ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 698
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Викате тоалетните са важни. Малко извън темата, но в петък цял ден бях в БАН и се потресох от мизерията там. Тоалетните не се заключваха и нямаше сапун. Стана ми жал за тези умни хора в какви условия работят.

# 136
Олееее, Радииии, много се радвам да те прочета отново тук, сигурна съм, че и всички се радват. Добре, че всичко лошо е минало и заминало. Пиши по - честичко, ще ти даваме кураж. Не те споменавахме, защото знаехме, че когато си готова, отново ще се включиш. Прегръщам те Hug Kissing Heart

Карзче, не се отчайвай, младежа ще се справи.

Аз поредна вечер ще дежуря. Дали ще е последна не зная. Добре, че от утре няма да се чудя, дали сърдитка ще се събуди навреме. И тамън ще свикнем да не пищи алармата, и след време наново ще я настройва.

# 137
Ра, радвам се, че си на линия. Надявам се да се организираме за по питие. Дайте някаква дата и да почнем да го мислим. При нас годината завърши нормално и успешно. От утре е на курс по испански в Сервантес. Юли е запълнен с курса и двуразови тренировки по баскет.  Не иска да си празнува РД, защото се падал 1 ден преди 40 дни на баба му/свекърва ми. Ще му говоря на тази тема. В седмокласната дъвчат някакви бивни 😀. Бъдете здрави и усмихнати. Ваканция е.

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 22:38 от together1

# 138
  • Пловдив
Ра, прегръщам те силно.
Моята девойка току що ми сервира ,че си е уредила уроци по езда. Миналата година не успя и реших, че е забравила. Няма лошо, лятото е запълнено до дупка, но чисто финансово и логистично ми идва в повече. Обмислям да почна да копая в райграса-дано бликне нефт.

# 139
  • в очите на дъщеря ми
Ра, прегръщам те силно.
Моята девойка току що ми сервира ,че си е уредила уроци по езда. Миналата година не успя и реших, че е забравила. Няма лошо, лятото е запълнено до дупка, но чисто финансово и логистично ми идва в повече. Обмислям да почна да копая в райграса-дано бликне нефт.
Аааа, ша ма прощаваш, "нефта" е на нашия балкон.....мдаммммм Sweat Smile Sweat Smile

# 140
  • София
Ра, радвам се, че си на линия. Надявам се да се организираме за по питие. Дайте някаква дата и да почнем да го мислим.

И аз се включвам. Аз съм свободна в събота и неделя и след 18:00. Който е на смени да казва кога е зает и да решаваме.

# 141
  • Пловдив
Ра, прегръщам те силно.
Аааа, ша ма прощаваш, "нефта" е на нашия балкон.....мдаммммм Sweat Smile Sweat Smile
Да има тук милионерски син?

# 142
  • в очите на дъщеря ми
Ра, радвам се, че си на линия. Надявам се да се организираме за по питие. Дайте някаква дата и да почнем да го мислим.

И аз се включвам. Аз съм свободна в събота и неделя и след 18:00. Който е на смени да казва кога е зает и да решаваме.
И аз ще се включа...
Цитат
Ра, прегръщам те силно.
Да има тук милионерски син?
Ааааа, въх не се бях сетила, за тоз вариант....... Sweat Smile

# 143
  • Varna
Здравейте , да се включа с малко морски поздрави. Изтървах една , две , а може и три теми , но търсейки списък с книги /според младежа - няма такъв / попаднах на най-новата.За пореден път сте от полза , за което благодаря!
Годината завърши дори по-добре от очакваното , че даже и за стипендия се класира. В събота заминава с класа за Белгия и Франция , а после с нас за Гърция . Не знам за милионерски син , но аз търся моряшка дъщеря хехех.
Хубаво и релаксиращо лято на всички!

# 144
  • София
А при вас как се дават стипендиите? Защо отсега сте сигурни кое дете ще хване стипендия и кое не? При нас могат да кандидатстват всички с успех над 5.50. Но парите се разделят на сумата на стипендиите и за колкото деца име, толкова получават. Децата с успех 6,00 взимат. Но от другите не се знае докъде ще стигнат. Дете с 5,75 може и да не се класира, но с 5,50 е сигурно, че няма да стигне до него.

# 145
Милионерски син, ми я хайде във Дубай, ша намерим по един шейх.

lakers, па за вас предложението е, на Малдивите, някоя засукана кака.

Вампи, при всеки е различно.
При нас, както и при някои други, стипендията е точно фиксирана, както за успеха, така и като сума. При нас от 5.50 включително, и на горе, всеки взима. Сумата не е голяма, но е нещо в сравнение с нищото.

7 - мокласната, който наднича, бас държа, че се изприщва. Такова чудо, до ся не е имало. Явно от този набор нататък, да очакваме да става все по - по-, въййй, как им се ще да дискутират такива неща.
Ай ся, някой да каже, че ние сме били зле. Зор им бяха резултатите, излязоха. Зор им беше да си видят работите, видяха ги. Една седмица ще мине, и все още дъвчат една и съща дъвка. Ужаааас. Вместо да си изчакат датите за подаване и записване, те с такива неща се занимават.

# 146
  • Varna
При нас всички които са между 5,50 и 5,89 взимат 25 лв. , между 5,90 и 5,99 - 35 лв. и за 6,00 - 45 лв.Това е за всички класове. Не ми е ясно дали се взима годишните оценки или тези от вторият срок , но и в двата случая е в класацията.

# 147
Вампирче при набора всички от 5.50 на горе взимат 25лв. Социалната....пак е толкова. Малко са, но повече не дават. И набора беше  леко ,,смутен" 😁 малко били 🤭

# 148
При нас пък никой не знае ,колко дават.Моя е с пълно 6 за първия срок общо получи 350лв. за втория срок пак с пълно 6 ,общо 50лв. и то ги преведпха преди две седмици.Никъде не пише в сайта за стипендиите има само декларации ,които да изтеглим и попълним.Децата питаха класната няколко пъти ,уж все ще питала ама така и не пита.

# 149
Вампирче, двама младежи от нашето училище (10 или 11 клас) бяха казали на сина ми, че стипендии се дават при успех над 5,81, затова той се напъваше. При 6,00 дават 35 лв.

Общи условия

Активация на акаунт