ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 543
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Е аз изпуснах, че берем душа на морето, но предлагам някоя есенна среща и да се съберем повече.

# 436
Карзче, мисля, че ако е в малка група до 10 - на деца, ще му е по - добре. Ако го пуснеш в група,кажи на господин ли ще е, госпожа ли, да го препитва повечко, отколкото другите. Да може хем да свикне, хем да се отпусне. Ся да почива, после ще е зает.

Анра, мен откакто взеха да се уговарят, не е спряло туй, гризе мъ тъ гризе.

Пюрче, радвам се, че добре е минало. Я разказвай, те другите сигурно ще го раздават партизанки.
Ай ся, чак пък обич, язе само за купона плямпах. Пуснах ви мухата, вие се организирахте. Я ша продължа с домашните купони, не съм за пред народа.
Я кажи, да не вземат ся да захождат насам, ако е ся, да си търся маска, че да не ги оплаша.

Нинкааа, къде берете тез души, да съ наредя на опашката. Че азе и във фризер да съ навръ, пот шурти та съ не трае. Да ви е весело и прекрасно. Кат съ приберете, всичко ще е по старо му.

Аз пък предлагам на южняците, да си направят пикник, скаричка, биричка, джиджи биджи, малко музичка, може и с наборчетата, и купона ще е на два фронта. То само като си го представи човек, и му се приисква.

# 437
  • София
Радвам се, че сте изкарали добре! Друг път път дано има пак!
И ние берем душа на морето, за оплакване сме...

# 438
Ох, аз чакам 30 юли да отида на море да си намеря душата ☺

# 439
Дени, поне ти кажи къде берете тез души.

Татунче, докът доди 30 - ти, ти предлагам да се плацикаш под душа. Ако имаш вана, влизай в нея, ако ли не, един надуваем басейн и хич не мърдай от там.

# 440
  • София
Много си допаднахме на живо, има начален капитал за есенна среща у Вампирче и идея за разходка до Пловдив, надявам се да разгърнем нашата мила общност!
Снимка
Скрит текст:

# 441
  • София
Супер сте! Хайде, дано!

Тонка, у гръцко сме, душко. По цял ден жега, пием вино и ядем сладолед! А, и във водата седим! Още искам да се мъча, ама скоро свършва...😀

# 442
Еееххх, какви красоти, ся шъ нъ накарате си сложим и ний по адно фото, поне на снимка да съ видим. А и какви тайни планове кроите, малееейййй. Завиждам ви, благородно.

Дениии, супер. Нахлузвам маската, слагам ченето, мятам адин корсаж, после яхам метлата и право при вас, да си търся и аз душа, ша си събера повечко, че да имам и за догодина.

Момичета, ко ша кажите за идеята, да си метнем ли по едно фото тук, барем по физиономия да се знаем. За кратко ще е, нема да боли, после ша трием, кой запомнил, запомнил, кой шотнал, шотнал.
Еее, па съ не спрях с тез идей. Важен е купона, купона. Адин е живота, живее ми сеее.

# 443
  • Майничка
Сладурани!😄
Мъчете се, плажуващи и завиждайте!
Опнала съм краци на западен балкон, седми етаж, без климатик, ловя ветрец и комари, потраквам ледчета в чаша вода и се назлъндисвам да лягам, че тамън разхлади.
Много си обичам жегата в Пловдив, но дваж повече - вечерното разхлаждане. Пък и комарите тази година са някакви нефелни,  едно намазване с фенистил им неутрализира сърбежа.

# 444
Гериии, на теб най - много ти завидях. И компанията ти убава. Поне вечер ти подухва, а тук при нас, докът си изпушеш цигарата, и сауната не ти мърда, а уж имахме целогодишно вечерник.
Да не би ти да си ни го отграднала ветреца, ако е тъй, идвам да си го взема обратно.

# 445
  • Бургас
Момичета,много сте хубави!
Може да си направим един чат в Месинджър или вайбър . За всичко ще ни е по-лесно там.

# 446
  • София
Аааа еееее, ама карззз, какво ще четат и подслушват клюкарките? Ми то там и снимки ще можем да слагаме даже, а те няма да виждат. Неее ще си умрат от любопитство. А ако ни осъдят за опит за убийство?

# 447
  • Бургас
Вампи, 😂 те да му мислят! Ние ще сме си ок 😉😂

# 448
  • София
Момичета,  страхотни сте! Прегръщам ви! Heart

И ние сме на море, пак нашето, но на север - къмпинг Крапец. Тук комарите са в отлична спортна форма. Joy
Има и завидно нашествие на комшиите, но главно са се установили по плажа и извън къмпинга в гората. Ще окъкат всичко.
И тук е жега, морим я с подрънкващи ледчета в самоделни коктейли.

# 449
  • Бургас
Черпя ви душичките!
На Крапец,никога не съм ходила! Бих се зарадвала на една снимка,Имс! ☺️🙏

Общи условия

Активация на акаунт