бях на лекар каза че има плоден сак чхг 833.0 на 10.8 чхг 2175 нормално ли е

# 350
Супер е!
Честито!

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 08:37 от Free2020

# 351
Благодаря но възможно ли е да не чувствам нищо

# 352

Възможно е да не чувстваш чак до 3м., че и повече. Ще имаш моменти в които ще мислиш даже, че все едно няма бебе 🙂. При мен беше така, все не вярвах.

# 353

Възможно е да не чувстваш чак до 3м., че и повече. Ще имаш моменти в които ще мислиш даже, че все едно няма бебе 🙂. При мен беше така, все не вярвах.
Точно така се чувствам иаз:heart:

# 354
Тонита0804 Честито! С първото дете нямам спомени дали имах симптоми в началото. С второто симптомите , като гадене и прилошаване без повръщане, придърпване ниско долу, сънливост се появиха 2 седмици след закъснението на цикъла. Към третия месец гаденето мина и дойде зверския апетит. Така, че няма страшно, всичко ще бъде наред. Лека бременност!

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 12:58 от Bibi85

# 355
Здравейте момичета имам 6 дни закъснение на 6 трябваше да ми доиде  но още не ми е дошло направих си тест на 3 дни закъснение но беше отрицателен днес отново направи 6ти ден и отново е отрицателен имам и леки болки ниско долу все едно ще ми доиде но нищо не идва а пък на 5 правихме опит и по време на акта ме заболя много ама много корема ниско долу незнам просто много съм объркана ?😥😥😥

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 14:58 от Xristinasashka

# 356
Здравейте момичета имам 6 дни закъснение на 6 трябваше да ми доиде  но още не ми е дошло направих си тест на 3 дни закъснение но беше отрицателен днес отново направи 6ти ден и отново е отрицателен имам и леки болки ниско долу все едно ще ми доиде но нищо не идва а пък на 5 правихме опит и по време на акта ме заболя много ама много корема ниско долу незнам просто много съм объркана ?😥😥😥

Овулацията кога беше?

# 357

Овулацията кога беше?
нямам представа не съм я засичала

# 358
При 6 дни закъснение със сигурност трябваше да покаже, ако си бременна.

# 359
Ако е била по-късна овулацията, може още и закъснение да няма или да е ден-два

Овулацията кога беше?
нямам представа не съм я засичала

Общи условия

Активация на акаунт