ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 547
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • Mars Hotel
Благодаря! Аз съм с черна роклА на малки бели точки.

# 421
Аз отивам направо там, но резервацията на чие име е? Ра?

И аз съм с черна рокля, но на средни точки Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 00:20 от together1

# 422
  • в очите на дъщеря ми
Ся излизам от метрото, ще ме чакате ли, или направо към градинката на св. Георги да вървя?

# 423
Седнах и си паръчах. Чакам Ви

# 424
Ох, завиждам благородно! Аз съм на другия край на България в момента, а така ми се искаше да дойда!

# 425
Еййй ги, росни, росни, па на точки, па розави, черни, побелели, от ся почва купоня. Въйййй, забава още преди запознанството, личи си колко гот ще е. 🥳🍸🎂🎉🤡💃🍽️🍹🥃🍷🍾🍻🥂🍕🌮🫕🥗🥘🥙🧆
Ай стига ви толкоз картинки.

Еееййй, ама ние тук, дет нема да сме там, нека виртуално си полафим. Ся ни се е паднало да ги одумаме, тихичко зад гърба им. 🤣🤣🤣
Хич нема да разберат какви ги вършим. 😜

# 426
  • София
Аз мога само благородно да завиждам.
Седнала съм на бара с Мохито. Виртуално ви казвам наздраве.

Тийна е бил на аквапарк днес. Не съм го чувала, но на снимката изглежда доволен.

# 427

А това е за тия, които не са на срещата.
Догодина да сме повече!

# 428
Хапвайте, пийвайте.
Няма да повярвате аз какво правя. Решавам тригонометрични функции 🤣
И си нямам рокля. Ни една.

# 429
  • Пловдив
Сладурки. Весело да си изкарате. Трябва една среща за южна България да направим.
Гери, "близначката" те боготвори. Чак съжалява, че не се е записала при теб. Предложих й да я уредя, но едва ли ще си толкова лежерна по френски. Бързо даде заден. Та изгледала Гъливер. Голям успех.
Да не кажете,че само плюя по девойката-сега ще я похваля. Учителят по англ каза ,че правят някакви тестове В2 и била перфектна. Не че знам какво има предвид, ама щом го казва значи е за хвалене.

# 430
Ех, и ние сме на почивка, иначе щях да се присъединя. Весло изкарване:)

# 431
Ааа, поне една се сети да ни покаже фото. То докът вида, вие сигурно сте на привършване. Чудесно плато, разнообразно, тамън кат за мен и сърдитка. Благодарете се, че нъ няма, иначе нищо нямаше да остане за вас. Я кажете, колко броя сте се сбрали, любопитно ми е.

Рени, хубави новини. Щом я хвали значи е тъй, нема съ отчайваш. Виж, и филм изгледала.
Викаш среща, колко да се съберат от южната част, но пък колкото и да се съберат, гаранция ще е забавно.

Силвия, приятно изкарване на почивката, където и да сте. И други срещи ще си направят, няма да е единствената. Като пусна отново мухата, и да видиш как ще се съберат.

Та ми дойде идея за следващата ви среща. Та значи тъй, слушайте, оп, четете, значиии, следващата среща, предлагам да я направите, около РС към септември, или пък от началото на септември докъм 24 септември. Тогава ще е по лежерно. После ще е едно напрегнато, даже нема и да се сетите за такова нещо.

Ан, достатъчно е, все пак отдалече си солидарна.

Стон, бива ли тъй, я хващай чашата, остъй тез задачи. Па ко ти пека, че си немаш роклЪ, ша съ оди с къси гащи.

# 432
  • Бургас
Привет, привет,наборки!
Много се радвам за вас и за срещата! Чакаме снимки от мястото на купона!
Много ми е трудно за срещи. Преди седмица,една мама от форума,беше на моя територия,но така и не успях да се отскубна от лудницата,чр да се видим поне за 5минутки 😔
Тони,още не е започнал уроците. Чакам в понеделник да ми кажат датата,кога започва . И още се чудя,дали да е с група или индивидуално 🤔
Иначе набора си работи и почива,когато може. Днес бяхме на плаж, цял ден, много добре ни де отрази.
За задължителната литература и дума не дава да му се каже.
Само работа му е в главата.

# 433
Добре ли си прекарвате на срещата?
Никой нищо не споделя, а мен ме гризе любопитството.

# 434
  • Сф
Добре ли си прекарвате на срещата?
Никой нищо не споделя, а мен ме гризе любопитството.
Добре , много добре, аз се прибрах вече , но много се радвам,че отидох!
П.п. Тонка , нещо се уговаряха да идат към Пловдив , много те обичаме шъ знайШ ! ❤️
Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт