"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 770
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета ! С приятеля ми правихме опити дните покрай ову. Миналият месец ми дойде на 16ти и мога да кажа че си е редовен (+ - 2 ,3 дни ) тоест вече 3 дни на закъснение . Вчера сутринта си правих тест , който беше отрицателен, но нямам никакви симптоми на настъпваща менстурация , освен подут корем и леко болезнени гърди . Според вас дали теста е отчел верен резултат или съм прибързала ?
Да добавя че теста беше писалка на sure check  , по укзание пишеше че трябва да се уринира , но аз използвах чашка и потопих връхчето , ако има значение за крайния резултат.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 00:34 от VasilenaG.

# 466
Кога точно беше О, че може и да нямаш още закъснение или да не е 3 дни

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 08:25 от bubanka

# 467
Честно да ти кажа не мисля да насилвам нещата, особено като имаме вече две пораснали деца. Просто искаме да опитаме, ако не стане, просто така е било писано. Ако нямахме деца тогава бих търсила всякакви начини. Иначе днес трябва да ми дойде. Гърдите ми са спокойни, признаци никакви за бременност и чувствам, че не съм, въпреки че имам някакви придърпвания ниско долу. Направих тест преди малко, не с първа урина. На втората минута беше категорично отрицателен. Погледнах към 10-тата и ми се видя някаква сянка, но може и да си внушавам, на снимка не вижда. Днес е 11-ти ден след овулацията, с късна овулация съм. Повече тестове няма да правя. Ще чакам цикъл или закъснение. Забелязвам, че на доста мои познати този месец им закъснява без да са бременни, може би заради жегите. Успех на всички момичета! Flowers Rose

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 21:42 от bubanka

# 468

Не съм си взимала тест за О , но по мои предполагаеми сметки около 2ри

# 469
17 дни след овулация трябва да даде точен резултат теста, т.е. не си бременна според мен.

Не съм си взимала тест за О , но по мои предполагаеми сметки около 2ри

# 470
Не знам как да подходя , дали да отида на кръвен за категоричен резултат или да изчакам още.. Дано не е поредното разочарование ...

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 21:43 от bubanka

# 471
Ако искаш върви, така ще си спестиш още дни чудене. Успех!

# 472
Наденцето , какво стана с теб? Прави ли кръвен тест? Ходи ли на друг лекар?

# 473
Здравейте, мами! Искам да ви попитам…трябваше да ми дойде на 17-ти но не ми дойде(цикъла ми е редовен), а  винаги ми идва по - рано. Имам болки в гърба и кръста, в корема, спазми, газове  в яйчниците, чувствам се така все едно ще дойде, а няма нищо. Вечерите заспивам трудно ( потя се )….Днес направих тест, но ми излезе отрицателен и се чудя дали има нещо или просто се надявам.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 18:36 от Anna29

# 474
Може и да има, утре пак тест.
Но не се лъжи по симтоми, може да са от ПМС, аз примерно ги имам всичките, всеки месец, а Понякога и нови, та може да се "счупя" да повръщам, но докато не видя две черти и Хубаво ЧХГ не вярвам Grinning

Здравейте, мами! Искам да ви попитам…трябваше да ми дойде на 17-ти но не ми дойде(цикъла ми е редовен), а  винаги ми идва по - рано. Имам болки в гърба и кръста, в корема, в яйчниците, чувствам се така все едно ще дойде, а няма нищо. Вечерите заспивам трудно ( потя се )….Днес направих тест, но ми излезе отрицателен и се чудя дали има нещо или просто се надявам.

# 475
А има ли смисъл днес да си направя още един или не?

# 476
Здравейте, мами! Искам да ви попитам…трябваше да ми дойде на 17-ти но не ми дойде(цикъла ми е редовен), а  винаги ми идва по - рано. Имам болки в гърба и кръста, в корема, спазми, газове  в яйчниците, чувствам се така все едно ще дойде, а няма нищо. Вечерите заспивам трудно ( потя се )….Днес направих тест, но ми излезе отрицателен и се чудя дали има нещо или просто се надявам.

Знаете ли кога е била овулацията ви? Какъв тест правихте?

# 477
Anna29, ако не си пила много течности, направи. Реално, колкото тестове искаш, толкова.
Аз съм правила и сутрин и вечер, не мога да трая. Някои си чакат, повече заради емоционалното състояние, разочарованието и т.н

# 478

Знаете ли кога е била овулацията ви? Какъв тест правихте?

Овулацията ми - на 2.08. Тест за бременност правих от онези които са тъничките, най - обикновените. Simple Smile)

# 479
Anna29, ако не си пила много течности, направи. Реално, колкото тестове искаш, толкова.
Аз съм правила и сутрин и вечер, не мога да трая. Някои си чакат, повече заради емоционалното състояние, разочарованието и т.н

Това за течностите скоро го прочетох тук и доста ме учиди Rolling Eyes За тестовете за овулация знам, че не трябва да се пие вода няколко часа, но за тестовете за бременност не го знаех.

Общи условия

Активация на акаунт