ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 749
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Сайтът му е подозрително неотварящ се.
Проверени за мен места са пицария Кали на Ботев и Дивака. Не е скъпо /не е супер дупер лукс/ и е ядивно. И винце има...
"Добро" в една пряка на Витошка, надолу вляво, ходила съм веднъж преди време- бива. по Ангел Кънчев има разни заведения, но никога се съм сядала там.

# 376
  • София
Ок, за съм всяко от изброените, в този ред. Пицария Кали само отвън съм я виждала, цабелязах, че имат градина. Ако ти е удобно резервирай, само да се обадят, който може.

# 377
  • София
Момичета, ние сме на море, но приятно изкарване ви желая! 🍀🥰

# 378
Рени, и аз погледнах. Има доста разлика в бала от миналата и тая година. На някои има където са го качили, но масово е смъкването. Учудващо е, защото и миналата година Мат. не е била лесна. А и набор 09 са повече деца от нашия.
Ами аз си го казах преди доста време, нашия набор, децата, явно са с късата клечка. Все във нещо са ощетени.

Еееххх беее, Софиянци ша си правят купон. Ако метлохвъркачката не ми се беше развалила, щях да я включа на турбото. Да дойда и аз, как може таквоз нещо, най - грозната вещица, ша седи у дома, и ще си прай купона сама.
Но нищо, ша го приживея, и без туй не съм за пред народа.

Пожелавам ви да се съберете доста, да си изкарате приятно, да пийнете и хапнете и за нас.
Ради, попита как ша съ познайте. Та ето как - обличате си по една блузка, всяка да си избере с кой цвят от нашия флаг, та кат съ наредите, да сте уникални. Друг вариант - на един картон си пишите имената, кат просяците, заставате на ъгъла на една от улиците и чакате. Трети вариант - като онази песен, как се казваше - аз чаках, чаках, вече час, да чуя тоз сигнал..., та като стигнете до мястото на срещата, и почвате да свиркате.

# 379
Тони, аз съм в София,  но за съжаление няма да мога да се пласирам за среща а така ми се ходи...Ама нали с малкия сме като скачени съдове а той няма да издържи там, та само ще чета  и аз.
Забраних на набора два-три дни да излиза заради жегите. Преди дни излизахме и му стана зле. Зави му се свят ( предполагам ниско кръвно)и предпочитам да не скитосва    с приятели в най-голямата жега. Казах му ако някой толкова много иска да се видят да дойде в къщи. 😊

# 380
И аз бих искала да дойда,но пътуваме в петък,весело изкарване и да споделите после впечатления😜
За НВО-то-имам преки наблюдения,че са по-ниски резултатите,но не смятам,че е по-трудна математиката,даже напротив.(Не ангажирам никого с мнението си)Дано да се класират децата на желаните места и да са щастливи!
Наборчето определено скучае,подредил си е багажа и да,има за четене и по англ.език.Остана смаян и изненадан,че го подпитвам,но и доволен,защото бил забравил,мдааааа спокойна трябва да съм.......

# 381
Татунче, ма лошо тъй беее, поне един няма ли дет да го задява. Инък напълно те разбирам, ама доста те разбирам, буквално. Язе да ти не разправям, с мойта къв зор беше. Ти викаш скачени посуда, а аз ще кажа, че ми беше като все едно сраснала за мен. Докът поотрасне, за ДГ, зор видях, не, че и след това не виждах зор, но по съ траеше. Сякаш тогава все едно хирург се е намесил, и лека полека нъ е разделил.
Добре, че сте били заедно. Но пък нека си излиза, да събира вит. Д, но да е в по - късния следобед. Ако ще е през деня, може да излезе по хладното сутринта, да идат в някой парк където ще има сянка. Нека се позабавлява с другарчетата. Да си вземе вода, нещо за хапване и шапка на главата и тъй, да си щъка. То ако ги пазим кат писани яйца, ептен ша съ размекнат, кат кашкавал на слънце.

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 13:25 от Тони🍀

# 382
Аз съм ок за петък. Само дайте час и място.

# 383
  • София
Аз и с двамата бях скачени съдове.
Но ето, че дъщеря ми каза, че септември щяла да се изнася на квартира с приятеля й. Тя била готова на това, но за себе си - не знам.

Тийнът рядко се сеща да звънне. Звънна да ме уведоми, че изгорял. Бил се напръскал с Пентанол и "нищо не стана". После пък изпитал ръба на леглото и му потекла кръв от малкото пръстче.
Иначе се забавляват - тренировки, басейн, море...

# 384
Бобси, приятно изкарване, да разпуснете добре. Да живи и здрави майките, ако не са те, тез дяца за никъде са. Добре си направила, като си напомнила, ся остава и да почете, ако изобщо намери време за това.

Сърдитка вчера, връчих и едното стихотворение. Тя пък докато си похапва взела, че го попрегледала. Почнала първия стих, по - късно ми се хвали - аз го прочетох първия 4 - ри - 5 пъти и го запомних. Искаш ли да ти го кажа? Подава ми листа и почва, ама как го започна самоооо. Каза първата дума, прескача 4 думи и продължава, аз я прекъсвам а тя се сеща, че не е така. Позачуди се малко, ама нищо не се сети. Реших да подскажа втората, та барем тръгнат нещата, викам ѝ - втората е заглавието на стихотворението, какво беше то? Позамисли се, па тръгна нещо да казва, и се спря, още един опит, тцъ, за малко го докара до сиромах, та бая се посмях. Едва ли не клошар, след това и го казах, уж потръгна, а след третата дума пак същата история. Накрая се отказа, друг път щяла да го учи. Но пък аз съм инат, и ще гледам да е скоро, тъй като има думи, които нито ги е чувала, нито ги знае. Поне тях да разбере. Трудно ще е туй научаване, на първото се запъна, какво ли ще е с другите.

Много бързо се изнизват дните, докато се врътнем и ваканцията я няма. Вижда ми се много кратка, едно време сякаш беше по - дълга, и по - бавно се изнизваха дните.

# 385
Всъщност малкия е на 10г. но е с аутизъм ( по лека форма) и ...това прави нещата малко сложни. Той чете, пише,  говори вече почти прилично на ниво да се разберем какво и защо, но все още много неща не разбира, изпитва страх ако ме няма за по дълго, и все още аз съм целият му свят. 😊

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 12:06 от tatatuni

# 386
Други предложения не постъпиха, така че викам да си останем тука:
https://www.google.com/maps/place/%D0%A0%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE … 4941,18.04z/data=!4m6!3m5!1s0x40aa85148751fa35:0x5839657115effe4a!8m2!3d42.6906282!4d23.3145053!16s%2Fg%2F11xvbh6_v?entry=ttu
Непретенциозно, има маси във вътрешен двор и под навес, полунавън е, не е скъпо, не е гъзарско и не е кой знае какво, но да седне човек да похапне и да посръбне винце си е ок.
Сборен пункт къде? На пилоните или на място, на пицарията?
Да запазя за 7? За колко човека? Дотук не се събираме над 6, но ще изчакам до утре за да знам за колко човека да кажа.
Друга опция сборен пункт- градинката при църквата "Св. Георги", на 100 м от заведението?

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 13:32 от ra2

# 387
Татунче, това изяснява нещата. Не поискано мнение, няма ли начин да вземеш и двете, така хем ще си с тях на срещата, хем и помощник ще имаш, поне да се запознаете, да си побъбрите. Мисля, че няма да са против, жени сме, майки сме, ще се влезе в положение.

# 388
  • София
РА Аз идвам на срещата, само кажете сборен пункт!

Татунчо,
Скрит текст:
и моето лежа в болницата заради световртеж / неконтролирани движвния на очите. Ама откак излезе все повече деца са с подобни оплквания. С какво ли ни пръскат в Младост? Не съм привърженик на конспиративните теории, но лекар смотолеви, че клиниката е на токсин.
А малкото ти е голям сладур. Следващият път ще организираме срещата в Младост! Тъкмо да е по-близо за тези, които идват от Пловдив Simple Smile

# 389
Вампи, засега питам за сборния пункт, ако до довечера няма мнения по въпроса, ще определям аз явно.

Общи условия

Активация на акаунт