"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 38 783
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Пише blighted ovum, което означава, че плодният сак е празен. Каза ли сакът на коя седмица отговаря? Какъв ви е цикълът попринцип?
цикълът ми е нередовен на 35 38 дни ,последния беше на 28. На пета седмица отговаря сакът.

Щом отговаря на пета, значи е съвсем възможно всичко да е наред и да е заради нередовен цикъл и късна овулация. В пета седмица е нормално да не се види ембрион все още. След седмица би трябвало да видите, ако всичко е наред.

# 331
Пише blighted ovum, което означава, че плодният сак е празен. Каза ли сакът на коя седмица отговаря? Какъв ви е цикълът попринцип?
цикълът ми е нередовен на 35 38 дни ,последния беше на 28. На пета седмица отговаря сакът.

Щом отговаря на пета, значи е съвсем възможно всичко да е наред и да е заради нередовен цикъл и късна овулация. В пета седмица е нормално да не се види ембрион все още. След седмица би трябвало да видите, ако всичко е наред.
дано силно се надявам всичко да е наред.

# 332
Според уреда пише, че отговаря на 5 седмица, а визуално се вижда празно мехурче. Възможно е да е скрит. Пробвайте и при друг аг.

# 333
  • София
В 5-та се вижда плоден сак, а от 6-та вече и ембрион. Изчакай няколко дни и иди пак! Може и при друг лекар.

# 334

За първи път си купувам тест престо. Просто дойде ми отвътре да се тествам. Имам до цикъла 7 дена все още. Виждате ли втора, почти незабележима черта? Аз ли си внушавам? По скоро май е изпарителна. Имам още един тест. От кутията излязоха 2 теста. Него ще го направя, ако ми закъснее изобщо.

# 335
Аз не виждам нищо. Престо и Шуър чек не са много точни при ранна бременност, а има цяла седмица до цикъл. Ако сте , като мен с овулация на 18-19-ти ден със сигурност седмица преди цикъл няма да имате резултат. Изчакайте няколко дни и направете около датата на цикъла другия тест. Момичетата казват , че тестовете тип лентички са по-евтини и по-точни.

За първи път си купувам тест престо. Просто дойде ми отвътре да се тествам. Имам до цикъла 7 дена все още. Виждате ли втора, почти незабележима черта? Аз ли си внушавам? По скоро май е изпарителна. Имам още един тест. От кутията излязоха 2 теста. Него ще го направя, ако ми закъснее изобщо.

# 336
Да и аЗ мисля, че е изпарителна черта. Нямам големи надежди. Ще изчакам, да. А след указаното време така изглежда :
Ще пиша пак след седмица

# 337
Да и аЗ мисля, че е изпарителна черта. Нямам големи надежди. Ще изчакам, да. А след указаното време така изглежда :
Ще пиша пак след седмица
Не е изпарителна, просто е твърде рано направен, за да се покаже що годе добре видима черта. Изчакай поне датата за цикъла и ако нямаш си направи другия. 🍀🍀🍀

# 338
Да не ти давам напразни надежди,  но и аз мисля, че не е изпарителна, защото моят отрицателен тест след колкото и часа да го погледнех пак нямаше черта. От сърце ти желая да видиш скоро хубава плътна чертичка и да се успокоиш. Но изчакай поне още няколко дни. Кога ти беше овулацията, засичала ли си я?
Пък, ако си много нетърпелива може да пуснеш кръвен тест тези дни.
Ще пиша пак след седмица

# 339
Не следим овулацията с тестове. По скоро видя ли слузесто, лепкаво, като белтък течност действаме. Според тези признаци, мисля, че съм била в овулация преди точно 7 - 8 дена. Остават ми до МЦ 7 дена.

# 340
Седмица след овулация е рано за тест, даже сега ще се случи имплантацията, а тепърва ще се покачва хормона ,за да го засече теста.
Не следим овулацията с тестове. По скоро видя ли слузесто, лепкаво, като белтък течност действаме. Според тези признаци, мисля, че съм била в овулация преди точно 7 - 8 дена. Остават ми до МЦ 7 дена.

# 341
Здравейте момичета! Искам вашата помощ.
27.07.-последен цикъл
01.08.- 05.08 - 06.08. - полов акт.
Днес: Предполагаема овулация.
Не можахме да опитваме с мъжът ми ден-два преди овулацията, поради причината, че беше настинал и не му беше добре. Въпросът ми е следният:
Ако правим опит тази вечер ( тъй като сега той е на работа) - възможно ли е да забременея или овулацията е отминала.?
Между другото на 08.08. ми зацапа кафяво течение, което ме навежда до мисълта, че тогава е била овулацията и е възможно да сме я уцелили. Вие как мислите ?

# 342
Щом е просто предполагаема овулацията ще получите само предполагаеми отговори. Застраховайте се за всеки случай и дано имате късмет. Simple Smile

# 343
Ако е днес, защото така си написала, действайте, както и утре. Ако пък е била на 08.08 , то пак е добре, защото на 6.08 сте правили секс, т.е 2 дни преди самата овулация. По учебник сперматозоидите живеят до 5 дни, естествено всеки организъм е различен.
Успех! Simple Smile
27.07.-последен цикъл
Не можахме да опитваме с мъжът ми ден-два преди овулацията, поради причината, че беше настинал и не му беше добре. Въпросът ми е следният:
Ако правим опит тази вечер ( тъй като сега той е на работа) - възможно ли е да забременея или овулацията е отминала.?
Между другото на 08.08. ми зацапа кафяво течение, което ме навежда до мисълта, че тогава е била овулацията и е възможно да сме я уцелили. Вие как мислите ?

# 344
Ако е днес, защото така си написала, действайте, както и утре. Ако пък е била на 08.08 , то пак е добре, защото на 6.08 сте правили секс, т.е 2 дни преди самата овулация. По учебник сперматозоидите живеят до 5 дни, естествено всеки организъм е различен.
Успех! Simple Smile
27.07.-последен цикъл
Много благодаря за бързите отговори. С първото ми детенце забременях веднага ден след края на менструацията. И знам че е било тогава защото пък този месец само тогава го правихме . Засичала съм миналия месец овулация с тестове веднага след менструацията, ( имам 2 пъти овулация в месеца) което отново ме навежда на мисълта, че това зацапване на 08.08. е било имплантация. Но не се надявам много много на това...✌️

Общи условия

Активация на акаунт