ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 743
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
ninanb, знам.
Питах за Гери, защото тя е "мама знае всичко". Девойката никога няма да прочете и ред от това, което е в списъка. Дори само за да е наопаки. Чете книги на английски, които сестра й носи ,но и те са не повече от 3-4 на година. Имаха някакви задължителни книги по английски през годината-тях ги прочете, само защото правиха тестове върху тях.

# 361
  • Майничка
Рени, "близначката" чете задължителната литература, защото се (на)учи да си избира битките и не иска проблеми точно на този домашен фронт.🤣

# 362
Като се добера до компютъра, т.е. когато успея да изгоня набора от него, ще видя какво точно имам. Ще ги кача в някой облак и ще сложа връзка тук, който иска да дърпа.

Да допълня. Към тези, които учиха немски тази година. Аз търся подобни граматики на немски. Също събирам предложения какво е подходящо да закупя нива от А1 до В1. Трябват ми книжки с граматически упражнения, може и текстове за четене. За предпочитане е да имат и код за онлайн ползване. Наборчето започва наесен втори език немски. Отделно аз реших миналото лято да си опресня малкото знания по немски, които имах, с помощта на Дуолинго. Целият курс там покрива В1. Минах 1/3 лека полека, тъкмо за още 1-2 години ще си имам занимавка, зависи по колко време ми остава и за него. Големият го изпуснах с немския. Тъп бил езикът и подобни философствания. Надявам се, че малкият ще успее да научи основните неща до края на 12 клас, пък после да си решава дали ще го учи на по-високо ниво. Той е по-прагматичен и разумен от брат си в доста отношения, белким ме чуе и вложи малко усилия.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 10:15 от ston

# 363
  • София
Ще помоля и аз за граматиките, ако е удобно

Гери, благодаря за филмчетата!

# 364
Карзче, ще може ли снимков материал на учебника по НЕ, да видя какъв е.

Знам ли какъв втори ще учат, трябва да се допитам по натам с новата класна. Дано поне тя даде някаква информация. Като го гледам тоз РЕ, там ша има - ко речи, ко, я повтори, и с питането ще има по две вади сълзи и секрети от носа. Усещам как ще пропищи още от първия час.

# 365
  • Пловдив
Гледам тазгодишната статистика и се чудя дали минала имаше такива драстични разлики-близо100 точки разлика мин и макс бал в една паралелка.
Гледам една от елитните гимназии в града-Руската. Профил английски момчета мин бал 384, макс бал 487.
Определено балът е по- нисък за Пловдив, но чак такива драстични разлики като че ли не помня.
„Разгледах и другите гимназии-ситуацията е сходна.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 21:03 от renydent

# 366
Явно тази година масово са изкарали доста по-ниски резултати в сравнение с предходната година. Масово се оплакваха от НВО по математика, че било по трудно от други години.

# 367
Малко късничко, ама ако има свободни за петък вечерта да се видим ? /София/ 18,30-19Ч?
На пилоните на НДК сборен пункт, например, и нататък пицарията на бул "Хр. Ботев"?
Ще ни трябва резервация, предполагам, та ориентировъчно за колко човека да е?

# 368
Момичета, ако някой остане за трето класиране пренарежда своите желания или подава заявление с нови такива с оглед на свободните места ?

# 369
Момичета, ако някой остане за трето класиране пренарежда своите желания или подава заявление с нови такива с оглед на свободните места ?
                   Ново заявление с желания от свободните места.

# 370
  • София
Малко късничко, ама ако има свободни за петък вечерта да се видим ? /София/ 18,30-19Ч?
На пилоните на НДК сборен пункт, например, и нататък пицарията на бул "Хр. Ботев"?

Аз ще се опитам да дойда, има една пицария на 5 те кьошета а, също в уличките, перпедикулярни на Витошка до НДК - Верила. А сещам се и в подлеза на НДК има Кривото.
В 12 класната тема пишем дата и час и който е ок, лайква поста, така че, ще се съберем ли една маса 8 класни родителства на 14.07 от 18.30 -19.00 на Пилоните, не на Рожен, а на НДК? Моля да лайкнете, ако сте за.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 22:28 от bora

# 371
  • в очите на дъщеря ми
Аз също мисля, че към 19 часа ще успея.

# 372
Май на ул Верила го затвориха? Имаше мистър пица преди време. Качваха цените, появиха се странни неща в менюто, неядивни, и се отказахме да ходим, а по-късно вече и май не работи?
Как ще се разпознаем?

# 373
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Как ще се разпознаем?
На лични, лайкналите, резервацията е на името на Еди кой си 😉

# 374
  • София
На Верила 3 има някакво ново заведение, оценка от гугъл не е лоша ул. „Верила“ 3

ул. „Верила“ 3, 1463 София център, София https://g.co/kgs/KFXGWk Plate bar&restorant
Абе, ра ти където кажеш, поне 4 човека сме дотук.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 23:36 от bora

Общи условия

Активация на акаунт