ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 550
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Тони, аз съм си тук Simple Smile Чета ви, но няма какво да пиша.
Наборчето го е обхванал такъв мързел, че даже кучето не извежда на разходка. Преди няколко дни каза, че било по-добре дните му да минават бавно и скучно, отколкото динамично. Бавно и скучно означава да лежи по цял ден с книгата или таблета.
От другата седмица баща му се е заканил, че ще го води да карат колело всяка сутрин, ама очаквам да има протест, че ще трябва да става “рано”.

# 406
Ама то хубаво си ни четеш и следиш, но чат пат ей тъй съ включвай. Да видим мързела до къде е стигнал. Тъй де, медали, награди, купи ще се дават, за най - най - мързеливото.
То добре му се е заканил, ама и аз мисля, че нема да стане туй. Къде ша става толкоз рано, колело да кара, под завивките е най - добре.

Мойта пък, пак смени режима, нощем будна, денем спи. Следобед по някое време, като стане, киселяк голям. Уж не яде веднага след като се събуди, но пък в почивни дни, все иска да яде. Понякога, когато иска нещо определено за хапване, идва до мен, седи безмълвна, вперила поглед, и чака. И какво чака ама, с един мой поглед, да отгатна какво иска, демек да си включа гадателските способности. Та тъй си я кара тя, целогодишно. Но има време, ще и се разкаже играта един ден. Още малко да порасне, тогава ще разбере накъде духа вятъра.

Девойки, само да не забравите, да хапнете и пийнете и зарад нас, да се похвалите и да си прекарате страхотно. Па си направете малко снимки, спомен да си имате. На мен ся ми стана любопитно какво ще е, кат вземете да се дирите, па да се видите. Докът са поотпуснете и приказката да ви потръгне, и времето отлетяло.

# 407
Забавлявайте се, момичета🍸🍸🍸
Ние довечера тръгваме за Букурещ, че концерта е в неделя и ще се помотаем няколко дни💃
Наборката цяла сутрин си рови в гардероба... Ще каже човек, че месец ще сме там🤯

# 408
  • Майничка
Ирчик, Гънс, нали? Да се размажете от кеф, пожелавам го от сърце!
Аз се точех на Рамщайн в Будапеща, но пренасочихме бюджета за Франция.

# 409
Размазване - обещано🤣🤣🤣
Носят се слухове за слабо турне, но ние сме с нагласата да си пеем ако трябва и сами🤣🤣🤣
Имаме си тениски и настроение... Какво повече му трябва на човек 🤣🤣🤣

# 410
Пожелавам весела среща, с радост бих се включила някой път да се зопзнаем и повеселим на живо!
И мои съученици се организираха за концерта в Букурещ, а преди няколко година ходиха на Металика в Прага. Аз съм застиналата някъде назад във времето - концерта на Депеш на стадион Локомотив и нямам мърдане към новото време.
Наборката очаква да получи списък с учебниците за девети клас, междувременно записа един курс по програмиране, а към края на лятото резервирахме към Гьоте един кратък интенезивен начално ниво. Дано се събере група, че е казано, че при минимум десет деца стартират, иначе връщат парите.
Нашите деца имат два списъка за лятото - от учебния материал и личен подбор от преподавателя. Следва да прочетат поне по 2 книги от всеки от списъците и да предадат впечатленията си под формата на въпросник в гугъл формуляр.
Днес се сетих като бяха по-малки какви огромни домашни имаха по математика през лятото и попитах сега имат ли нещо - не, нямат -)

# 411
  • София
Да, домашни за лятото и "задължителна литература". Може, но ако след това учителят ги провери.
А такъв учител зная само за един - Добри Данков. Записах детето на курс при него и не можете да си представите какво беше. Хем плащаме, хем като свърши часа и строяваше родителите да им се кара, ако детето им е без домашно. И толкова много го харесваха децата. А тези, на които преподаваше в училище му вярваха дотолкова, че стояха в училището, само защото той е там.
Като разбра това, напусна и с него си тръгна и цял клас. Образуваха си клас в училище в Горубляне и завършиха децата 7 клас там. А Данков отиде в ПЧМГ. Единственият губещ се оказа училището, което се постара да ги изгони.

# 412
Приемате ли на срещата само четящи родители на набори, писали от дъжд на вятър през годините? Ще ми е приятно да се запозная с вас, а другото - грехота, предвид че живея на две минути от мястото на срещата Simple Smile

# 413
  • София
О, Параход, добре си дошла, супер!

# 414
Ама аз като свирна, ти да видиш, как лека полека се появяват стари познайници.

Параход, ама грехът само за това ли е. Я се включвай и тук. Не може тъй, ша тъ накажем.

Баш виновника за купона, нема да е с вас, ко дъ съ прай. Ей го, то май ще станете повече от десет. Ако има още някой от балкона, да съ покаже.

Ирче, да съ изкефите яко, после да разкажеш.

Гериии, френско ааа, ай и вий да се размажете.

# 415
Само мога да ви пожелая да се забавлявате Simple Smile
Младежът си направи регистрация в Кан академи, т.е. аз настоях да си направи Simple Smile Заредила съм му като задание тестовете по раздели от осми клас по математика, да си ги прави между две игри на компютъра. Оправдава се няколко дни, че не знаел къде точно да влезе, обаче днес най-накрая отметна един тест. Трябва да минем заедно и последния раздел за еднаквости, защото отсъстваше накрая от училище.

# 416
  • Mars Hotel
Девойки, аз съм почти на НДК вече и отивам към Пилоните. Ама такова... как ще се познаем?

# 417
  • в очите на дъщеря ми
Девойки, аз съм почти на НДК вече и отивам към Пилоните. Ама такова... как ще се познаем?
Аз пътувам към НДК, в рОзОва рокла съм🤣🤣🤣

# 418
Излизам след минутка.
Побеляла, къса опашка, бял потник, бяло сини гащи, черна раница.

# 419
Още не съм избрала роклята, но ще се присъединя направо в пицарията след 19 ч. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт