ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 707
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • София
То сигурно и сега по съдебен ред може да се изиска работата от МОН. Сигурно ще се размрънкат, че протоколът ги бави. Ама да измислят нещо. Все пак имат достатъчно време за проверка.

Моето много се дразни по състезанията, при които награждаването е веднага. Никога не проверяват какво е направило детето, ако не е получило отговора. А понякога е техническа грешка. И трябва да се подават контестации. Но учителите не подават. И след всичкия труд да стигне до национален кърг детето, накрая всичко претупано и омазано.
И понеже така са свикнали, като подаде някой контестация, хич не го отразяват. Ама крайно време е да ги залеем с жалби в МОН, че да се усетят, че не могат така да се подиграват с труда на децата.

# 181
  • София
Честито на миналите рожденици, че нямах възможност тези дни да се включа!
Счетоводител съм и до края на юни приключвах 2022г. Мнооого работа.

Специални поздравления за днешната рожденичка! Да е здрава и успешна!

Ваканцията започна и моето търтейче е щастливо закотвено в леглото.
Ако ще дават стипендия за над 5,5, то се е класирала. Приключи с измъчена 4-ка по математика.
Поне не е тройката от първия срок и явно уроците по математика са помогнали.
Пюр, как е наборката? Изтръпнах, докато четох преживяното от теб! Стискам палци бързо да се възстанови!
Ние си знаем какво ни струват такива емоции.
Този февруари наборката загуби съзнание и се строполи насред кухнята. Следващата седмица обиколихме невролози и кардиолози, докато ни успокоят, че явно рязко е паднала кръвната и захар.
Миналата седмица и ние имахме рожден ден с 15 свещички на тортата, но вече споменах, че работната и майка се беше сдухала от работа и едва намери време, да вземе една торта и да надуе 15 балона.
Купон не сме правили - тя не пожела и срам, несрам, дори подарък нямаше. Ще си купи, каквото и хареса. Честно, идея си нямам, какво би я зарадвало - оказва се, че все не ни съвпадат вкусовете.
Мамзел, нашите дъщери са в един клас и вчера разпитах за ситуацията с Прекрасната, за която намекваш.
Моята щерка не е от споделящите, така че отговаря само, ако я питам Simple Smile Много неприятна ситуация, за която детето ти няма никаква вина. Няма да пиша, щом казваш, че недоброжелателно се чете.
Ра, Hug
Ще "подпиша" и аз писмото, не разбрах, трябва да изпратим email, наш и на децата ли?

# 182
  • София, в момента в любимото ми село Железница

Ще "подпиша" и аз писмото, не разбрах, трябва да изпратим email, наш и на децата ли?
Мейл само на родител на дете под 18 години, това е защото повечето бъдещи 12-ници вече имат навършено пълнолетие. Затова писмото е  от ученици и родители.

И на вас на патеричка честита рожденичка!

# 183
Горги, моля те виж си съобщението, да се свържем някак.
Хубав ден и весела ваканция на всички!

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 21:17 от blueeyes

# 184
  • Varna
Търся една книга на френски. Да имате идея за някоя френска онлайн книжарница? Пробвах в някои от по-големите да търся , но не намерих нищо .
Заглавието е : "Poursuite dans Paris" от Nikolas Gerrier

# 185
  • Deutschland/HE
От Амазон? Има я в немския и френския, с доставчик сигурно за 10тина дни ще е при теб.

# 186
  • Бургас
Имаме ли учител по немски в темата?

# 187
  • Varna
От Амазон? Има я в немския и френския, с доставчик сигурно за 10тина дни ще е при теб.

Благодаря!

# 188
  • София
Светлица, да е здрава,  щастлива и успешна девойката! Хубав празник ви желая!
Имсче, приятно море! Къде сте? Нашето започва другата седмица и с нетърпение броя дните.
Синеморец е нашето място. Вече 9 години идваме тук в къща за гости. Спокойно, приятно и сравнително тихо. Чиста вода, хубав голям плаж и много красиви залези с гледка към река Велека, Ахтопол, Царево.
И аз последните дни, преди отпуска, ги изкарах в нетърпеливо очакване. Още малко търпение Дени и ще дойде почивката.

Нинче, на кого да изпращаме и-мейла си? На теб ли, или до друг потребител на лични?

# 189
  • София, в момента в любимото ми село Железница

Нинче, на кого да изпращаме и-мейла си? На теб ли, или до друг потребител на лични?
На мен. Аз ще изпратя списъка в края на седмицата, че и АЗ човек и ще почивам. Grin

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 16:17 от ninanb

# 190
  • Mars Hotel
Имаме ли учител по немски в темата?
Питай направо какво ти трябва, ще намерим.

Благодаря ви за прекрасните пожелания, момичета!
Нинка, пращам мейли на ЛС.

# 191
  • Deutschland/HE
Нинка, само родители на деца, които учат в България ли може да разпишат?

# 192
Ками, честита да е със закъснение. За подарък, най - добре е, тя да си избере, ти само финансирай. Трудно е да се избира подарък, толкова са задоволени, на където и да се обърнеш, пък има всичко, стига да може да си го позволи човек.

Отпускайте и разпускайте, туй е то, после се не знае.

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 16:19 от Тони🍀

# 193
Честити да са празнуващите! Здраве и късмет!
За срещата - мога всеки ден през юли. Няма да пътуваме. Младежът учи испански и му е трудно. Произношението му било английскоиспанско. Той ми мисли, че е лесно, но не би!

# 194
Светлица честит рожден ден на девойката! Да е здрава, успешна и щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт